Sfaturi achizitionare melular, ...cu abonament oringi
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi achizitionare melular, ...cu abonament oringi
Buyaka |
![]()
|
||
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
- B
'96; 4x4 '97
|
|||
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
sunt amestecate cu unele facute de prietena mea cu k750 ul cu care e in stare de acomodare
![]() ![]() cam toata galeria mea foto de pe dacia club e facuta cu telefonul ca ap foto a decedat de mult This post has been edited by Giurisici Fabian: 23 Aug 2007, 09:34 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 23 Aug 2007, 10:29) m-am oprit la k700i care era o hahalera, dupa nu am mai avut, si de aia ziceam ca poate le fac mai bune in ultimul timp. HAHALÉRĂ, hahalere, s.f. (Fam.) Persoană lipsită de scrupule, fără caracter, neserioasă; pramatie. – Et. nec. Inseamna ca era plin de personalitate, daca l-ai asimilat c-o entitate vie. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(GoGu @ 23 Aug 2007, 10:32) Muttley, singurul telefon Nokia pe care l-am avut a fost un 3310 (inca il mai am prin casa). Daca ti-a placut ergonomia meniului, well, la noile modele it's gone... Tatal meu are unul dintr-ala 7xxx, seria Fashion si pot sa zic ca meniul n-are nimic de-a face cu vechile "obiceiuri". Ca sa nu zic de calitatea mizerabila a carcasei si de pretul enorm raportat la dotari... Bine gogule! Mi-ai confirmat niste banuieli. Asta era o chestie foarte derutanta pentru mine. Am mai butonat telefoane din familie, un nokia d-ala cu lanterna-n cap, unu' cu camera foto (sry ca nu stiu modelele, cum am zis nu ma intereseaza chestiile astea) si am fost foarte dezamagit de meniuri. Complicate, incalcite, chestii total inutile, iar ergonomia tastaturii cu care eram eu obisnuit de la 3310 (doua sageti, o tasta mare si un C) nu mai exista. Deci deja banuiam ca nu voi regasi la nokiile noi ce aveam la asta. Asa ca tot mai mult tind spre a face o vizita la magazinu' portocaliu ca sa-mi iau SE ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La SE e si mai incalcit meniul
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Eu de exemplu nu mai vreau sa aud de nokia si symbian,acuma sunt dependent de windows mobile
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
am auzit ca e de evitat symbianul, pentru ca autonomia bateriei e foarte proasta.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Inaite de spv am avut un nokia 6260,il am si acuma si da tinea doar 3 zile bateria.acuma nu mai are folie .am reusit so rup
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 23 Aug 2007, 10:49) Sunt convins, da' ideea era alta. La vechile nokia, la nokia-zauri, meniurile erau sublime. Nu doar usor de folosit, ci de-a dreptu' geniale. Daca nokiile actuale nu mai ies in evidenta prin asta, pentru mine nu mai are rost. Prefer detalii mai bune din fetele alea de pe strada in schimbul catorva "noduri" in plus in meniu. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nokia E50 nu au? Pozele-s slabute, insa e telefon mobil, pana la urma. Carcasa metalica, Symbian, memorie ~70MB (poti sa-i pui si card de memorie), meniu ok.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Muttley |
![]()
|
Vad ca au. Dar e cam scump comparat cu k800, iar camera e de numai 1.3. E putin fata de acel 3.2.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu stiu de ce, dar eu as lua E50-ul...poate pentru ca nu sunt adeptul "telefonului amestecat". Oricum nu voi folosi nici aia 1,3...
This post has been edited by argon: 23 Aug 2007, 10:29 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Muttley |
![]()
|
Stiu eu de ce, pentru ca vrei sa te ranesc...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.734 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stii, mexapixelii nu-s totul! Un D900i are 3 megapixeli, dar are un zgomot dureros de mare in poze. Uite poze facute cuK800 http://www.gsmarena.com/n73_d900_k800_photo-review-102.php sau
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k800-review-93.php http://www.gsmarena.com/3mp_test_nokia_n80...0-review-79.php La banii astia, daca nu eram fan Vodafone il luam! Desi ecranul e cam crap pe langa 6300-le pe care l-ai vazut azi. This post has been edited by einstein1984: 23 Aug 2007, 10:45 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Muttley |
![]()
|
Din versusurile alea mi-au placut pozele facute de N73. Desi-s comparabile cu cele facute de k800.
Da' io-te cat costa! Dublu si-nc-oleaca. ![]() Dupa mine treaba-i clara, ramane SE. Ar trebui sa fie prea shitty ca sa nu-mi placa, iar daca e cazu' sa-l marit, la cat dau pe el nu cred sa pierd prea mult. Dar mai am o problema. Il iau abia la sf lunii cand iau salariul. O mai fi valabila oferta pan-atunci? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
si eu care credeam ca ai dat fuga la magazin sa il iei
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Muttley |
![]()
|
Nu mi-l da ma pe incredere. Sau mi-l da?!?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Mai bine mai astepti un pic si iei K850..numai ca apare in curand
Daca te grabesti, ia pe k810 care e un pic mai mic decat k800 si clapeta de la foto nu prea mai zboara singura ca la k800..etc.. Oricum, nokia nu mai servesc cam de mult timp... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
argon |
![]()
|
aveti grija chiar daca e simulare virtuala sa nu stricati joysticul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Muttley |
![]()
|
dantes, eu l-as astepta p-ala mult si bine da' ma-ndoiesc ca va fi la "best deal". Conteaza totusi si pretul... Asa ca mai bine pun repede la frigare vrabia din mana.
Fabian, am stricat joisticku' ![]() Mersi pt link, belea! Doar ca mi-am trimis un mesaj si a trecut ceva timp de atunci si nu l-am primit. Cred ca e defectuos la capitolul esemesuri... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
C@talin |
![]()
|
Eu deja l-am updatat acolo pe site
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
vis-a-vis |
![]()
|
SE mai are prostul obicei sa piarda semnalul si sa nu-l mai gaseasca. Chiar daca pe afisaj apare semnalul, nu poti fi contactat. I s-a mai intamplat cuiva? Mie pe 2 modele diferite si l-am incadrat la boala generala...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Categoric conteaza pretul... Insa la capitolul foto va sta nu bine, ci foarte bine! Va bate muuuulte aparate foto de uz curent.
Si intr-adevar..vrabia din mana nu se da pe aia de pe gard...K800 sau K810 sunt ok acum...insa cred ca daca e la pretul ala de 500 lei aprox. atunci K800 e bine. Inca nu te-ai intors de la magazin cu impresii despre el? hmmm.... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
eu nu am patit sa piarda semnalul nici la K750 si nici la asta de cand le am.chiar mi se pare ca stau f. bine la capitolul semnal
This post has been edited by Giurisici Fabian: 23 Aug 2007, 12:33 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.734 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa o lasati mai moale cu telefonul care bate aparatul foto, ca optica inca e de kko la un telefon. Poate daca fortezi ISO imens la un aparat foto si rezolutia mica, exista sanse sa iasa o poza proasta, insa nu da Fuji faliment din cauza telefoanelor.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
argon |
![]()
|
cand se vor face telefoane cu obiectiv si zoom optic binenteles, poate vor bate aparatele foto..pana atunci..povesti.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Muttley, eu lucrez in domeniu si te sfatuiesc sa-ti iei un Nokia 1112 si nu vei avea probleme. De ce sa-ti iei OZN-uri? Vrei telefon mobil? Ia-ti fara camera si alte "prostii". Am avut un K800i si l-am tinut 2 saptamani... nu-i contest calitatile, dar nu-ti recomand sa-ti iei avioane mai ales daca nu-l folosesti la capacitate maxima.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
argon |
![]()
|
eu mi-am luat cu camera, mp3-player, card de memorie etc in speranta ca le voi folosi si sunt utile...dupa aproape un an am facut cam 3 poze in total, din card 500 mega din 512 sunt liberi, si castile o singura data le-am bagat in urechi
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 05:46 |