"Efectul" Logan, Roman sa fii, Dacie sa ai! Efect garantat :D
![]() ![]() ![]() |
"Efectul" Logan, Roman sa fii, Dacie sa ai! Efect garantat :D
costeniuc |
![]()
|
||
![]() handi-man Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan Prestige 1.6 16v
2007
- B xx XXX Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(tarzy @ 22 Aug 2007, 07:43) auzi .... da chiar .... de ce ai ales facultatea de "tulumbisti" deabia dupa ce ai "servit patria"? statultul de "muncitor plin" nu-ti dadea satisfactia necesara? Așa poa' să calce puradeii cu mașina de pomperi! ![]() @Marty, 'ți-ar QUOTE al dreaq, că n-am înțeles nimic din ce-ai mâzgălit acoloșa! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 22 Aug 2007, 07:05) FC ajunge direct maresal, o sa vedeti voi. ![]() Later: grupul moldovenilor invadatori anunta ca, in momentul in care vor deveni majoritate si in restul tarii, se va introduce obligativitatea studierii dulshilui grai pentru toata lumea. Șî o sî fiț obligaț sî scriiț așa cum o scris GoGu mai înainti. ![]() Daca tot napaditi in continuare (izvorul demografic zonal are resurse nelimitate ![]() ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Daca ma superi o sa caut un grup de homosexuali activi si ti-l trimit.
![]() This post has been edited by BlaueCorsa: 22 Aug 2007, 09:17 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(tarzy @ 22 Aug 2007, 10:18) ma scuti o secunda ... În ce vrei să te scut? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bion @ 22 Aug 2007, 09:12) Daca tot napaditi in continuare (izvorul demografic zonal are resurse nelimitate ![]() ![]() Cu stima bion nu e bine bre ... sa lase fumeile la urma .... ca parca vad ca "invazia" se opreste fix in crama, .... pardon .... la primul non-stop [videoclip eliminat de moderator pentru continut tendentios] ![]() QUOTE(DragosP @ 22 Aug 2007, 09:22) am corectat This post has been edited by os: 22 Aug 2007, 12:08 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.460 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu zic ca primul post nu contine si multe adevaruri..... dar nici sa-ti iei frigider cu 16 V si sa crezi ca ai supermasina nu prea e corect. Pentru comparatie as putea recomanda un Focus 2 1,6 16V 115 CP cu distributie variabila pe admisie, care trage ca un diesel de la 2000 rpm si se opreste pe la 6000.....
In plus, daca incep sa vorbesc de toate problemele pe care le are motorul K4M, facem inca un topic de 11 pagini. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Vii tu sa strici topicu'
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
-- text eliminat de moderator impreuna cu intrega linie de discutie --
Cu stima bion <span class='edit'>22 Aug 2007, 09:49:</span> QUOTE(BlaueCorsa @ 22 Aug 2007, 09:15) Ai relatii in comunitatea respectiva? Mai zi ![]() ![]() ![]() Cu stima bion This post has been edited by os: 24 Aug 2007, 10:14 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, FC, daca in 2002 te facura maior, cum naiba in 2007 te avanseaza lt. col. inainte de termen?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bion |
![]()
|
Altu` care nu pricepe cum e militaria in Ro.
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, io alesesem la un moment dat cariera militara, dar am renuntat. Insa ierarhia asta de la pompieri scapa puterii mele de intelegere.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ford_V6 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 11 August 04 ![]() |
Si eu ii iubesc mult de tot pe posesorii de "masini straine" smechere ( Clio, Kalos, Logan, Fabia, Fiesta , Corsa ETC ) care au senzatia ca sunt in super masini si pe deasupra mai si mor ca mustele neintelegand ca si o masina cu ABS ESP ESR HDD RAM CPU MMX etc . . . poate derapa si sari in copac;
Eu aplic alte metode de calmare . . .ma dau cuminte pe dreapta cand vin ca furiosii la viteze astronomice de 130-140 a ora , ii las sa ma depaseasca si apoi ma postez in spatele lor si le dau flashuri . . .Culmea e ca oamenii in loc sa se dea o claca . . . Funny rau . . . Cel mai rau a fost unu cu un 1.6 16V Logan care era grabit nevoie mare si pe la 150 la ora m-a depasit claxonadu-ma ca ce incet merg . . . .Culmea ca omu era tenace . . .A cedat d'abia pe la 180 km/h cand eu d'abia incepusem sa accelerz serios . . .Si eram cu o vechitura de masina de acum 15 ani ![]() |
--------------------
Opel
Vectra Turbo 4x4
1993
- B 79 VIT
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Sony |
![]()
|
De unde stii matale ca nu i-a mai pus niste vulve d-alea? Ca se gasesc pe toate drumurile.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ford_V6, erai cu Dacia 18 T?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
radus |
![]()
|
![]() -Membru cu atributii....- Group: Members Posts: 102 Joined: 16 August 05 From: Jidvei ![]() |
Fratilor, ce avant are topicul asta!!!!
![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan
Laureat,2005
- AB xx RMS
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Ford_V6 @ 22 Aug 2007, 10:27) Si eu ii iubesc mult de tot pe posesorii de "masini straine" smechere ( Clio, Kalos, Logan, Fabia, Fiesta , Corsa ETC ) care au senzatia ca sunt in super masini si pe deasupra mai si mor ca mustele neintelegand ca si o masina cu ABS ESP ESR HDD RAM CPU MMX etc . . . poate derapa si sari in copac; Eu aplic alte metode de calmare . . .ma dau cuminte pe dreapta cand vin ca furiosii la viteze astronomice de 130-140 a ora , ii las sa ma depaseasca si apoi ma postez in spatele lor si le dau flashuri . . .Culmea e ca oamenii in loc sa se dea o claca . . . Funny rau . . . Cel mai rau a fost unu cu un 1.6 16V Logan care era grabit nevoie mare si pe la 150 la ora m-a depasit claxonadu-ma ca ce incet merg . . . .Culmea ca omu era tenace . . .A cedat d'abia pe la 180 km/h cand eu d'abia incepusem sa accelerz serios . . .Si eram cu o vechitura de masina de acum 15 ani ![]() hai sa ne si laudam un pic nu? |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.086 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ceva imi spune ca era cu 405-ul, misto masina, am alergat unul odata Bucuresti-Bacau si retur.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Sony |
![]()
|
Da' cu 601 ai mers? Din regie pana la rosetti?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bion |
![]()
|
Si ala accelereaza abia pe la 180 ?Cred ca nici
2.0 L 16-valve turbocharged XU10J4TE You`re dizzy ![]() Cu stima bion This post has been edited by bion: 22 Aug 2007, 11:26 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Sony |
![]()
|
N-ai inteles nimic! Face 180 de grade si accelereaza. Ce este asa de greu?
22 Aug 2007, 12:20: Hai, bre, bioane, nu terminasi compunerea aia? This post has been edited by Sony: 22 Aug 2007, 11:20 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bion |
![]()
|
Bre ca nu stiu ce esti mata sau sogart mai trebuie sa iau cate o pauza ca ma incurca astia cu serviciu`
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Sony |
![]()
|
Io as trage oblonu' si m-as pensiona. Daca am scapat ieri intreg mi-am dat seama ca as vrea sa fiu intreg si la pensie. D-aia m-as pensiona acum. Sa fiu sigur ca apuc pensia.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.086 Joined: 11 February 04 ![]() |
Am mers in faculta si cu 601. Si cu metroiul si cu tramvaiul.
Mai merg si acuma cu bicicleta. Te oftici, hai ca te oftici ![]() |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Sony |
![]()
|
Bre, 601 era favoritul meu.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ford_V6 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 11 August 04 ![]() |
Mamaaaa cata simpatie pe aici . . . va sugerez o vizita prin cafe ' deko poate prindeti la public
Eram cu un Mercedes E300 AMG daca stiti cum arata asa ceva (ca de mers sunt convins ca nu stiti cum merge) . . .deh o vechitura de acum 15 ani . . .nu se compara cu astea noi ![]() |
--------------------
Opel
Vectra Turbo 4x4
1993
- B 79 VIT
|
|
dizzy |
![]()
|
Stiu cum a plecat din fata mea un C 36 AMG, aveam cam 70 km/h in spatele unui camion, si s-a dus ala de nu l-am mai vazut in 30 secunde.
E300 normal am mai vazut, AMG nu cred. Apoi trebuie sa fii lovit in cap cu sapa sa te iei cu un Logan de un Merc E300 fie el AMG au ba. Mai bine zis sa te iei de orice Merc benzinar. Asa, poate mai faci vreun diesel omorat |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 15:28 |