"Efectul" Logan, Roman sa fii, Dacie sa ai! Efect garantat :D
![]() ![]() ![]() |
"Efectul" Logan, Roman sa fii, Dacie sa ai! Efect garantat :D
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aha.
![]() ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
5 stele cu felicitari,si respectul topgear
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
O sa il promoveze la Megane de brigada
![]() Fara rautate bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
FireChief |
![]()
|
cum zici dumneata....
eu am plecat la meci ...sa vad efectul siglei dacia asupra jocului nationalei This post has been edited by FireChief: 22 Aug 2007, 19:53 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Dintr-o benzinarie, numai respect: aici, cautati in text dupa Logan
|
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Belea toata povestirea.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
FireChief |
![]()
|
frumos si cu har...si posibil real
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cu dedicatie pt initiatorul topicului.Facem o liniuta?
Mare-i gradina ta doamne.P.S. Poza e facuta in Germania ,eu NU AM CURAJUL sa ma duc in tara cu asa viteza. This post has been edited by raduboy: 22 Aug 2007, 21:19 Attached thumbnail(s) DSC01126.JPG ( Size: 467.26k ) Number of downloads: 134 |
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Multi complexati prin zona!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Da ce mare "jmecherie" sa faci o poza.?...Cine face o liniuta la poza?...dica cine face poza mai repede..?
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai de cand cu yotube si cu alte saituri de uploadad poze se pare ca mai important e sa apara filmul (respectiv, poza) decat sa il faci pe concurent.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba il faci, la psihic!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(AIX @ 22 Aug 2007, 20:27) Cam trasa de par sa iasa mai picanta .. |
--------------------
-
-
-
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
O sa pun si eu un filmulet cum am ajuns la 60km/ora....pe Magheru la ora de varf
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai grija, ca baga radar !
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(AIX @ 22 Aug 2007, 20:27) Dar de ce nu spun peco-istii cum se reped cand vad o masina scumpa, sa-i faca plinul, sa-i spele parbrizul, poate-poate i se face mila lu ala si le da si lor de o ciocolata... Cum se transforma ei in SLUGI fata de cei care-si parcheaza masinile la ei in statie. Spaga nu le-am mai dat de multisor, cardul e de baza, si alimentez fara durere de cap, iar inainte, farmacie scria pe mine. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Eu mereu ii bag paia in paguba de la peco
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, azi am facut un drive-test cu prestiju'. Daca as avea o asemenea masina le-as arata io la toti aricii astia cu masini nemtesti!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
eu inca sunt fericit ca nu a aparut si Matizul TDI
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AIX @ 22 Aug 2007, 20:27) Asta fac pariu ca lucreaza la vreo bomba de benzinarie gen ONV sau produse Rompetrol... Eu tot timpul le cer bonurile de casa...niciodata nu ii las sa bage motorina in masina din doua motive, unu ca imi place sa bag gaz in masina ![]() Aaa...si nu sunt figurant...dar pe banii mei ea trebuie sa faca ce zic eu...sa bage motorina sa spele geamu sa plateasca motorina la casa in locul meu..ca pana la urma si la coada nu am obligat-o eu sa se angajeze in benzinarie...asa ca daca vrea un client o pune sa ii verifice si uleiul la masina si nu ar trebuii sa cracneasca...si in tot timpul asta eu as putea sa stau in masina...dar pacat ca asta e ceva normal doar in anumite benzinarii din vest..la noi se cheama figuri din partea soferilor de logan...deh...Rromania... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Poza din articol arata o benzinarie Lukoil; presupun ca-i facuta in benzinaria cu pricina. 3 lei pentru spalat de geamuri?! Mi se pare cam mult. Eu mi le spal singur - si in rarele ocazii in care se ofera vreun angajat de-al benzinariei respective sa faca asta - le las cate 1 leu. Benzina imi bag intotdeauna singur, doar le multumesc cand se ofera si le spun ca ma descurc.
|
--------------------
.
.
.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(Sony @ 23 Aug 2007, 19:08) Bre, azi am facut un drive-test cu prestiju'. Daca as avea o asemenea masina le-as arata io la toti aricii astia cu masini nemtesti! Gata unu' ! Te-a luat si pe tine fenomenul "logan". Esti terminat ... ![]() ![]() ![]() AMW, ce-ai, bre ? Dupa ce ca esti figurant le mai ceri si sa-ti spele parbrizul ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Sony |
![]()
|
Sunt infestat de 3 ani, dar acum rabufnesc!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
pai daia ziceam ca se uita urat cand nu ii las sa bage motorina...si ii rog sa spele geamurile...probabil ca ei considera ca ii iau de sus...dar chiar nu e asa...pur si simplu ei daia sunt acolo..ca sa ma ajute pe mine...si pe oricine are nevoie de ajutor...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Pai ia sa fi avut tu un audi obligatoriu tedei. Iti pupau picioarele. Dar asa, ... ia'ute si la asta cu loganu ...
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
Sony |
![]()
|
Fundu'
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 21:03 |