"Efectul" Logan, Roman sa fii, Dacie sa ai! Efect garantat :D
![]() ![]() ![]() |
"Efectul" Logan, Roman sa fii, Dacie sa ai! Efect garantat :D
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Da și-i cu glumili aistea pi voi? Cu șini șuguiț voi? Dacî tot crediț cî puteț imita dulșili grai moldovinesc, sî știți cî vă înșelați! Adicî sunteți niști imitatori di doi liei! Șî niși macar n-aveți Logan di unu-șasî în șaișpi valvi!
Dânșilor! ![]() This post has been edited by BlaueCorsa: 21 Aug 2007, 21:10 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
stai ai jos...ca nu vidiem scrisul
This post has been edited by FireChief: 21 Aug 2007, 21:13 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Singurul logan cu 16V de pe strada mea e luat in rate pe 10 ani de un nene care utilizeaza metroul. Oare ma lasa la un draivtest contra unui abonament pe o luna la metrorex?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
te roade?
![]() ![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 21 Aug 2007, 21:16 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
@FC - exact ce spuneam! se zice uăi, stai jos cî nu vidiem scrisul!
@vijelie - si probabil ca are inca folia pe scaune la interior...? |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
FireChief |
![]()
|
daca il intrebi stie ce are si in casa ,ca l-a spionat ...dubios om ...auzi singurul pe strada
invidia roade...roade ...roade |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eeee... nu toti suntem politisti cu acte... unii mai sunt tablagii si prin vocatie, vezi mai sus
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
si uni vizoristi prin nastere....ce a facut ala ce si-a luat ala de unde a avut ala ,de-astea lumesti
scirba imi e ... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Astia de la 100 CP in sus au un club exclusivist, ce stim noi, muritorii de rand...
![]() De exemplu, FC ii ia apararea lu' ala cu Prestige... This post has been edited by BlaueCorsa: 21 Aug 2007, 21:22 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 21 Aug 2007, 22:13) Singurul logan cu 16V de pe strada mea e luat in rate pe 10 ani de un nene care utilizeaza metroul. Oare ma lasa la un draivtest contra unui abonament pe o luna la metrorex? Vezi sa nu auda (vada) nenea cu prestiju de pe strada ta ce scri acilea ca te-ai stricat cu el, nu-ti mai da o tura saispevalvele! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
FireChief |
![]()
|
care e bre ala cu prestige ,ca m-ai facut curios
![]() aaaa...stai ca m-am prins nu iau apararea nimanui numai ca nu imi plac e genul asta de tate urbane atita tot This post has been edited by FireChief: 21 Aug 2007, 21:25 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Logan... 1.5 dci 100 CP... Luxe Privilege... nasol, el e!
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
vijelie |
![]()
|
Are ala mecla de ciatist cum are Basescu mecla de nebautor, deci... FC nu cred ca e, am scapat.
LE: nici mie nu imi plac onanistii care ocupa trotuarele cu epave in devenire din lipsa de bani de benzina, de-aia sunt cu geana pe el. In plus, se pare ca prestiju a venit la pachet si cu 2 stalpi si 1 lant, ca, deh, s-a nascut pe trotuar. This post has been edited by vijelie: 21 Aug 2007, 21:28 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() nea blue ca stiu ca iti place sa iti zic asa eu am megane bre dar nu conteaza atita mi-am putut permite si cu siguranta stiu ca am curiosi de genul,care se intreaba de unde am avut banii deci...din credit auto ,pentru unii de mor repede This post has been edited by FireChief: 21 Aug 2007, 21:28 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Bine, recunosc, eu sunt! Am vandut Corsa, am facut credit pe 15 ani si mi-am luat Prestige!
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
FireChief |
![]()
|
bine blue,,,
![]() si tu o sa zici repeta dupa mine B L A U E This post has been edited by FireChief: 21 Aug 2007, 21:29 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
bre baieti .... da stiu ca ati ... "desbatut" ..... ia spuneti voi la baiatu' ... are rost sa citesc alea 5-6 pagini scrise in seara asta sau .... ca de obicei sunt doar "stouri"?
This post has been edited by tarzy: 21 Aug 2007, 21:38 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
vijelie |
![]()
|
FC, ne-ai mai spus... Imbatranesti cumva?
LE: tarzy, stai calm, copii in parcare nu sunt. This post has been edited by vijelie: 21 Aug 2007, 21:30 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
TARZY,vezi ca cititul dauneaza grav,nu te baga
nu vorbesc cu vizoristii |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Nu, tarzy, am avut o discutie metafizica in care am eludat meandrele concretului si ne-am scufundat in sinergia faptelor...
Si... FC... stii ca nu-mi plac diminutivele... ![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Lasa-ti-l sa citeasca, poate afla cand si unde se pune cratima
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vijelie |
![]()
|
Ca-n bancul cu militianul care stia limba franceza: la ce ii foloseste?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Lasa-ti-l?
... subtil! |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
FireChief |
![]()
|
de fapt cred ca nu are sens sa citesti nimic de pe forumul asta,si daca nu citesti nu cred ca are rost sa mai scrii,si daca nu scrii si nu citesti forumul nu mai intra deloc
parerea mea |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
vijelie |
![]()
|
In gramatica se ne luptam sau in Logane sa ne taiem? (atentie ca sunt ruginite!)
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 21 Aug 2007, 21:29) s-o crezi matale .... acum nici 15 minute am facut salom printre ei QUOTE(FireChief @ 21 Aug 2007, 21:30) probabil, matale terminasi sesiunea de examene? ai avut multe "teze" de corectat? a .... si ce e aia "vizooristii"? |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
vijelie |
![]()
|
S-a necajit ca l-am dibuit ca are prestij, nu megan. De fapt, el a recunoscut.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
hai sa iti fac un hatir
vizoristi sunt oamenii care au vizorul lipit de ochi,care spioneaza vecinii,care isi pun intrebari existentiale despre alti,care mor de grija altora etc acum ca ti-am explicat poti sa aplici sfaturile din postul meu de mai sus si e vizoristi...vi zoo risti visezi mata....auuaaaauuuuaaaaaa This post has been edited by FireChief: 21 Aug 2007, 21:40 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 09:37 |