Masini cu care ne-am intrecut !, Pe care le-ai facut si pe care nu...cu sinceritate
![]() ![]() ![]() |
Masini cu care ne-am intrecut !, Pe care le-ai facut si pe care nu...cu sinceritate
blackcatt |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 26 March 07 From: Gl ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Koleos
2012 4x4 150 cp diesel
|
|||
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Eu ii fac pe toti ca am pe schimbator un "R" (de la "rocket") si cand bag acolo... racheta, nu alta!!! Serios!!!
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu i-am pus la Logan pastile de alea ce facea reclama la americani in benzina, si fuge de rupe, ieri am facut la semafor un passat formotion d'ala bengos...
BTW, nu stiu daca tine stoul, ca-i clona 95% ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(radian @ 19 Aug 2007, 16:06) Nu se poate sa pui doi cipi inseriati? Desi deja cam creste cheltuiala... Vericule ce idee buna ai. Poate asa ajunge la 100 de cai. Ma duc sa ii intreb maine pe baietzii aia care lau modificat pe al meu.LE. 100% This post has been edited by IRONICK: 19 Aug 2007, 15:10 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
cred ca si unul cu dacia berlina e mai rapid la un demaraj ca un logan cu motorizare 1.4
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cu toata viteza inainte! Spre cafenea!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Imi cer scuze ca ma bag in acest topic fara sa am Logan, dar consider ca e un lucru intersant. Cand eram mic aveam printre alte masinute de fier, un Passat ambulanta si un Pontiac TransAM. In toate cursele pe care le faceam cu astea doua pe pat, intotdeauna castiga Passat-ul. Cred ca era TEDEII.
IRONICK de ce nu recunosti ca ti-ai facut overclocking la calculatorul de injectie? Lasa ca stiu eu ca e si Core Duo. Am vazut cand ai facut Gallardo ala pe Magheru ca nu misca nimic de pana in 700 CP in fata Loganului tau. This post has been edited by 2dor: 19 Aug 2007, 15:50 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Da si eu cred ca lastunu face loganu 1.4mpi
![]() De berlina ce sa mai povestim ![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Am facut un pegas, un bemeics cativa patrupezi si feline de speta joasa si cateva cabaline ce aveau un dezavantaj tractarea unor atelaje.Nu au existat decese.
This post has been edited by Arhimede: 19 Aug 2007, 15:57 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Nu pegas mitologic, ci cu tractiune umana.Din mitologie un inorog, dar avea damage, ca se simteau scaparile de gaze in aer, daca il mai vad am sa incerc sa-l intreb de unde a alimentat cu fenete ca sa nu facem si noi, cei de pe forum aceiasi gresala.
This post has been edited by Arhimede: 19 Aug 2007, 16:05 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(2dor @ 19 Aug 2007, 16:42) Am vazut cand ai facut Gallardo ala pe Magheru ca nu misca nimic de pana in 700 CP in fata Loganului tau. Normal ca l-am facut. Ca io am tractiune si ala doar propulsie. Tractiunea este mai tare decat propulsia.This post has been edited by IRONICK: 19 Aug 2007, 16:09 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
azi la iesirea din bucuresti,in drumul spre pusnicu m-am luat unu care avea masina din poza.la demaraj m-a facut,dar dupa 100 metri i-am dat clasa
![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) golfvr321280089al.jpg ( Size: 249.87k ) Number of downloads: 280 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
pe fraieru ala l-am facut si eu cu berlina
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Recunosc ca azi am facut un Matiz. Am crezut ca intra in curu meu asa ca i-am dat talpa la naveta mea spatiala si l-am lasat in urma. Tot ce imi lipsea era textul "Eat my Dust" de pe luneta.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ma mir ca virgula cu cei 90 de martoage ale tale ai reusit sa faci 48...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu recunosc ca m-am dat cu un Logan 1.4 MPI cipat, si m-a facut de-am sarit in sus... Acum ma razbun pe toti care-i vad cu masini marca Dacia si care sunt sub Loganul 1.4 MPI...
Am aranjat o ilegala cu un Lastun... s avedem daca apare, dac anu cumva ii e prea frica sa nu si-o ia... |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am facut un Gallardo zilele trecute, stateam la stop si i-am dat fum, vai de capul lui... E adevarat ca el vorbea cu o simpatica domnisoara de pe trotuar, dar asta e... tot eu am oole mai mari!
![]() PS: Si asta asta ar trebui sa ajunga la topic-uri cretine. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
2dor |
![]()
|
Cred ca initiatorul topicului este ala cu Escalade, si vrea sa vada ce masini face Loganul la liniuta, ca sa stie cu ce masini se pune el la stop. Nu mai spuneti ce masini ati facut ca ii dati nas lui. Mai ales cei cu berline, daca ati facut Ferrari la stop nu spuneti asta, spuneti ca ati facut Matiz, Tico, Lastun etc.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Loganul meu l-au luat special pentru liniute. Ca upgradeuri i-am scos injectia si i-am pus carburatoare triple, am comprimat motorul cu aer comprimat, evacuarea e din PVC acum(pt. greutate mai mica), are (g)enti de 19.5" cu spinnere, acum are vreo 300cp la roata de rezerva, face orice TEDEI in sange (ca sa nu mai zic de cotetele alea de Fiaturi), plus consumul a scazut simtitor(3 litrii/478km). In plus, ca design exterior are un eleron de Evo 9, si un sticker cu "Dacia-2 Fast and Furious".
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
2dor,
Cred ca tu faci pe tine ca te-ar putea face pe tine loganele 1.4 empei. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
...în marche arrière..
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Masinile de tuns iarba se pot pune la palmares?
Ca as avea unul bogat... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
scoateti sistemul anti-demaraj de la logan sa vedeti atunci demaraj..
|
--------------------
x
y
2009
|
|
2dor |
![]()
|
Bre driverx, am intotdeauna pe mine Pampersul.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
pe noi ne-a facut un tico.
cand spun noi ma refer la: kandrei -logan 1.6 mpi <model 2004> ionutIT - audia a3 1.9 tdi <model 2003> |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Bai ma facut un tico da a plecat primu cei drept
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 07:44 |