Becali a alergat cu buldozerul 17 măicuțe, Becali, Biserica si terenurile
![]() ![]() ![]() |
Becali a alergat cu buldozerul 17 măicuțe, Becali, Biserica si terenurile
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
incredibil...e posibil asa ceva...ce foame le e de banii(nu numai lu becali)>>>>
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Danut, au venit creditorii sa ceara banii?????
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Stiu ca suna urat ca Becali a alergat Maicutele, dar haideti sa analizam problema mai simplu.
Sunt doua "personaje" care pretind ca sunt "in slujba lui Dumnezeu" dar care defapt fac bani prin aceste mijloace. Becali e unul. Biserica e celalalt. Au ajuns la o neintelegere... Mare lucru... Sunt convins ca acum Becali va iesi de vinovat, ca deh, sfideaza pe Dumnezeu ca a alergat maicutele, si e bine, eu n-am crezut in "crestinatatea" lui niciodata, poate se conving si restul, dar nici BOR-ul nu e sfant ![]() Din partea mea, sper sa se anuleze reciproc, ne-ar fi mai bine fara ei. Doar alti oameni ipocriti care fac bani de pe urma oamenilor de rand care au ajuns sa se certe de la terenuri. Nimic nou sub soare. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Vinovat e cine i-a dat lui becali titlu de proprietate pe terenul ala. Romania, simply not surprising anymore
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu n-am inteles o chestie... daca tot zice ca are bani multi si ca face si ca drege, la ce ii mai trebuie terenul manastirii ?
Nu zic ca o parte din preoti nu-s la fel de pacatosi ca si el, dar maicutele alea chiar nu deranjeaza pe nimeni... Si cum a ajuns nepotu sa aibe titlu de proprietate pe terenul manastirii... iar e dubioasa rau. ![]() Ala de o arde noaptea pe la Bamboo, e proprietar la manastire. ![]() This post has been edited by andu911: 23 Nov 2008, 14:09 |
--------------------
-
-
-
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
desi nu pot sa-l sufar pe berbecali, cred totusi ca-i mai credincios decat tot bor-ul la un loc
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E pe dracu'...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
sa-i ia Doamne Iarta-ma pe toti ... si pe Becali care nu se mai satura cu terenurile lui si pe BOR care in ultimii ani a inceput un fel de ofensiva a construirii de biserici unde ti-e lumea mai draga ... de preferat in parcuri si cat mai centrale.In orasul meu natal Hunedoara au distrus un parc central ca rasara mandru asezamant de cult in mijlocul lui ... in Deva idem ... acum vad si in Timisoara si alte orase trendul asta.
Pana si in Bucuresti era mare tevatura cu constructia Catedralei Neamului (prost) de zici ca asta e solutia tuturor problemelor noastre.Dar dehh ... ca orice banca ce se afla pe profit si BOR are nevoie de sucursale noi ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@adrian mgn: pai din constructii se castiga bine peste tot in lume. Ma rog, cel putin deocamdata
![]() De ce n-ar ridica si sfintii parinti niste biserici, ce-i de ici de colo sa construiesti la preturi umflate pe banii enoriasilor? ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 04:33 |