DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Domnul Klaus, Un moderator care face abuz

sonycu
post 21 Aug 2007, 09:11
Post #1

Alpinist de weekend !!

Group: Members
From: Bucuresti

buna ziua !!

doresc sa aduc la cunostiinta voastra (a unui admin in mod special, oricare ar fi el) ca binecunoscutul vostru moderator klaus face putin "abuz" de puterea lui..

avand ieri pe un topic nou deschis de persoana mea o discutie in contradictoriu cu acest domn klaus am ajuns sa constat astazi dimineata cand am ajuns la servici ca acel topic fusese sters.. motivele nefiindu-mi clare nici pana in clipa de fata..

parerea mea este ca atat mandria cat si aroganta de care da dovada domnul klaus a fost mai presus de oricine.. tin sa mentionez in mod explicit ca nu am folosit nici un fel de limbaj vulgar sau jignitor.. nici la adresa lui nici la adresa altui user al acestui forum..

cand am deschis initial contul am plecat automat de la premiza ca vor fi discutii libere (in anumite limite desigur) dar in nici nu caz nu m-am gandit ca daca voi da un raspuns absolut pertinent unui moderator la replica lui absolut impertinenta ca a 2-a zi topicul meu va dispare.. nu consider acest mod de "exprimare" matur si constructiv..

prin urmare astept un raspuns din partea unui admin pentru ca mie unul imi displace atitudinea acestui domn klaus, si nu sunt singurul.. putina modestie nu i-ar strica..

cu stima, cristi..

--------------------
Ex Dacia Solenza, Echiparea Scala, An 2004
Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 21 Aug 2007, 09:19
Post #2

步步

Group: Moderatori

Multumesc pentru aprecieri. Esti foarte dragut.
Topicul probabil ti-a fost sters pe baza pct. 2 lit c teza 2 din regulament care zice:
De asemenea, este obligatorie folosirea optiunii de cautare (search) pentru a vedea daca subiectul pe care doriti sa il dezbateti, sub forma initierii unui nou topic, nu a fost deja discutat.

Pentru simplu motiv ca din toata lista de 40 de doleante ale tale, existau topice pentru cel putin 37 dintre ele.

Daca cumva ai gasit f. multe topice pe un subiect, nu-i asa ca te-ai enervat?
E, al tau mai era inca unul in plus.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
2dor
post 21 Aug 2007, 09:21
Post #3

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Si daca nu ma insel topicul fiind la Solenza a fost sters de un moderator de acolo, Klaus nefiind acolo moderator.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
sonycu
post 21 Aug 2007, 09:25
Post #4

Alpinist de weekend !!

QUOTE(klaus @ 21 Aug 2007, 09:19)
Multumesc pentru aprecieri. Esti foarte dragut.
Topicul probabil ti-a fost sters pe baza pct. 2 lit c teza 2 din regulament care zice:

Pentru simplu motiv ca din toata lista de 40 de doleante ale tale, existau topice pentru cel putin 37 dintre ele.

Daca cumva ai gasit f. multe topice pe un subiect, nu-i asa ca te-ai enervat?
E, al tau mai era inca unul in plus.
*

domnul meu klaus permite-mi sa te contrazic (si sper sa nu imi stergi iar postul pentru raspuns)

"Daca cumva ai gasit f. multe topice pe un subiect, nu-i asa ca te-ai enervat?" raspunsul este nu.. nu m-am enervat.. te pripesti putin cu concluziile !! dat fiind faptul ca nu ma cunosti nu m-as arunca inainte cu vorbele indiferent de natura lor..

nu sunt un tip care se enerveaza din mici prostioare.. si ce daca am gasit mai multe topice pe acelasi subiect? nu as fi singurul.. si ce ar trebui sa facem atunci? sa facem toti reclamatii?? nu, in nici un caz.. eu nu imi doresc decat sanatate.. ca restul vin de la sine.. nu ma deranjeza faptul descris de tine.. pentru voi poate e totusi mai dificil pentru ca trebuie sa faceti "curatenie" sunt perfect de acord.. dar in schimb nu sunt de acord cu "abuzul"..

cu stima, cristi

--------------------
Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
+
$$ilvviu
post 21 Aug 2007, 09:26
Post #5

Membru autentic

From: Roman/NT

smile.gif Am trecut si eu prin faze din astea de revolta.
Mi-au trecut repede.
E greu sa multumesti pe toata lumea. Mai apare ici-colo cate un razvratit.

--------------------
Renault Laguna Initiale 2002 - NT-97-SLR
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
andrei_2006
post 21 Aug 2007, 10:17
Post #6

Loganist

Exact cum zice si 2dor, nu klaus a sters topicul ci altcineva daca era pus la sectiunea SLZ. Daca este asa nu vad de ca va luati de klaus.

--------------------
Dacia Logan 2006 Laureate Plus
+
sonycu
post 21 Aug 2007, 10:21
Post #7

Alpinist de weekend !!

lasa ca stiu eu mai bine..

aparent klaus a scos maneca curata din toata afacerea asta dar e foarte probabil si totodata posibil sa fi vorbit cu un moderator care era "autorizat" sa stearga topicul respectiv.. asa, ca o favoare de la un moderator la altul..

deschideti ochii mai bine..

cristi

--------------------
+
cj98czh
post 21 Aug 2007, 10:33
Post #8

Membru de la Cluj ...

From: Cluj-Napoca

Fantastic...esti singur impotriva tututror....daca exista deja topic deschis pe tema aia nu stiu de ce te tot agiti atata???? mie nu-mi convine ca o rezolvare la o problema sa o gasesc in 15 locuri....asa ca linisteste-te....si foloseste SEARCH...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
sonycu
post 21 Aug 2007, 10:57
Post #9

Alpinist de weekend !!

QUOTE(cj98czh @ 21 Aug 2007, 10:33)
Fantastic...esti singur impotriva tututror....daca exista deja topic deschis pe tema aia nu stiu de ce te tot agiti atata????  mie nu-mi convine ca o rezolvare la o problema sa o gasesc in 15 locuri....asa ca linisteste-te....si foloseste SEARCH...
*

dar sunt cat se poate de linistit..

si indiferent de ce zic unii useri folosesc search-ul chiar des..

asa ca...

--------------------
+
DragosP
post 21 Aug 2007, 10:57
Post #10

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

QUOTE(sonycu @ 21 Aug 2007, 11:21)
lasa ca stiu eu mai bine..
...
deschideti ochii mai bine..

cristi

Domnul meu: radmasa.gif
Când mai mulți îți zic că ești beat, te duci taică și tragi un pui de somn!

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
argon
post 21 Aug 2007, 11:03
Post #11

Mesaj semiautomat

cica aia multi sunt mana in mana dry.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
IRONICK
post 21 Aug 2007, 11:04
Post #12

-

From: Romania

radmasa.gif

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
andrei_2006
post 21 Aug 2007, 11:16
Post #13

Loganist

QUOTE(sonycu @ 21 Aug 2007, 11:57)
si indiferent de ce zic unii useri folosesc search-ul chiar des..
*

Eh, uite ca acum n-ai folosit-o...

--------------------
Dacia Logan 2006 Laureate Plus
+
os
post 21 Aug 2007, 11:20
Post #14

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

... ia dom'le mina de pe mine!!

----------------------
@sonycu: am auzit vorbe de astea (de care ne aburesti tu aici in legatura cu Klaus) despre multa lume. Intelegem ca e neplacut sa tastezi un sfert de ora numai pentru a-ti vedea marfa arungata la gunoi, dar colegii nostri (klaus, dar nu numai el) au dreptate.

Daca nu ti-ai dat seama: aici e un forum pe Internet, daca vrei sa vezi viata reala priveste pe fereastra; daca vrei sa vezi probleme reale uita-te in portmoneu.

Relaxeaza-te si nu te astepta sa fii tratat preferential. In adevar, la intrebarile tale exista discutii extinse. Citeste-le si nu cere sa-ti faca altcineva rezumatul.

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
Liviu
post 21 Aug 2007, 11:30
Post #15

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

sonycu, am citit tot topicul cu pricina (cel sters) ...
Daca ar fi dupa mine, eu ti-as da un BAN scurt pentru meditatie .. atunci sa vezi ce ai sa sari in sus pe motiv de abuz.
Adica tu astepti mura-n gura sa iti dea altii linkurile cu pricina ? Dar ce? Iti cade ceva daca umpli campul ala de la search cu ce vrei tu sa faci la masina si sa verifici daca s-a discutat sau nu ? ... eu nu cred.

Asa ca oricine a sters acel topic, bine a facut ... oricum, te invit sa mai deschizi un topic in care sa pui tu linkurile pe care le-ai gasit si sa scrii dedesubt :"Din linkurile astea nu reiese clar ce am eu de facut. Va rog sa imi dati niste indicatii suplimentare." .. si garantat ca le vei primi.
Ca sa nu te obosesti in a scrie din nou toata lista de tuning pe care o vroiai, ma ofer voluntar sa iti restaurez topicul doar cu primul mesaj pe care tu il vei completa ulterior ... ce zici ? te bagi ?

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
avathan
post 21 Aug 2007, 11:31
Post #16

eu.

From: Buc

QUOTE(DragosP @ 21 Aug 2007, 10:57)
Domnul meu:  radmasa.gif
*

Mai exista posibilitatea si ca acei "mai multi" sa fie niste ignoranti,sau pupincuristi.

ex.Galileo Galiei si multe alte genii neintelese de plebe care au fost pedepsiti de prostime pentru ca erau cu mult inaintea timpului lor,sau cei care judecau erau prea inapoiati .

bine nu are cum sa fie cazul,aici sunt numai oameni integrii si de calitate.

acum on topic...search-ul functioneaza ciudatel...dar intr-adevar nu cred ca trebuie sa fie 100 de discutii pe aceeasi tema...

This post has been edited by avathan: 21 Aug 2007, 11:44

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
+
sonycu
post 21 Aug 2007, 11:40
Post #17

Alpinist de weekend !!

QUOTE(DragosP @ 21 Aug 2007, 10:57)
Domnul meu:  radmasa.gif
*

foarte matur.. bravo !! pentru astazi ai calificativul acceptabil, se poate si mai bine, mai stoarce putin mintea, poate reusesti sa scoti ceva mai de efect..

ca de glumite din astea invechite sunt satul.. radmasa.gif

bafta

--------------------
+
Liviu
post 21 Aug 2007, 11:40
Post #18

expat naiv

sonycu,

Uite, ti-am restaurat topicul cu pricina (DOAR PRIMUL MESAJ): http://www.daciaclub.ro/tuning-solenza-sca...mpi-t84053.html

Teoretic ar trebui ca doar tu si moderatorii sectiunii "diverse" sa puteti vedea topicul cu pricina (e pus pe invizibil, deci ceilalti useri nu il vor putea accesa). Cand vei da un add-reply acolo in care sa imi dovedesti ca ai cautat si nu ai gasit punctual ceea ce ai cerut sa ti se dea pe tava, atunci voi face acel topic vizibil pentru toata lumea.

--------------------
. . .
+
2dor
post 21 Aug 2007, 11:41
Post #19

QUOTE(IRONICK @ 21 Aug 2007, 12:04)
radmasa.gif
*

Ma bag si eu. radmasa.gif

--------------------
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
sonycu
post 21 Aug 2007, 11:41
Post #20

Alpinist de weekend !!

QUOTE(os @ 21 Aug 2007, 11:20)
... ia dom'le mina de pe mine!!

----------------------
@sonycu: am auzit vorbe de astea (de care ne aburesti tu aici in legatura cu Klaus) despre multa lume. Intelegem ca e neplacut sa tastezi un sfert de ora numai pentru a-ti vedea marfa arungata la gunoi, dar colegii nostri (klaus, dar nu numai el) au dreptate.

Daca nu ti-ai dat seama: aici e un forum pe Internet, daca vrei sa vezi viata reala priveste pe fereastra; daca vrei sa vezi probleme reale uita-te in portmoneu.

Relaxeaza-te si nu te astepta sa fii tratat preferential. In adevar, la intrebarile tale exista discutii extinse. Citeste-le si nu cere sa-ti faca altcineva rezumatul.
*

tie pentru acest citat nici nu am sa ma obosesc sa iti "raspund.."

bafta, cristi

ps. data viitoare vino cu ceva nou, original, nu mai cita din vadim

21 Aug 2007, 11:44:
QUOTE(avathan @ 21 Aug 2007, 11:31)
Mai exista posibilitatea si ca acei "mai multi" sa fie niste ignoranti,sau pupincuristi.

ex.Galileo Galiei si multe alte genii neintelese de plebe care au fost pedepsiti de prostime pentru ca erau cu mult inaintea timpului lor,sau erau cei care judecau  prea inapoiati .

bine nu are cum sa fie cazul,aici sunt numai oameni integrii si de calitate.

acum on topic...search-ul functioneaza ciudatel...dar intr-adevar nu cred ca trebuie sa fie 100 de discutii pe aceeasi tema...
*

hm.. pupincurist.. oare chiar exista acest cuvant in dictionarul limbii romane sau le inventezi tu pe parcurs??

oricum daca as fi avut aceasta "calitate" altfel ar fi stat lucrurile.. anyway..

21 Aug 2007, 11:49:
ei bine domnule liviu poate ar fi trebuit sa fii mai atent la programare..

ce ai facut? turbo pascal? fox pro? c++? orice ar fi fost se pare ca nu au dat rezultate..

teoretic.. si practic.. esti singurul care probabil "vede" acel topic restaurat..

bafta

This post has been edited by sonycu: 21 Aug 2007, 11:49

--------------------
+
Liviu
post 21 Aug 2007, 11:52
Post #21

expat naiv

Searchul forumului este defectuos, e adevarat .. dar google nu e la fel .. de aceea exista in forum, in partea de jos, un search-box care foloseste motorul de cautare google pentru a cauta pe forum .. ia incercati-l si pe asta smile.gif ...

sonycu, am folosit functia forumului pentru a face acel topic invizibil .. nu stiam exact cum actioneaza asupra initiatorului ... oricum, acum e vizibil pentru toata lumea .. dar voi avea grija ca sa nu existe nici un mesaj acolo in afara de ceea ce vei scrie chiar tu ...

--------------------
. . .
+
sonycu
post 21 Aug 2007, 11:55
Post #22

Alpinist de weekend !!

desigur ca este.. iar eu cand am "raportat" aceasta problema nu mi s-a dat nici un raspuns.. klaus trebuie sa stie deoarece chiar lui i-am spus..

a interesat pe cineva? NU..

si tot voi va dati loviti.. deh.. admini, moderatori etc..

<span class='edit'>21 Aug 2007, 12:00:</span>
QUOTE(Liviu @ 21 Aug 2007, 11:52)
Searchul forumului este defectuos, e adevarat .. dar google nu e la fel .. de aceea exista in forum, in partea de jos, un search-box care foloseste motorul de cautare google pentru a cauta pe forum .. ia incercati-l si pe asta smile.gif ...

sonycu, am folosit functia forumului pentru a face acel topic invizibil .. nu stiam exact cum actioneaza asupra initiatorului ... oricum, acum e vizibil pentru toata lumea .. dar voi avea grija ca sa nu existe nici un mesaj acolo in afara de ceea ce vei scrie chiar tu ...
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

bravo !! te felicit inca o data !! esti pe calea cea buna de a deveni rrrrauuu !! radmasa.gif

nu ai reactionat nici tu prea bine am obs, ma ameninti ca nu pot sa scriu decat eu, hai ca asta e tare de tot, cea mai tare de azi, dooaaaamneee nu ma pot opri din ras radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

chiar crezi ca imi pasa? e problema ta daca daca faci ambitie, oricum o faci numai cu tine !! ca eu nu pic in "plase" din astea..

ma intreb ce varsta ai, nu cred ca treci de 20, si daca prin absurd treci in mod sigur nu afisezi prin comportament o maturitate mai mare de 20 de ani.. radmasa.gif

stati linistiti oameni buni, chiar nu vreau sa ma cert cu nimeni, prin urmare puteti sa spuneti ce vreti.. eu ma detasez de problema asta pentru ca a deviat foarte mult de la subiect..

nu cred ca va "rezista" prea mult acest post in topic dar nu are importanta.. asta nu arata decat un caracter slab care nu este in masura sa faca fata la o provocare.. cum am spus.. va luati jucariile si fugiti..

bafta

This post has been edited by sonycu: 21 Aug 2007, 12:03

--------------------
+
klaus
post 21 Aug 2007, 12:03
Post #23

步步

Doresc sa repar o greseala pe care am facut-o mai sus.
Topicul respectiv nu avea 40 de doleante ci doar 32.
Din care 30 cu siguranta isi regasesc topice (cel putin un topic fiecare) pe forum.
Cele 2 asupra carora am eu ceva indoieli sunt:
1. Cel cu schimbatul lichidului de frana (desi eu mi-aduc aminte ca am si dat un raspuns pe un astfeld e topic - topic de descriere detaliata modului de schimbat lichidul, deci e oarecum cu semnul intrebarii)
2. Manerele interioare de aluminiu la usi. Asta sigur nu a fost discutat. Cel putin nu la secctiunea Solenza, a fost doar o discutie la sectiunea logan, dar fara materializare practica.

Deci imi cer scuze pentru eroarea continuta in primul meu mesaj.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
cj98czh
post 21 Aug 2007, 12:06
Post #24

Membru de la Cluj ...

From: Cluj-Napoca

sonycu - ai prea mult timp liber biggrin.gif

Ti s-a mai spus, cand lumea iti spune ca esti beat du-te si te culca...

Tin minte ca exista cu ceva timp in urma...un alt user care tot asa "spunea nimic si mergea nicaieri"....cristirenault parca....

Chiar nu stiu de ce nu se inchide, ca doar este clar nu se va ajunge la nici un consens...

This post has been edited by cj98czh: 21 Aug 2007, 12:09

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Liviu
post 21 Aug 2007, 12:07
Post #25

expat naiv

Eu tot nu am inteles ce vrei domnule sonycu ... sincer ..

1. Ai deschis acest topic pentru a-l blama pe Klaus .. desi nu ai deloc dreptate .. TOTI userii de pe topicul cu pricina ti-au spus doar sa folosesti functia de cautare pentru a afla tot ce doresti din lista expusa. Klaus a fost cel care ti-a spus mai ferm asta si te-ai atacat.

2. Cand iti explic cum sa faci search vii si imi spui ca ai dat report la problema asta si nu i-a pasat nimanui .. tin sa te anunt ca SE STIE de problema asta si de aceea exista ajutorul oferit de google cu casuta respectiva din josul paginii.

3. Te rog sa te abtii de la speculatii priviind varsta mea sau alte detalii personale .. eu nu am speculat in priviinta ta ... oricum, apreciez ca imi dai 20 de ani .. chiar ma bucura.

4. In legatura cu topicul respectiv nu am spus decat ca ceilalti useri vor putea posta DUPA CE tu imi arati ca ai cautat.

Ca o concluzie (uite, acum speculez) consider ca esti doar un lenes arogant si rasfatat care vrea sa ii vina totul pe tava si, mai mult, crezi ca ceilalti useri sunt obligati sa iti ofere tie detaliile cerute.
Demonstreaza-ne ca esti demn sa fii bagat in seama pe o arie tehnica si apoi mai stam de vorba.

--------------------
. . .
+
klaus
post 21 Aug 2007, 12:11
Post #26

步步

Revin, referitor la lichidul de frana:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=12937&hl=
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=2997&hl=

Deci de fapt a ramas un singur punct... Si ala tratat pe sectiunea logan...

--------------------
+
Arhimede
post 21 Aug 2007, 12:12
Post #27

Membru inferior, lung si tare

Da ce-i aia o lista pentru mos craciun?smile.gif)Pai in cazul asta nici cel mai avansat search nu-l rezolva.

Fiti mai blanzi cu moderatorii ca or mai gresii ei dar nu au intentii rele.Search-ul nu-i de folos in nici un forum dar aici chiar aveai nevoie de un duh magic sa-ti rezolve problemele nu de search.

Pe de alta parte NU inteleg de ce colegii forumisti au posturi care nu fac decat sa irite omu', fie ca-i vina lui sau nu-i.Inteleg in alte zone ale forumului dar nu aici intr-o sectiune care e facuta cu scopul de a rezolva problemele nu doar sa le afle tot poporu si sa-si dea cu parerea.

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
DragosP
post 21 Aug 2007, 12:37
Post #28

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

QUOTE(sonycu @ 21 Aug 2007, 12:41)
hm.. pupincurist.. oare chiar exista acest cuvant in dictionarul limbii romane sau le inventezi tu pe parcurs??

oricum daca as fi avut aceasta "calitate" altfel ar fi stat lucrurile.. anyway..

radmasa.gif Aici, dacă nu te-ai prins, avathan s-a băgat în seamă de partea ta. Da' ce-ai scris mai sus dovedește că ai probleme grave de înțelegere a celor ce se discută în jurul tău! wink.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
avathan
post 21 Aug 2007, 12:42
Post #29

eu.

From: Buc

Mi-ai luat placerea de-ai face eu surpriza asta .
ca nu a ajuns pm-ul meu la el
pai e corect sad.gif ?

This post has been edited by avathan: 21 Aug 2007, 12:44

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
+
2dor
post 21 Aug 2007, 12:49
Post #30

Imi pare rau dar personal am spus si pe sectiunea Solenza si pe cea Logan de manerele de usi din metal de pe Clio 2 Extreme si Sport.

--------------------
+
2 Pages  1 2 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 17:20
Forum Renault