problema inchidere + alarma, belea mare
![]() ![]() ![]() |
problema inchidere + alarma, belea mare
niq |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 20 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dacia
1999 Nova
- BR-02-UEN
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pune poze cu modulele...
Din câte știu eu, NOVA nu a avut închidere centralizată din fabrică... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
niq |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 20 February 07 ![]() |
pai nu a avut eu am avut-o.... modulul de la inchidere centralizata era cu 6 pini.. 2 plus 2 minus.. 1 un sens .. 1 celalant sens.. acum mai am inca 2 pini in plus.. dar 3 fire in plus care vin de la acuatorul prinicipal
|
--------------------
Dacia
Dacia
1999 Nova
- BR-02-UEN
|
|
di3g0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 1 February 06 ![]() |
vezi ca te incurci in firicele, cele 3 fire care mai raman reprezinta comanda usii de la sofer,ca in cazul in care alarma nu iti mai functioneaza,la deschiderea portierei d la sofer sa sa se deschida toate usile...asa ca ai grija cum le legi.bafta
|
--------------------
dacia break
1310
1987
- b 11 wji totul incepe de la dacia
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu prea înțeleg din descrierea ta...de ce 2 de plus și 2 de minus....
Iar cele 3 fire de la actuatorul principal nu erau și pe modulul anterior? Acele 3 fire indică poziția actuatorului, și ajută la deschiderea cu cheia...Când deschizi cu cheia una din ușile cu actuator cu 5 fire, sunt acționate toate cele 4 uși... Într-un astfel de modul intră: NEGRU - masa (-) modul și actuator principal ROSU - plus prin siguranță ALBASTRU - fir 1 spre toate actuatoarele VERDE - fir 2 spre toate actuatoarele MARO - fir spre actuator principal ALB - fir spre actuator principal Mai multe informații și scheme de conectare găsești pe forum... This post has been edited by Catalin Marinarul: 30 Apr 2007, 22:50 |
--------------------
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Revin cu poze cu un modul de comandă actuatoare cu 8 fire, probabil ca al tău...
Primele 2 fire, separate cumva în poză (maro și alb) comandă închiderea / deschiderea ușilor la atingerea lor (se pun pe buton cu impuls- gen sonerie). Dacă ești interesat de modul (este funcțional) sau de mufă, ne înțelegem... ![]() Attached thumbnail(s) DSC03049.JPG ( Size: 75.46k ) Number of downloads: 402 DSC03050.JPG ( Size: 64.29k ) Number of downloads: 403 |
--------------------
-
-
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
asta am patit-o eu cu theutz, firele de la releu care pleaca spre buton, cele dou alb maro de obicei vin prinse pe + com la alarma, postez o poza cu eaglemaster cl5100t cum vin prinse
posteaza schema de la releul tau si de la alarma ca sa iti explic mai exact cum sa faci legaturile |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
la SLZ mea am o alarma Guard si de vreo 2 zile nu pot sa o mai folosesc.. la vreo 5 sec dupa ce am inchis incepe si urla ... inainte de asta se alarma daca o inchideam si lasam avariile aprinse... se regleaza de undeva sensibiliatea? manual pentru alarma aveti careva ca de la cine am luat-o mi-a dat-o fara..
MS |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
QUOTE(pskint25 @ 18 Jun 2007, 15:57) la SLZ mea am o alarma Guard si de vreo 2 zile nu pot sa o mai folosesc.. la vreo 5 sec dupa ce am inchis incepe si urla ... inainte de asta se alarma daca o inchideam si lasam avariile aprinse... se regleaza de undeva sensibiliatea? manual pentru alarma aveti careva ca de la cine am luat-o mi-a dat-o fara.. MS vezi contactoarele de la usi, capote, nu se inchide vre-unu din ele si alarma vede defectul ca usa deschisa This post has been edited by alinushy: 16 Jul 2007, 12:18 |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() eu chiar azi am schimbat 4 contacte de usa 4x30 (fata-spate) si am montant suplimentar la usa soferului inca 2 pe langa cele de fabrica This post has been edited by Adrianno: 16 Jul 2007, 20:57 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
1 alarma
1 Avertizor faruri aprinse cand deschid usa 1 Lumina din cabina |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:47 |