DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> refuz finalizare dauna CASCO

gmasterleo2000
post 30 Aug 2007, 08:55
Post #1

Membru incepator

Group: Members

am o problema.. masina pe leasing de pe 1 aug.. casco incheiat de firma de leasing din bucuresti la UNITA.. eu sunt din alt oras.. am avut o avarie sapt trecuta.. deschis dosar dauna, reparat.. si cand sa iau acceptu de plata sa ma duc cu el la service sa ridic masina, cica vor polita in original.. altfel nu mi-l da.. problema e ca cei de la leasing mi-au zis ca e suficient nr. si seria politei si data.. pe de alta parte am mai aflat si ca polita se emite fizic dupa o luna juma de cand a fo incheiata.. deci nici nu exista inca pe undeva.. intrebarea mea e.. ce ********* pot eu sa fac ? nu e cumva vreun abuz sa pretinda polita in original ? pls help.. ca mai iau si penalizari pt fiec zi in care masina sta in service dupa ce a fost reparata

ps: am achitat deja prima rata CASCO (ca sa imi dea dealeru masina..smile.gif )

--------------------
There is hope...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 30 Aug 2007, 09:04
Post #2

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

1. La deschiderea dosarului trebuiau sa-ti ceara TOATE documentele necesare. Ca tu nu ai de unde sa stii ce documente iti trebuie. ca ti le cer acum poti sa te infingi in ei sa le spui ca din cauza lor ca-s incompetenti platesti penalizari, motiv pentru care o le imputi lor penalizarile prin compensare la urmatoarea rata. Mai greu de realizat in fapt, dar nu te doare gura sa le zici.
2. Eu personal de cate ori am incheiat polite de casco am primit polita PE LOC. Nu peste o zi, nu peste o saptamana, nu peste o luna. Pe loc. Ca am semnat pe ea, ce dracu... S-ar putea sa fie de fapt o problema a firmei de leasing.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
deconectat
post 30 Aug 2007, 09:06
Post #3

Membru cu avatar de sezon

From: Brasov

Eu am primit contractul casco pe loc, insa la leasing nu stiu cum e.
Din moment ce asiguratorul a emis acea polita casco, e aberant sa nu iti dea aceptul de plata pentru ca nu ai originalul la tine. Ai putea eventual sa ceri asiguratorului sa iti se emita un duplicat; vezi daca rezolvi asa.

--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
+
gmasterleo2000
post 30 Aug 2007, 09:29
Post #4

Membru incepator

am sunat la dep. de asigurari de la firma de leasing si le-am reexplicat situatia, sustinand ca e datoria lor sa ma sprijine ca utilizator.. ei, am mai facut un pas.. astept o "copie dupa ce au ei visavis de polita CASCO".. si sa revin cu ea la UNITA.. intrebarea e.. pot sa imi zica "desteptii" de acolo si ca nici asa nu e bun ? ca trebe neaparat original ? sad.gif

This post has been edited by gmasterleo2000: 30 Aug 2007, 09:31

--------------------
There is hope...
+
dizzy
post 30 Aug 2007, 10:11
Post #5

Work smart not hard!

Ii ceri celei de la soc de riesling sa iti dea originalul
Daca nu vrea sa-si trimita un delegat cu tine la societate, ca nu ii fata motanul lui driverx.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
Tudor
post 30 Aug 2007, 10:50
Post #6

Moderator

From: Bucuresti

N'am mai auzit de original la polita casco cerut pentru a se da acceptul de plata, dar la fel de adevarat este ca nici cu Unita nu am lucrat. Eu unul as cere sa vorbesc cu un director de la Unita si l-as ruga civilizat, dar ferm, sa verifice in evidentele lor ca polita xxxx din data dddd este valabila si se refera la masina in cauza, iar daca nu i-as cere sa imi arate art din contract care prevede obligativitatea prezentarii politei in original.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th July 2025 - 00:01
Forum Renault