Player mp3 etc. for PC, acum l-am descoperit...
![]() ![]() ![]() |
Player mp3 etc. for PC, acum l-am descoperit...
RIon |
![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
vrei sa spui desigur, "player mp3 pentru windows".
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
de cand am descoperit winamp-ul s-a terminat cu cautarea pentru alt soft pentru mp3 playing
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
RIon |
![]()
|
sod, eu nu am verificat, dar e bine ca ai postat, sa stie lumea ca nu merge sub Linux.
Valentine, asa am crezut si eu ca Winamp e rege, dar uita-te atent la toate aceste features, plug-ins care sunt la acest player, pe langa faptul ca sound-ul e mai bun ca in winamp. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Folosesc de 4 ani cel putin winamp, asa ca este cam imposibil sa il schimb cu alt player. Fie el un picutz mai bun.
Pe mine nu ma intereseaza plug-inurile pentru ca are si winamp cu sutele. Doar sa cante. Iar de cand i-au bagat in versiunea 5.04 si Jumpul ala meserias, chiar ca nu mai am ce sa ii cer ![]() Oricum arata dragut si player-ul ala ![]() This post has been edited by Valentine: 25 Oct 2004, 00:03 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
au revenit la jumpul ala. era in variantele 2, si l-au scos la cellalte. nu am inteles niciodata de ce. acum, ca a revenit, am revenit si eu la winamp.
This post has been edited by adso: 25 Oct 2004, 08:12 |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca vreti un player cu adevarat profesional incercati "Steinberg My MP3 Pro". Suporta plugin-uri profesionale VST care nu se compara cu nimic creat pentru winamp (modeleaza matematic comportarea sculelor analogice). Desigur ca sa faci diferenta e nevoie de mai mult decat niste "casti de PC cu microfon" sau un sistem audio de PC cu X sateliti si sub-woofer.
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
RIon |
![]()
|
Ce JUMP?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
adso |
![]()
|
apesi j in playlist si apoi in fereastra de dialog care sare bati combinatii de litere si el iti elimina melodiile care in tag nu au combinatiile respective. batand un cuvant sau doua, ramane doar melodia care te intereseaza.
e deci un search. ii spune jump ca sare la meldia care te intereseaza |
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Am incercat acum Quintessential Player. E groaznic. Se aude ca un cenzurat (equalizer-ul pe Full Bass & Trebel ca in Winamp si cu iesirea pe DirectSound). Mai bine ca nu l-au facut si pentru Linux. Nu de alta dar si asa au pierdut timpul cu versiunea de Windows.
Un player care mie mi s-a parut ca se aude un pic mai bine decat Winamp (chiar daca pe site-ul lor spun ca nu este adevarat), este Foobar2000 ( http://www.foobar2000.org/ ). Este cam spartan dar in rest se aude bine (dupa vreo 10 minute de configurare) |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am incercat in foobar2000 sa umblu la egalizator, dar nu am reusit. S-ar putea ca ale mele cunostinte sa fie limitate. Ajutor! Cum se procedeaza?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Foobar2000>Preferences>DSP Manager. Treci equalizer-ul din lista din dreapta in cea din stanga. Pe urma il setezi din Foobar2000>Preferences>DSP Manager>Equalizer
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
egaliazatoarele soft sunt niste minciuni, nu cred ca trebuie sa fie un criteriu in alegerea unui player pt mp3-uri. Eu folosesc xmms, doar pentru ergonomia interfetei; sunetul cel mai misto il scoate MPlayer 1.0 pre 3 dar e incomod de folosit.
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
adso |
![]()
|
"egaliazatoarele soft sunt niste minciuni"
adevar grait-ai! |
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc, Alex.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Mache |
![]()
|
Fratilor, lasati-ma si pe mine sa cred ca ascult muzica.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
BPM-ul l-ati incercat? Din cite am inercat eu merge cel mai bine. Cel putin in ceea ce priveste calitatea sunetului
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Slider @ 25 Oct 2004, 16:37) BPM-ul l-ati incercat? Din cite am inercat eu merge cel mai bine. Cel putin in ceea ce priveste calitatea sunetului Mai, cu calitatea sunetului nu va mai certati degeaba. Daca dati pe "dry", adica decodare fara efecte, output-ul ar trebui sa fie identic la toate (etalonul la decodare este dat de niste decodoare de la Fraunhofer. Este permisa o abatere cauzata de rotunjiri, dar aia oricum nu cred ca se aude). Care nu se incadreaza, e penibil, ar trebui scos din discutie de la inceput. Cand pui efecte, intr-adevar pot aparea diferente. Probabil ca cu cat pui mai multe efecte, cu atat mai rau o sa sune. Daca folositi equalizer si vreti sa nu distorsioneze, trebuie sa scadeti semnalul de intrare. Altfel, inevitabil va aparea clipping-ul cand semnalul se apropie ca valoare de extreme. In winamp-ul meu am asa ceva - preamp, versiuni mai noi nu am incercat. Am facut eu un decodor de mp3 care mergea pe un DSP pe 16 biti. Ala nu era precis decat la nivel de 10-12 biti si intr-adevar suna ca ceaiul pe codec-ul din PC. Dar pe codec-ul lui de nivel de telefonie, nu cred ca ii pasa prea mult. This post has been edited by Sergiu: 25 Oct 2004, 14:45 |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
Mache |
![]()
|
BPM?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Din toate player-ele incercate pana acum tot Winamp-ul e cel mai OK pt. mine.
Folosesc si un plug-in facut de un romanas de-al nostru ( Enhancer se numeste plug-in-ul) si sunt foarte multumit! Omu' zice ca l-a facut pentru Winamp 2.xx dar merge si cu 5.0. 5.05 inca nu am incercat. E vreo diferenta sesizabila fata de 5.0? http://www.i-adrian.home.ro/enhancer.htm This post has been edited by LucVer: 25 Oct 2004, 20:21 |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 15:55 |