"Efectul" Logan, Roman sa fii, Dacie sa ai! Efect garantat :D
![]() ![]() ![]() |
"Efectul" Logan, Roman sa fii, Dacie sa ai! Efect garantat :D
hash |
![]()
|
||
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
cine a luat foc? ![]() QUOTE(StinkyMcButt @ 21 Aug 2007, 17:19) Sa dam treaba pe fata: DA, sunt mandru de masina mea! DA, e cea "mai sportiva" masina noua la pretul ala! DA, imi palce sa merg mai repede decat soferul "mediu", "diesel-ist"! hmmm...un sofer mediu dieselist tot cu 100 de caluti care nu-si ridica poalele in cap ,iti doreste sa nu te vada la stiri topic interesant e un remake la ala cu ce masini ne-am dat,la ala cu moldoveni,la diesel versus benzina normal ca dieselul invinge mereu ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Pentru ca m-am saturat. Pentru ca faptul ca esti nascut in alta parte a tarii nu te face cu nimic mai destept. Si nici nu iti da dreptul sa-i tratezi de sus pe altii.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
usurel baieti...ramineti calmi
nu e cazul cel mai destept cedeaza primul ...ia sa vedem ![]() This post has been edited by FireChief: 21 Aug 2007, 18:11 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
cedeaza nervos?
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
FireChief |
![]()
|
acum e liniste...putem dezbate problema omului
...ca are o problema... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Alooo....imi placea subiectul topicului....ati dat-o in altele acum....ce ar fi sa revenim...
![]() Apropos de fenomen...conduc frecvent 3 masini...dar loganul cel mai des. o mazda si un seat...oriunde sunt...pe oriunde merg...autostrada, DN, E ...primesc flashuri claxoane de la toate tipurile de masini...flashuri date de la 3 km (desi eu merg cu peste 150)...ma dau din drum...si ala abia ma depaseste...sau nu ma depaseste deloc... Cand sunt cu mazda sau cu seatul...nu mai da nimeni flashuri...vin in spate si asteapta...bineinteles ca ma dau din drum...dar sincer..ma oftica astfel de soferi imbecili. Duminica veneam de la mare cu loganul...eram pe banda 2 cu 160kmh...masini in fata...masini pe banda 1...si se trezeste unu cu un golf 3 sa ma nenoroceasca cu flashurile in oglinizi...nu aveam unde sa ma dau initial din drum asa ca a trebuit sa astepte...facea spume in spatele meu dar efectiv nu vroiam sa franez brusc de la 160 la 80-90 doar ca sa treaca el. Pana la urma ma dau din fata lui...vine paralel cu mine si pasagerul din dreapta incepe sa gesticuleze....(era noapte) cel din fata mea mergea cu 90...asa ca si el a tinut-o cu 90...vezi doamne sa ma invete minte...asa ca mi-am bagat picioarele in el....l-am depasit pe banda de urgenta...am reintrat pe banda 2 si i-am dat forja pana nu l-am mai vazut...bineinteles in tot timpul asta el tinea faza lunga(noroc ca avea farurile atat de slabe incat nu m-a afectat)...a incercat sa ma ajunga...da probabil ca motorul ala de pe golf 3 era praf...pentru ca masina era mancata de rugina si mai avea si toba sparta....dar deh...mi-am permis sa stau in fata lui cu LOGANUL...ca daca eram cu mazda facea plecaciuni si daca eram cu seatu se minuna la spoileru spate si uita ca se mai grabeste...dar deh...asa-s romanii...mai tarani...prea tarani... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce-i aicea, voi n-aveti ce face decat sa va certati aiurea?
![]() Ala cu pestiju jubileaza acu'... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Apoteoza DACIEI. Loganari si loganisti sunteti mici. Restul daciotilor nu exista BMW2.jpg ( Size: 29.35k )
Number of downloads: 60
bmw_details5.jpg ( Size: 31.77k ) Number of downloads: 56 bmw_details23.jpg ( Size: 24.92k ) Number of downloads: 51 [atta chmentid=1627408968] ![]() Moldoardeleanobanateanul nefrustrat bion Attached thumbnail(s) bmw_details34.jpg ( Size: 33.72k ) Number of downloads: 53 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(os @ 21 Aug 2007, 17:53) vis-a-vis: mai trage si tu niste aer... Da chiar: si eu sunt moldovean prin nastere. Ia zi: cu mine ce ai? serios .... nu stiu de ce ..... dar aveam impresia ca ai avea origini mai de peste Olt nu ca asta ar fi ceva rau for the record: subsemnatul e de loc din buzau - acolo cica dupa unii ar fi moldova .... da .... eu nu prea am vazut / auzit ca in "vorbirea' de zi cu zi sa se faca abuz de "dansul" QUOTE(sorin_f39 @ 21 Aug 2007, 18:06) Eu unul nu tin la glume de genul asta. Si nici nu fac glume despre olteni, ardeleni etc pentru ca pur si simplu nu-mi plac astfel de glume. felicitari .... sa intelegem ca noi astia care facem iti suntem indezirabili? QUOTE(BlaueCorsa @ 21 Aug 2007, 18:10) Pentru ca m-am saturat. Pentru ca faptul ca esti nascut in alta parte a tarii nu te face cu nimic mai destept. Si nici nu iti da dreptul sa-i tratezi de sus pe altii. depinde cum o iei ..... strict statistic rezulta altceva ..... aia de peste Milcov sunt avantajati de sporul demografic mult mai accentuat ... si asta de pe vremea lu' Stefan (nu prea am auzit de munteanca cu 7 feciori, in schimb "vrancioaica" e deja legenda) poate se indura totusi un moderator si mai splituieste din posturile de pe aici si "naste" un nou topic |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...Numa' rumanii au "talentu'" asta sa se ia la harta din asa ceva
![]() Too bad... ![]() This post has been edited by Kojak: 21 Aug 2007, 18:58 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Cum adica strict statistic? Suma QI moldoveni / populatia provinciei < suma QI munteni / populatia provinciei?
Cat despre folosirea termenului "dansul" - eu nu l-am auzit folosit mai deloc in Moldova. Mai des il aud p-aci, prin sud... |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
finutu |
![]()
|
![]() baga un - ..aere! Group: Members Posts: 138 Joined: 2 February 07 From: Bucuresti ![]() |
M-am regasit in postiul lui AMW, te vad bastinosii ca esti in dacie LG, SLZ, CLT si nu stiu cum sa te depaseasca mai repede, desi drumul sau masina nu le prea permite.
O victima am deja, cand unul incerca sa ma depaseasca cu flashuri, claxon si la trecerea de pietoni din fata erau oameni, fraieru a tras de volan si a intrat pe spatiul verde de pe mijloc oprit fiind de gardulet, am oprit sa treaca oamenii speriati care l-au injurat, apoi i-am zis si eu de bine si am plecat. |
--------------------
Docia
1710
1943
- 1-B-113456 promo VN2
|
|
Kojak |
![]()
|
Io zic sa va dati mana
![]() ![]() This post has been edited by Kojak: 21 Aug 2007, 19:05 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Gata, acum dau anunt ca-mi vand masina...
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 21 Aug 2007, 18:59) Cum adica strict statistic? Suma QI moldoveni / populatia provinciei < suma QI munteni / populatia provinciei? Cat despre folosirea termenului "dansul" - eu nu l-am auzit folosit mai deloc in Moldova. Mai des il aud p-aci, prin sud... nu comentez partea cu statistica ca sigur sar scantei ....., da ... de ce compari striuct cu munteni? ..... mearata noastra atar include si olteni, sio banateni si dobrogeni, etc, etc despre "dansul" - tu din care parte a Moldovei esti? a .... si pe aici prin Sud .... cam de unde venisera aia de-l folosesc?> This post has been edited by tarzy: 21 Aug 2007, 19:15 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
@sorin_f39 - Normal!
@tarzy - scrie si in profil. Sunt iesean. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Kojak |
![]()
|
Io ma gandeam s-o dau la programu' rabla pe a mea 1.4 ca ma fac de carioca cand sunt langa un prestij la semafor
![]() ...mai ales daca la volan e un baiet gen "dan_daniel" ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Solenzari fiti falosi stramosul solnitei e englez(astept sa se crizeze englejii
![]() ![]() The Dacia Solenza was a small hatchback produced by Dacia of Romania from 2003 to 2005. The Solenza was a reshaped version of the Dacia SuperNova, which in turn was an improved version of the Dacia Nova, which was just similar to the Peugeot 309 design that Peugeot had inherited from Talbot in England. Production of the Solenza was ceased in 2005 after the introduction of the Dacia Logan. Si sa cresca ranza si in loganari si loganisti(nu e pomenit 1,6 16 v ![]() The Logan is the most important model since the original 1300. It was introduced after huge media interest in august 2004, and although it was criticised for its ugliness and gawkiness, it was a massive hit as far as sales were concerned. The Logan is a truly modern model; the influence of Renault is considerable, and indeed it is sold under the Renault brand (Renault Logan) in some countries. On the back there is the new Dacia crest, and the writing "Logan by Renault". It was awarded 3 stars in the NCAP awards. It is by far and away the best-selling car in Romania, and it is available on many Western markets, as well as in Eastern Europe and the rest of the world. Since 2005 there is also a diesel option. Before its launch, it was known as the 5000-Euro car due to its projected launch price. This was never quite the case, although it is one of the cheapest cars for its size on the market. In 2006, the prototype Logan MCV was exhibited. This shows a speculative' 4x4 estate version of the Logan, and was widely acclaimed as looking like a real Western car (by no means a condescending claim when looking at an 1310 or a SuperNova of the 2003 model year). The very roomy estate version was launched in late 2006. The van, basically an estate with the rear windows filled in and a separate cabin for the driver, was launched in February 2007 after the stopping of utility vehicle production. A pick-up is planned for later this year, and there are also plans for a new model around 2009. The future for Dacia must look very bright when considering the increase in sales and the Logan's popularity on foreign markets. Moldoardeleanobanateanul nefrustrat bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Stati sa vedeti viteji cand o sa apara si Prestige 1.5 dCi 85CP.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
tarzy |
![]()
|
bre ... ce sa zic .... eu cu "ieseni" nu prea am avut de-a face .... in schimb bacauani, si suceveni o "dansuiesc" la greu
a .... iesencile (sper sa nu sara iar ov de sezut in sus) cu care am avut de-a face tot cu "dansul" comentau |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Kojak |
![]()
|
"17 utilizatori citesc acest subiect: (2 vizitatori și 0 membri anonimi)"
Succes a la dan_daniel! ![]() ...ce inseamna dom-ne sa ai prestij, varf de gama(lie) ![]() scuze, dar primu' post al topicului m-a facut sa rad cu lacrimi la faza cu "snagovu' si portaru'" ![]() This post has been edited by Kojak: 21 Aug 2007, 19:21 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Iesencile?!
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mr.M @ 21 Aug 2007, 17:27) In urma cu doi ani multi useri ai DC am facut "Test Drive" pentru 3 zile cu un model Opel .(Astra, Vectra, COrsa,Tigra).Sunt convins ca stiti despre ce vorbesc. Vreau sa va intreb...Ce senzatie ati avut dupa cele trei zile de test, cand ati urcat din nou in masinile Domniilor voastre?!!? Nu e nevoie de niciun raspuns pentru ca am trecut si eu acele momente. Daca Opelul nu este masina, atunci Loganul ce este?? de ce le strici placerea ? ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
bion |
![]()
|
#115 Iar incepe
![]() Pentru domnul cu 16 ventile:Ce se intimpla atunci cind un proprietar de LGN 16 v face plinul la masina? Se dubleaza valoarea masinii. Moldoardeleanobanateanul nefrustrat bion This post has been edited by bion: 21 Aug 2007, 19:34 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Nu, nu incepe. Era vorba doar de faptul ca se scrie iesencele.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Kojak |
![]()
|
sau de ce nu: iesencili?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Corect!
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:50 |