GPL la dacia supernova, cum unde si cat costa
![]() ![]() ![]() |
GPL la dacia supernova, cum unde si cat costa
andreinichifor |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 31 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1995
- B45FJZ
|
|||
ginoxxx |
![]()
|
![]() drive or die Group: Members Posts: 47 Joined: 22 March 07 ![]() |
QUOTE(andreinichifor @ 22 Jun 2007, 12:29) am si eu o intrebare ,vreau sa cumpar o dacia dns dupa ce o cumpar vreau sa o impodobesc cu o instalatie gpl merita ? cat costa? cum sa nu iau teapa? multumesc anticipat e un service in bucurestii noi care pune gpl pe toate masinile nu conteaza capacitatea cilindrica si daca e pe carbuartie sau injectie pentru DSN cred ca e undeva la 1120RON o instalatie marini si o instalatie BRC la vreo 1150RON, cu garantie 18 luni. inca un service care pune pe taxiuri de foarte mult timp e taxi glucoza in tei. pe strada titeica(fosta glucozei) aproape de bamboo. teapa nu cred ca poti sa-ti iei ca ai garantie 18 luni ...si in 18 luni se amortizeaza investitia ![]() This post has been edited by ginoxxx: 22 Jun 2007, 12:08 |
--------------------
dacia
berlina LI
2003
- ph-08-hji
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Eu zic ca te legi la cap fara sa te doara cu GPL. DSN consuma putin daca e intretinut motorul.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ionijhonnie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 314 Joined: 8 July 07 From: Ploiesti - Bucuresti ![]() |
Eu unu' as vrea sa-mi pun pe DSN o instalatie GPL, mai ales ca se afla in promotie la Praktiker. Dar as vrea sa stiu de la altii care si-au pus deja, cum se comporta cam cat consuma, ce tip de butelie folosesc, si nu in ultimul rand despre partea financiara daca este intr-adevar rentabil in proportie de 55-60% din pretul benzinei.
|
--------------------
Actual: Dacia
SuperNova, 2001
îmbunătățită Rapsodie-Confort-Clima, 1.4mpi
- Albastru KatYfea X Ex: R16-1964, R16-1967, D1300-1975, LoganMCV-2007
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
iesi la jumate cu costul carburantului .. in functie de zona in care esti de ex in bacau si ploiesti gazu e la 15 500 . Consum 7 ext, 9 strict interior. pe benzina aveam 5,5-6 cu 8-8,5. Butelie cu incarcare maxima la 46 litri. acum la pretz is pana in 20 000 000. Eu zic ca isi merita banul. O am de 2 ani acusik si instalatia nu mi-a facut nici o problema. Vezi ca ciocanarii la care o montezi sa iti puna rampa de injectie pt alea pe gaz si sa nu ti le lase de capul lor.
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 19:55 |