DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Rezervare directa (in alta tara de ex), da sau ba ?

Cornel001
post 16 Aug 2007, 15:00
Post #1

membru belit

Group: Members
From: Bucuresti

Daca am posibilitatea de a rezerva direct la un hotel in alta tara, e vreun dezavantaj fata de rezervarea prin agentie de turism ? Ce recomandati ?

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cmandrei
post 16 Aug 2007, 15:48
Post #2

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Dezavantaj sau avantaj poate fi ... trebuie sa analizezi oferta. Exemplu: rezervare la Verona hotel de 3* (plus) ... agentie 80euro pe noapte (2 nopti 160euro) ... pe site oferta doua nopti la 125euro (deci avantaj). Dezavantaj ... "dai cu cardul pe net" lucru care poate fi nasol in unele cazuri.

Parere persoana: vezi oferta, care e mai buna aia o iei.

--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
Cornel001
post 16 Aug 2007, 16:21
Post #3

membru belit

E clar ca e avantajos direct dpdv pret, dar am vazut prea putini rezervand direct, si ma intrebam daca e ceva ce-mi scapa.

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
cmandrei
post 16 Aug 2007, 17:33
Post #4

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Banuiesc ca le este frica sa faca rezervarea pe net cu cardul bancar ... cred ca asta este problema ... nu vad banii ... asa la agetie stii cat ai dat si pare totul mult mai clar smile.gif

--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
gibonu
post 17 Aug 2007, 07:58
Post #5

Membru autentic

Poti sa faci linistit rezervarea pe internet si plata cu cardul. Eu am facut de mai multe ori si nu am avut probleme.
Daca cumva ti-e frica ca vad hackeri cardul si ti-l golesc, du-te la banca emitenta si intreaba-i ce masuri de protectie au.
La unele banci de exemplu, pentru a face plati on-line, trebuie sa te duci la banca si sa semnezei o hartie prin care autorizezi banca sa deblocheze doar o anumita suma din card.

--------------------
Mitsubishi Lancer Inform 1.5 - B 00 XXX
BMW F 800 GS
Trek 4300
I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
+
PAM
post 17 Aug 2007, 08:45
Post #6

Membru incepator

si eu am facut de multe ori rezervare directa pe net si nu am avut probleme. totusi e bine sa verifici toate ofertele pentru ca nu de putine ori agentia de turism iti poate da un pret mai bun decat cel oferit direct de catre hotel. wink.gif

--------------------
Honda Civic ... Type R (e bine, ramm?) 2007
+
cataline
post 17 Aug 2007, 08:59
Post #7

Membru autentic

Cel mai bine iti faci un card special Visa sau MasterCard in euro sau ron pentru treaba asta. Eu asa am fost in concediu si a fost excelent, nici o grija nu am avut.

LE. La hoteluri trebuie sa fii atent la conditiile de anulare a rezervarii (cu cate zile inainte si eventualele sume pe care le platesti la anulare) si daca suma sejurului e trasa/blocata din cont. Multe ofera rezervare cu card doar pentru siguranta fara sa traga nici un ban si anularea se poate face prin link special/email/telefon cu 1-2 zile inainte fara penalitati.

This post has been edited by cataline: 17 Aug 2007, 09:02

--------------------
Logan Ambition 1.6 2005 - B-xx-XXX
Logan 1.6 Ambition, dec 2005
+
sqryn
post 17 Aug 2007, 09:25
Post #8

Clio rulezzz

From: München

Pai depinde de oferta si de diferenta de pret. Dar teroretic tranzactiile pe net ar trebui sa fie sigure, oricum nu am avut probleme niciodata cu rezervarea online, totul a fost ok de fiecare data. Am facut vreo 5-6 rezervari pana acum in diverse locuri, tari si hoteluri/hosteluri.
Tot ce iti recomand e sa faci rezervarea de pe un site serios si daca te hotarasti la un hotel anume cauta atat oferte din tara cat si oferte online de la mai multe siteuri. Pot exista diferente si pe net.
Bafta multa si distractie cat cuprinde!

--------------------
RENAULT Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v Alize/1999 - B-xx-xxx
Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005
+
traffictours
post 17 Aug 2007, 09:32
Post #9

Membru autentic

Group: Validating Reno

Bune remarcile anterioare, se poate sa-ti faci singur rezervarea, insa in acest caz iti asumi toate responsabilitatile(trebuie sa ai un card acceptat la plata pe internet, in acest caz semnezi la banca ca iti asumi toate riscurile ce pot rezulta din aceasta-nici o banca nu isi asuma riscurile platilor prin internet din cate stiu eu-, trebuie sa alimentezi cardul pentru a avea disponibilul necesar rezervarii, trebuie sa urmarest apoi comisionul interbancar al tranzactiei care poate fi destul de mare-la Banca Tiriac am avut deseori comisioane de peste 5% mai ales in perioadele de instabilitate euro/dolar). Asa ca se poate, dar trebuie urmarita si oferta agentiilor care de foarte multe ori este cel mult la valoarea tarifului de la receptie si nu mai ai de preluat nici un risc financiar care exista, depinde pe ce site se face rezervarea, agentiile lucreaza cu sit-uri specializate, retele de rezervari, securizate in mod deosebit.

--------------------
BMW - -
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 21:09
Forum Renault