ajutati-ma va rog, dispare apa
![]() ![]() ![]() |
ajutati-ma va rog, dispare apa
bogdan_vs |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
2000
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Verifica nivelul uleiului. Daca e prea sus, ai aflat unde se duce.
![]() Garnitura de chiulasa noua. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bogdan_vs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 August 07 ![]() |
l-am verificat si e normal. E posibil sa se evapore?
|
--------------------
dacia
1310
2000
|
|
ceaki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 7 January 07 From: cluj-napoca ![]() |
se poate si evapora daca nu iti inchide capacul la borcan bine. si mie mi se intampla.
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Chiar nu ai nici o scurgere? nici pe la fulia pompei de apa? la 2-3 ore de la oprire ridica capota, roteste elicea jumatate de tura si priveste; daca e umeda, curge pe la presetupa. Apoi inspecteaza bine de tot locurile de imbinare. De ce nu, caloriferul, poate pierde. Nu ai miros de antigel in masina sau nu simti abur?
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
La mine este crapat capacul de la borcan...totusi sta inchis cat de cat dar nu ermetic.Se evapora dar insesizabil.Nu cred sa fie de la asta...cu temperatura cum stai...nu fierbe ?
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
tatuci |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
am patit si eu ceva asemanator si culmea...nu vedeam pe unde dispare
pai daca motorul e incins ca naiba cand curge apa se evapora si gata...nu sta sa pozeze pana deschizi capota pe mine m-a invatat un nene o chestie destul de utila...la imbinarile pe unde poate scapa pune un servetel/hartie absorbanta si prinde-o cu scoch transparent....daca pierde p'acolo se va umfla hartia si vezi unde-i buba chair daca se evapora instant cand iese din instalatie inca o idee pe la radiator si pe langa capace, robineti, busoane da o dunga cu o vopsea solubila in apa (acuarela ceva) astfel incatr daca iti curge pe acolo sa lase semn si inspectezi pe urma mai atent |
--------------------
Dacia
1310 TLX, SupeRNova, Logan MCV (2014)
1991/ 2001/ 2014
- B 84 TCI, B 47 BWU Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat puritatea conceptiei inventatorului.
|
|
Freelancer |
![]()
|
Membru avansat Group: Members Posts: 119 Joined: 24 January 06 ![]() |
Daca are o perforatie mica in radiator apa se evapoara instantaneu. Uita-te cu mare atentie peste tot si vei gasi scurgerea, incearca dimineata cand motorul este rece.
|
--------------------
DACIA
1310
1994
- B-05-VYK
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
mie cu timp in urma imi iesea pe esapament cauza garnitura de qiulasa
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=81547&hl= .
La mine cred ca s-a spart radiatorul de caldura, dupa ce l-am anulat nu am mai pierdut strop de apa . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:41 |