Sistem audio Logan Ambition, Vreau sa il schimb dar nu prea stiu cu ce
![]() ![]() ![]() |
Sistem audio Logan Ambition, Vreau sa il schimb dar nu prea stiu cu ce
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Am facut de asemenea si la difuzoarele din spate, si din cate pot citi pe ele sunt Blaupunkt, au chiar si sigla de Renault pe ele dar totusi calitatea lor lasa de dorit
![]() Daca le stie careva cam ce e de capul lor e bine venit. Noroc ![]() Attached thumbnail(s) P1080307.JPG ( Size: 536.58k ) Number of downloads: 860 P1080304.JPG ( Size: 603.56k ) Number of downloads: 923 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
deci nu poti spune ca difurile de pe logan is nasoale ! is acceptabile!
|
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
In teorie sunt acceptabile, in practica sunt jalnice! Daca ai posibilitatea sa vizitezi un dealer Dacia sa te joci putin la sistemul audio care echipeaza Ambition ai sa ajungi la aceeasi parere ca si mine
![]() |
--------------------
OOOO
A3
|
|
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
eu am ascultat la volum mic difurile si mia facut impresie bun ! la volum mare nu stiu cum se manifesta
|
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
Lord Hades |
![]()
|
iti spun eu cum se manifesta! NASPA de tot! Doar nu crezi ca nu am ce face cu niste bani!
|
--------------------
OOOO
A3
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Lord Hades |
![]()
|
|
--------------------
OOOO
A3
|
|
kekeT |
![]()
|
![]() Love to burn rubber! Group: Members Posts: 31 Joined: 11 August 06 From: Galati ![]() |
Pana la urma nu am fost lamurit daca se pot monta difuri de 16.5 pe fata si pe spate fara sa se faca modificari mari(gauri in tabla shi alte chestii)?!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006/ Ambition
- GL-58-NLC
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
boxele astea stock nu prea redau frecventele inalte ,eu mi-am montat niste tweetere pe usile din fata si parca e altceva.
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Lord Hades |
![]()
|
Stimate Fabian eu cred ca nu redau bine frecventele joase. De cele inalte nu ma plang
![]() kekeT daca te uiti la pozele puse de mine si putin in portbagaj ai sa vezi ca cele actuale sunt montate in gauri prevazute din fabricatie. Daca le maresti o faci pe propria ta piele. Acum un an am vazut un individ care venise cu 2 monstruozitati sa ii fie montate in service. Raspunsul a fost NU pentru ca era necesar sa fie taiata o traversa care face parte din structura de rezistenta la impact lateral. Deci daca gasim ceva bun care sa incapa in gaurile existente ar fi perfect. This post has been edited by Lord Hades: 15 Sep 2007, 19:11 |
--------------------
OOOO
A3
|
|
Tendon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 June 07 From: Galati ![]() |
pai tocmai ca omul intreba daca se poate monta fara sa se modifice nimic din structura!Fara taieturi si alte gauri ca se spune ca merge shi alte chestii pe forum
|
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V MPI
2007
- B 00 ooo
|
|
thedragon |
![]()
|
DA merge puse difuzoare de maxim 16 cm pe spate ! fara nici un fel de modificare doar ca trebuie sa indeparteze adaptorul de plastic
![]() |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
kekeT |
![]()
|
![]() Love to burn rubber! Group: Members Posts: 31 Joined: 11 August 06 From: Galati ![]() |
Mersi moolt pt lamuriri! luni imi dau comanda de niste difuri de 16!
http://www.auto100.ro/products.php?id=491 |
--------------------
Dacia
Logan
2006/ Ambition
- GL-58-NLC
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
si pe fata care e dimensiunea maxima care intra fara modificari? eventual doar scoasa cochilia de plastic
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Lord Hades |
![]()
|
kekeT ti-as ramane recunoscator pe viata daca m-ai tine la curent cu operatiune de achizitionare-montare a noilor speakere
![]() ![]() 16 Sep 2007, 10:55: ady85btz la care cochilie te referi? La aparatoarea din plastic care este montata in usi? Dar cum sa le montezi fara aparatori ca daca iti intra apa in usi (si intra cu siguranta) s-ar putea sa ai probleme ![]() This post has been edited by Lord Hades: 16 Sep 2007, 09:55 |
--------------------
OOOO
A3
|
|
kekeT |
![]()
|
Da va voi tine la curent cu procesul de montare a noilor difuri! Eu le montez pe spate pe astea si deocamdata nu mi-am pus problema apei din usi....desi nu cred ca asta e rolul cochiliei caci ea e prezenta si pe spate! Ar fi culmea sa intre apa in usi ca s-ar strica fata la usa...zic si eu!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006/ Ambition
- GL-58-NLC
|
|
thedragon |
![]()
|
adi maxim pe fata de 13 ! dar ar merge si de 16 dar trebuie sa renunti la aparatoare originala si sa iti pui un `inaltator` din mdf !
![]() |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
kekeT |
![]()
|
Azi mi-am dat comanda de boxe pe site si maine cu putin noroc le am acasa!Mi-am mai comandat de pe site si un set de stropitori parbriz tip pulbere care sunt mult mai eficiente ca cele actuale tip jet! Maine seara sper sa pot pune poze cu procesul de montare a boxelor!
|
--------------------
Dacia
Logan
2006/ Ambition
- GL-58-NLC
|
|
ady85btz |
![]()
|
am vazut pe site-ul pus de kekeT ca-s multe boxe de 16,5
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
kekeT |
![]()
|
Asteapta pana maine cel tarziu poimaine si o sa iti zic eu sigur cum se potrivesc! O sa fac si poze la montaj ca sa fie totul exact! In principiu se potrivesc pe spate dar voi afla pe pielea mea daca si cum se potrivesc!wish me luck!
|
--------------------
Dacia
Logan
2006/ Ambition
- GL-58-NLC
|
|
thedragon |
![]()
|
deci se potrivesc 100%
![]() ![]() LE: unde sau cine iti instaleaza difuzoarele ! ca ma intereseaza si pe mine! ![]() This post has been edited by thedragon: 17 Sep 2007, 18:19 |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
Tendon |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 June 07 From: Galati ![]() |
[QUOTE] LE: unde sau cine iti instaleaza difuzoarele ! ca ma intereseaza si pe mine!
Noi le montam la SC.InparcarelakekeT.SRL ![]() |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V MPI
2007
- B 00 ooo
|
|
ady85btz |
![]()
|
spor maine la montaj si asteptam poze!
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
thedragon |
![]()
|
tendon si este scump !!? ca am si eu un sidi player, cu mufa iso si eu nu am iso pe masiana, si 2 difuri cu tweetere ! care e pretu ?
![]() |
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
Tendon |
![]()
|
Cu difurile ne descurcam nui problema
![]() ![]() salut !! This post has been edited by Tendon: 18 Sep 2007, 09:33 |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V MPI
2007
- B 00 ooo
|
|
ady85btz |
![]()
|
n-ati mai terminat montaju'?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
kekeT |
![]()
|
Nu a venit comanda.....maine trebuie sa vina si montam shi postez shi pozele de la montaj!
|
--------------------
Dacia
Logan
2006/ Ambition
- GL-58-NLC
|
|
ady85btz |
![]()
|
n-a ajuns comanda?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
ady85btz |
![]()
|
ati abandonat ideea?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:12 |