DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Miroase foarte urat cand e oprita

zodiak
post 22 Aug 2007, 21:20
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am o problema cu Dacia mea model 1310 din 84, cand opresc dupa drumuri scurte de 3-4 km e un miros neplacut puternic care o inconjoara. (combinatie de plastic si cauciuc incins cu urina?:| ). Franele pe fata sunt incinse si scartaie dar se pare ca mirosul nu vine de acolo, si nu am putut localiza sursa mirosului. Daca a mai avut cineva probleme asemanatoare sau cunoaste care ar fi problema.... niste sfaturi ar fi excelente.

--------------------
Dacia 1310 1984
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tibip
post 22 Aug 2007, 21:27
Post #2

Membru

From: Cluj-Napoca

daca ai frane incinse probabil iti este blocat careva frana. Vezi sa nu ai blocat de exemplu frana de mana. Din cauza asta (frane blocate) si ambreiajul iti poate mirosi.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988 - numar simplu
+
zodiak
post 22 Aug 2007, 21:33
Post #3

Membru incepator

Frana de mana nu e trasa, rotile pe spate sunt reci nu s-au incins...si pe fata se incing tare rotile dar nu ma franeaza, cand o las la liber nu reduce viteza si nici nu merge franata. Mi-am bagat nasul pe langa roti dar nu de acolo e mirosul acela urat, acolo e doar incins... acum am mai dat o tura cu ea in cartier sa incerc sa localizez sursa si tot nu am reusit. + ca miroase toata parcarea... cateva minute dupa ce opresc

--------------------
Dacia 1310 1984
+
tibip
post 22 Aug 2007, 21:54
Post #4

Membru

From: Cluj-Napoca

ok, atunci inseamna ca ceva iti blocheaza franele din fata sa atinga usurel discurile de frana, si de asta se incinge. Eu odata am coborat dealul cu franele din fata scotand fum. (e adevarat ca am fost cu o Skoda 120 smile.gif) )
verifica pompa de frana si pistonasele din etrieri de pe fata, ca sigur ti-s blocate un pic.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988 - numar simplu
+
ionut16031987
post 22 Aug 2007, 22:00
Post #5

Membru autentic

si mirosul smile.gif? sa nu fie de la lichidul de frana care se evapora pe la etrieri?

--------------------
dacia preference/ dacia 1310 tlx 2005 1.4 mpi,/ 1989 - IF 01 ???
+
zodiak
post 22 Aug 2007, 22:03
Post #6

Membru incepator

Maine la prima ora urc masina pe cric si verific franele pe fata, daca problema e acolo, sunt multumit, pt. ca daca era discul de ambreiaj ma costa o gramada de bani...

--------------------
Dacia 1310 1984
+
fiderzen
post 22 Aug 2007, 22:22
Post #7

Membru autentic

From: bucuresti-militari

la mine mirosea antigelul biggrin.gif.....l-am schimbat si nu mai mirose deloc..tot asa,dupa ce se incalzea.......si iti zic ca mirosea asa tare incat ma datea afara din maisna laugh.gif smile.gif)))

--------------------
BMW e36 320i sedan
+
Bullix
post 23 Aug 2007, 01:54
Post #8

Solnitzar fidel

From: Bucuresti

La mine pute ca-n ghena dupa fiecare ploaie, desi nu-mi ploua inauntru absolut deloc. Ce-i drept, fumez in masina, dar daca ar mirosi DOAR a fum de tigara, sa zicem ca "m-as suporta". Si dau cu aspiratoru' din ea si-i spal presurile aproape luna de luna, deci nu poti sa zici ca-i focar de infectie acolo... Da' pute, frate, de te-omoara... pute a Dacie...

--------------------
Dacia / Dacia 1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI 1989 / 2004
Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 12:12
Forum Renault