Problema motor
![]() ![]() ![]() |
Problema motor
Kruger |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|||
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
faza cu 3 cilindri..poate aprinderea nu e ok la bujia aia...si sa mai zica cine stie de la ce poate fi ca sunt si eu curios!
daca chiuloasa e murdara de ulei..oare nu cumva pierzi ulei pe la capacul de la culbutori... si cu papatul uleiului...schimbarea setului e cea mai buna solutie...depinde de ce o sa gaseasca mecanicul ala acolo... cu preturile sper sa mai stie baietii pe aici... sper ca nu am zis prostii(d-alea mari ![]() sa auzim de bine! |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
- B 17 M.. cu Dacia in suflet...
|
|
mirceas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 4 July 06 ![]() |
ca papa ulei, asta e, se rezolva cu segmentare etc... oricum o sa iti pice fata daca vei face asta asa ca resemneaza-te, cat costa e greu de zis pana nu faci constatare (oricum si atunci e doar aproximativ ca nu se stie peste ce dai cand desfaci motorul)...
ca mergi (mult) in 3 pistoane nu e ok pentru ca benzina nearsa ajunge in ulei si influenteaza negativ ungerea. cum e nivelul de ulei? poate este mare (conform explicatiei de mai sus), de aia a inceput sa iti dea pe afara, iti uda bujiile etc. elimina prima data problemele de la aprindere, poate fisa respectiva nu lucreaza bine (fura scanteie), vezi capacul delcou, pipa... |
--------------------
Astra 1.6
/ Ex-Dacia 1310 '84
/ Dacia 1310 TLX '89
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Am verificat uleiul, nu a crescut, nu miroase a benzina, nu miroase a nimic. Ma gandeam sa cumpar bujii noi (ca astea au 2 ani ) fise, capac delco (ca platina si condensatorul au fost abia schimbate ) si sa vad ce se mai petrece mai departe. Bujiile sunt afumate rau, si au depuneri din alea tari pe ele.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
mirceas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 4 July 06 ![]() |
atunci pasul doi dupa apridere: carburatia. amestec bogat.
|
--------------------
Astra 1.6
/ Ex-Dacia 1310 '84
/ Dacia 1310 TLX '89
|
|
Kruger |
![]()
|
Da, abia astept sa ajung cu ea...
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Schimba bujiile si fisele si vezi ce se intampla.
|
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
k2f6 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 17 June 07 ![]() |
vrei sa iti pice fata? eu acu am facut un se motor la "bijuteria" mea si m-a costat 1500ron
|
--------------------
Dacia
Break
2000 Ci
- SM 04 NZF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:47 |