plangere service dacia Turda, se exfoliaza vopseaua dupa 2 ani
![]() ![]() ![]() |
plangere service dacia Turda, se exfoliaza vopseaua dupa 2 ani
raoul. |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 29 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan abs plus
2008
- TM-12-BTH
|
|||
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.049 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate, dupa 2 ani nu cred ca mai ai ce sa le faci. Nu mai stiu acum cum este dr pe vremuri dadeau la lucrarile de vopsitorie vreo 6 luni de garantie. Evident ca se exfoliaza intotdeauna dupa....
![]() Daca este doar aripa, trage-le un blestem la adresa pistoalelor de vopsit si revopseste-o la cineva care stii ca face treaba buna. Asa am patit si eu, ma duc la Dacoserv sa vopsesc un element, e plin de scame si se exfoliaza lacul dupa un an si un coleg face o capota de berlina la un betivan intr-o maghernita fara praf, fara coaja de portocala si ii sta pe masina de mai bine de 3 ani. Unii au cabine de vopsit doar sa dea bine in reclame |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Eu cred ca merge pe garantia anticoroziune care e de 7 ani, daca se exfoliaza n-au decat s-o vopseasca de 2 ori pe an timp de inca 5 ani.
This post has been edited by cielo99: 21 Jun 2011, 20:29 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
producatorii auto nu dau garantie anticoroziune pentru piesele inlocuite si vopsite ca urmare a unui accident.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:07 |