Masini cu care ne-am intrecut !, Pe care le-ai facut si pe care nu...cu sinceritate
![]() ![]() ![]() |
Masini cu care ne-am intrecut !, Pe care le-ai facut si pe care nu...cu sinceritate
vladrehau |
![]()
|
||
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|||
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Mai bine lasi sa depaseasca complexatii aia care rup masinile ca sa te depaseasca. Nu e masina de curse si nu trag de ea la viteze peste 140 numa ca sa demonstrez unuia ce motor "tare" am:)
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
M-am intrecut cu timpu,a draq a castigat
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
QUOTE(parpanel @ 25 Aug 2007, 18:42) Mai bine lasi sa depaseasca complexatii aia care rup masinile ca sa te depaseasca. Nu e masina de curse si nu trag de ea la viteze peste 140 numa ca sa demonstrez unuia ce motor "tare" am:) cam peste 80 la suta din masinile care fac intreceri legale in romania nu sunt de curse si totusi propietarii lor fac asa ceva ca sa vada unul ca tine care esti complesat ca nu ai masina de curse cam ce poate bolidul tau....daca nu esti de acord cu tema topicului de ce citesti asa ceva sa iti faci singur rau? ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Poate omul citeste in speranta ca-i va intelege p-astia ca tine! Cei pentru care strada este locul unde aratati "ba a mea e mai lunga si mai groasa".
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu vreau sa iti srtic buna dispozitie, dar eu am facut o liniuta cu un amic cu 1.5 dci de 70 de cai. La inceput el a plecat mai bine, dar pe treptele 3 - 4 a ramas in urma... So, baga si tu un chip tunning si dupa, poate poate...
![]() Bafta! 25 Aug 2007, 21:43: ...si daca nu ma crezi pe mine, poate te uiti putin la datele tehnice ale LGN 1.5 dci - acceleratie 0-100 si viteza maxina, ambele sub datele de la supernova (13.1 si 163). This post has been edited by Andy_ACS: 25 Aug 2007, 20:43 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
bucuros ca am gasit un asemenea topic...
dezamagit ca unii il iau in deradere... 1.ieri pe A1...mergeam cu 100km/h si am vazut ca la fel merge si un tip cu o dacie ca a mea...si i-am dat mai tare putin...am ajuns pe la 120 si intr-un final am inceput cu un tip cu un peugeout 307 sa ne depasim reciproc...ajunsesem pe la 130+..am tinuto asa vreo 20 km...ba eu,ba el... 2.in bucuresti la un semafor am plecat normal...si pe banda de langa mne o dacie break ,zambetul..,ii dadea in goarna...si i-am dat si eu...dar pe la 60 s-a cam dus...eu ma pierdut ca a1-a am schimbat normal si nu turat(nestiind ca baiatu o sa-i dea mai tare)... noi eram 3 in masina si el probabil avea 1.4 3.cu un clio DCi pe drumul dinspre comuna chiajna spre bucuresti(distanta 7 km)...m-am pus pe dapasiri ,el urmandu-ma...si nu m-am lasat de pasit de el deloc...atingand viteze ametitoare pt localitate(100km/h +) ps:mi-am impartasit cateva din experientele mele de sofer amator... sper sa nu fiu judecat prea aspru!!! toate bune!!! LE:imi cer scuze ca nu am citit decat titlul topicului si nu am observat ca e numai pt posesori de LGN... eu detin o 1310 TLX si experientele de mai sus sunt ale "bolidului" meu... This post has been edited by papamuntz991: 26 Aug 2007, 13:42 |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
- B 17 M.. cu Dacia in suflet...
|
|
vladrehau |
![]()
|
hai ca m-am enervat unde are loc urmatoarea liniuta legala? cine vine cu supernova?
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Eu azi am depasit un porche cayene :)da a fost parcat.Se pune?Ce dreac sa depasesti cu macaroana asta de logan, care creste in ture ca si iarba iarna?Carute si biciclisti o gramada, doaar am 90 de cai
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
vladrehau |
![]()
|
pune si tu o benzina mai buna nu 95 de la petrom
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
LOL numai 98 da dreacu stie.De la petrom nu am pus niciodata.
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
eu iar mi-am luat-o de la o dacie de calarasi, breack, cu tobe sport dinalea duble. pe stefan cel mare in fata stadionului dinamo. cand a bagat omu picioru'n gaz am zis ca nu-i adevarat!
bravo lui, avea cu ce<scria mare nike pe luneta>. sper sa detina si fonduri pentru schimbul de bucse, pivoti,amortizoare..... ![]() This post has been edited by kAndrei: 27 Aug 2007, 01:54 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Eu am facut un BMw de dambovita, dupa ce ma chriorat cu becurile de ceata rosii
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine m-a facut joia trecuta un VW Golf 4 TDI. Eram la stop la un pod peste Dambovita, in spatele meu un prieten cu un Opel, eu ii faceam semne lui ca avea un Nissan Pathfinder in spate, si parea ca vine peste el. In stanga mea era Golful, eu vad ca se apropie verdele si incep sa o turez dar incet dupa care incep sa misc masina. Cand s-a pus verde ala cu Golful a plecat ca din pusca iar eu calm razand in hohote.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
puterea ca puterea..dar cuplul?!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(2dor @ 27 Aug 2007, 07:37) Pe mine m-a facut joia trecuta un VW Golf 4 TDI. Eram la stop la un pod peste Dambovita, in spatele meu un prieten cu un Opel, eu ii faceam semne lui ca avea un Nissan Pathfinder in spate, si parea ca vine peste el. In stanga mea era Golful, eu vad ca se apropie verdele si incep sa o turez dar incet dupa care incep sa misc masina. Cand s-a pus verde ala cu Golful a plecat ca din pusca iar eu calm razand in hohote. De cand ti s-au lungit ochii ai inceput sa faci liniute... ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Am o placere deosebita sa merg cu 70-90 kmh in curbe. Si iau tot ce e in fata mea...mie imi place sa depasesc in serpentine din alea fara vizibilitate, ma uit la intrarea in curba pe sub rotile masinii din fata daca vine ceva si PAC !!!! am depasit suprermasini, dar nu am riscat niciodata la limita.
Dupa aia pe drum drept e ca vin aia din spate tare si ma depasesc, insa nu imi pun capul cu ei. Pana la urma conteaza soferu, ei merg incet in serpentine, eu pe drum drept....nu se compara feelingul si cum simti masina... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ai incarcat sa faci depasiri pe culoarele spitalului pana la dom' doctor la cabinet?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
nu pot sa zic decit...incredibil si uluitor
chiar exista asemenea soferi? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
axabrt, de ce spuneai ca te-a parasit nevasta? Ii era frica in masina condusa de tine?
Ieri am facut un CL 600 pe la Ciolpani. Si eram cu Kangoo-ul de 65 de ponei. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(axabrt @ 27 Aug 2007, 11:26) ...ma uit la intrarea in curba pe sub rotile masinii din fata daca vine ceva ... Mai nene, te imbatasi de dimineata??? Ce drac poti sa vezi pe sub rotile masinii din fata? Ai vreun sistem ingenios de oglinzi, sau revenim la ipoteza de baza, beusi o tuica in plus... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
Cum ce sa vada? Vede daca ala pierde ulei.
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(parpanel @ 25 Aug 2007, 17:42) Mai bine lasi sa depaseasca complexatii aia care rup masinile ca sa te depaseasca. Nu e masina de curse si nu trag de ea la viteze peste 140 numa ca sa demonstrez unuia ce motor "tare" am:) Eu depasesc de obicei pentru ca nu gasesc foarte multi soferi care sa mearga in acelasi stil ca si mine. Sunt multe lucruri care ma deranjeaza (mai ales la drum lung) cum ar fi: viteza cu care merge, modul in care pune frana (sunt unii care pun frana pe linie dreapta ![]() Din experienta personala: cei pe care ii ajung din urma ii depasesc, iar cei care ma ajung din urma ma depasesc. Nu prea exista exceptii de la regula asta. QUOTE(axabrt @ 27 Aug 2007, 11:26) Am o placere deosebita sa merg cu 70-90 kmh in curbe. Si iau tot ce e in fata mea...mie imi place sa depasesc in serpentine din alea fara vizibilitate, ma uit la intrarea in curba pe sub rotile masinii din fata daca vine ceva si PAC !!!! am depasit suprermasini, dar nu am riscat niciodata la limita. Dupa aia pe drum drept e ca vin aia din spate tare si ma depasesc, insa nu imi pun capul cu ei. Pana la urma conteaza soferu, ei merg incet in serpentine, eu pe drum drept....nu se compara feelingul si cum simti masina... Am mai intalnit io din astia ca tine. Am plecat cu unu de la Poiana Brasov si pana la Comarnic a depasit tot ce a putut, pe unde a putut. Eu l-am pierdut undeva intre Predeal si Sinaia si l-am prins la inceputul liniei drepte de dinainte de Baicoi: se odihnea ![]() Eu nu pot sa inteleg chestia asta: iti risti viata pe serpentine si pe linie dreapta iti tragi sufletul... ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
in fiecare zi depasesc un ford mustang parcat langa un semafor in drum spre casa.
![]() idiot topic, pe cuvantul meu ![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Ala care se uita printre rotile masinii din fata e de-a dreptul fantstic, nici nu vreau sa ma gandesc cata vizibilitate ai, sa tot fie vre-o 10m.... numai bine pentru o depasire. Doamne fereste de oameni ca astia in trafic.
|
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
"Din experienta personala: cei pe care ii ajung din urma ii depasesc, iar cei care ma ajung din urma ma depasesc. Nu prea exista exceptii de la regula asta."
Adevar axiomatic ,indubitabil de netagaduit.Ma intreb cum o fi la aia care n-au experienta: cei pe care ii ajung din urma ma depasesc, iar pe cei care ma ajung din urma ii depasesc. ![]() ![]() Cu exceptii bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vladrehau |
![]()
|
poate se uita printre rotile din fata la asa ceva
Attached thumbnail(s) 060114_F_2185F_091.jpg ( Size: 544.38k ) Number of downloads: 73 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bion @ 29 Aug 2007, 15:22) "Din experienta personala: cei pe care ii ajung din urma ii depasesc, iar cei care ma ajung din urma ma depasesc. Nu prea exista exceptii de la regula asta." Adevar axiomatic ,indubitabil de netagaduit.Ma intreb cum o fi la aia care n-au experienta: cei pe care ii ajung din urma ma depasesc, iar pe cei care ma ajung din urma ii depasesc. ![]() ![]() Cu exceptii bion raspund aici pt ca la bula nu pot sa ma justific ![]() reformulare: "nu raman in spatele celor pe care ii ajung din urma, de cele mai multe ori ii depasesc. nu prea ma pot tine dupa cei care ma depasesc pe mine: de cele mai multe ori merg mult mai repede si in unele cazuri mult mai cretineste decat mine" e bine? sa fac si un desen? |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 01:26 |