DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Caroserie Logan rasturnat, La un Logan rasturnat iese ceva daca schimbi caros?

crising
post 7 Sep 2007, 10:52
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Danube Delta Gates

Cunosc un caz asemanator dar la Asiban. De vanzarea epavei s-a ocupat proprietarul dar cu ajutorul service-ului. Fii sigur ca au ei oamenii lor care prefera o epava ieftina, o reparatie ieftina si masina va apare din nou pe piata.

--------------------
Mazda 6 2011 Combi 2.0 - TL31...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dsign
post 9 Sep 2007, 11:54
Post #32

Led Tuning Man

From: Bucuresti

nu accepta reparatie, caci daca aceasta va depasi valoarea asigurata, va trebui sa platesti din buzunar diferenta, la service. Solicita dauna totala, vorbeste cu cei de la service sa se uite bine, sa iti faca un deviz complet. Cind te apuci sa dezechipezi o astfel de masina, gasesti tot felul de piese afectate care nu se vad cu ochiul liber. Loveste-l pe cel care face devizul cu o sticla de whisky si va fi totul in regula.

N-ai grija de epava, ca o dai repede pe la service. Daca o vinzi pe bucati, ma anunti.

--------------------
D Logan 2004 Preference 1.6MPI Egee - B 48 CUP
http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
+
unEL
post 14 Sep 2007, 02:30
Post #33

Loganist cu multi km.

From: in ultimul loc unde ai cautat

Crede-ma ca service-ul de la Tulcea este mult mai prompt si competent de cat cel din Constanta, chiar daca este mai mic.
Vad ca ai gasit intelegere la G.L.
Daca nu reusesti ... vb. cu mine ***MESAJ EDITAT: astfel de discutii doar pe PM***Ce parere ai ?

This post has been edited by Tudor: 21 Jul 2008, 13:18

--------------------
Dacia LOGAN 1,5 DCI 85CP+ 2008 Ambition - CT 31 ___
Led & sound tuning.
+
Zcorp
post 18 Jul 2008, 12:30
Post #34

Membru incepator

Am avut un mic accident....ma rog am rezolvat sa imi schimbe toata fata la masina ninclusiv capota bara calandrul ala cu sigla doar ca a cum dupa ce am scoso din service am observat ca acele stickere care se regaseau pe piesa cu sigla Dacia chiar cum deschideai capota nu le-au pus , nu stiu sigur de ce (ori nu se mai pun ori nu au deloc) , ma rog acum as vrea sa le pun eu dar nu stiu de unde sa le procur...am cauta si pe bursa nu am gasit nimic. Nu stiti unde as putea sa gasesc asa ceva?

Va multumesc

This post has been edited by Zcorp: 18 Jul 2008, 12:31

--------------------
trabant TT 3008 - cehia-99-SUC
+
liviu2004
post 20 Jul 2008, 18:43
Post #35

Membru autentic

Vorbeste cu driverx.

--------------------
Opel Tigra Twintop 2005
+
Tudor
post 18 Aug 2008, 09:20
Post #36

Moderator

From: Bucuresti

Am scris deja despre toate cele discutate in Ghidul casco si pe forum, dar vad ca tot mai multi au o lene majora in a citi ce e deja postat pe forum, nu mai vorbesc de a folosi functia Cauta, ca asta pare deja un vis. mad.gif

S-au ridicat cateva probleme pt care am sa raspund punctual:

1. Niciodata un asigurator nu va prelua epava rezultata intr-un caz de dauna totala. Motivatia e simpla: asiguratorul nu are voie (nu e autorizat ca domeniu de activitate) sa faca comert cu si/sau sa repare masini. In toate cazurile in care pare ca asiguratorul preia masina, in fapt el (in realitate el inspectorul, nu el asiguratorul) are deja un cumparator "preferat", care preia in realitate (si in acte) epava si plateste catre asigurat o suma de bani. Asigurarile, reasigurarile si intermedierea de asigurari sunt domenii exclusive: daca autorizezi o firma intr-un astfel de domeniu, nu ai voie sa ii adaugi si alte domenii (coduri CAEN) de activitate.

2. Dauna totala se decide de catre asigurator, in urma unor eventuale negocieri directe cu asiguratul, iar rostul ei este de a reduce suma de platit de catre acesta. Conform contractului casco, suma maxima este suma asigurata. Decat sa plateasca o valoare a reparatiei egala sau apropiata cu suma asigurata, orice asigurator prefara sa decida vanzarea epavei si sa acopere doar diferenta dintre suma asigurata si pretul incasat pe epava. Teoretic, asiguratul nu ar trebui sa fie dezavantajat de o dauna totala, pentru ca el ar trebui sa incaseze in mod real suma asigurata.

3. Recarosarea, desi este o reparatie acceptata de catre producator, nu este insa acceptata de catre RAR (cel putin eu asa stiu, dar informatia a fost verificata de mine acum mai bine de un an, deci s-ar putea sa se fi schimbat ceva). Daca aveti informatii proaspete si verificate la sursa (nu din auzite) va rog sa scrieti aici.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st May 2025 - 15:11
Forum Renault