Euro in crestere
![]() ![]() ![]() |
Euro in crestere
manelistu romantic |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|||
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
vezi-ti de ale tale
ti-am explicat mai sus cit despre aprecierile tale ... la misto ...ma lasa rece lasa-i pe ceilalti si ocupa-te de tine un sfat doar This post has been edited by FireChief: 23 Aug 2007, 22:08 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
Cred ca te-ai umflat ceva in pene cand ai auzit "aprecierile" mele.
Ar fi ceva de genul "Invataturile lui Neagoe Basarab catre fiul sau Teodosie". Esti cool draga lucrator al IGSU. |
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
a persevera dincolo de limitele logicii e apanajul prostilor
creatie proprie |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
Chiar voiam sa te intreb daca citatele de mai sus sunt din memorie sau plagiate.
Si daca da, din memoria cui. |
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai nea' manea te citezi singur?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
Ma s-a terminat lignitul in Valea Jiului? Asta ar trebui sa fie problema ta.
|
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
FireChief |
![]()
|
citatele de mai sus au autorii trecuti asa ca nu pot fi plagiate...dar deh unde nu e...
PLAGIÁT, plagiate, s.n. Acțiunea de a plagia; plagiere. ♦ (Concr.) Operă literară, artistică sau științifică a altcuiva, însușită (integral sau parțial) și prezentată drept creație personală. sursa dexonline pina una alta cedez eu pe baza unor principii cunoscute... This post has been edited by FireChief: 23 Aug 2007, 22:15 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Lignitul se exploateaza in bazinul Gorjului, in Valea Jiului se exploateaza huila, care este un carbune energetic, cu putere calorica mare.
Rezervele de huila din Valea Jiului sunt departe de a fi terminate, in schimb sunt probleme legate de accesabilitatea si riscul ridicat pe care le implica exploatarea zacamintelor cu ajutorul tehnologiilor exsitente. Daca ai si alte nedumeriri legate de minierit intreaba-ma, desi nu mai practic de multi ani, inca nu am uitat chiar tot ce am invatat la scoala... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Odihnitoare-s manelele, nu?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
manelistu romantic |
![]()
|
|
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
radian |
![]()
|
Nea' Manea, care-i targetul pe seara asta? Pe cati ti-ai propus sa-i provoci?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
Nu e un target, e un hard target. Toti care merita.
|
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
FireChief |
![]()
|
becalisme...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
QUOTE(FireChief @ 23 Aug 2007, 23:23) E un neologism? <span class='edit'>23 Aug 2007, 23:29:</span> Hai sa mai vb si de euro ca despre asta e vorba aici, nu? <span class='edit'>23 Aug 2007, 23:30:</span> FC, fugi repede la somn ca maine nu o sa fii in forma pentru D.C.si o sa ti-o ia altii inainte la postat.. This post has been edited by manelistu romantic: 23 Aug 2007, 23:34 |
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
FireChief |
![]()
|
nu am fugit am mers incet
cit despre preocuparea majora despre ce fac altii...vezi mai sus |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Hint: Aia cu câinele și drumu' lung!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Oare o stii Ministrul de interne ca subordonatii lui agreseaza verbal lumea pe forumuri in timpul serviciului?
Sau asta o fi sarcina de servici in minister? Poate ar trebui sa pun o intrebare pe ici pe colo, in mod oficial... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca ti se mareste rata din cauza cresterii euro, normal ca-ti vine sa zici tot ce-ti vine la gura.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
radian |
![]()
|
Nea' Manea este angajat al MAI? Ei, ma trezii ca sunt si coleg de serviciu cu el...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Da' și tu ești la MAI măi dragă? Mai răspândiți, băieți, mai răspândiți!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Radian este ofiter undercover.
![]() 24 Aug 2007, 10:07: Acum analizand realist, eu zic ca ministrul ar trebui sa fie mandru ca oamenii sai mai au timp sa fie romantici cand trag la masea ascultandu-l pe Maestrul gibonilor, Guta cel cu zambet seducator. This post has been edited by Sony: 24 Aug 2007, 09:07 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 24 Aug 2007, 09:03) Radian este ofiter undercover. ![]() Din pacate la alea 2 saptamani de armata de dupa facultatenu am promovat examenele... si am ramas caprar in rezerva... P.S. Asa ca te rog editeaza in "caporal undercover"... This post has been edited by radian: 24 Aug 2007, 09:30 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Caporalii nu sunt ofiteri?
![]() This post has been edited by Sony: 24 Aug 2007, 09:33 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu știu de ce am eu impresia că nea klaus se referea la altcineva!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Sony |
![]()
|
Nu-mi zice ca si tu esti ofiter!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
DragosP |
![]()
|
Ba da, da' nu la MAI. Sunt sublocotenent în rezervă!
![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Sony |
![]()
|
Hai ca m-ai bagat in ceața!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
Fata aia din avatar.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:12 |