Luati autostopisti in masina?
![]() ![]() ![]() |
Luati autostopisti in masina?
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Daca mai avem una care ne asteapta acasa s-ar putea sa fie o probl.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Pustoaice nu prea se gasesc pt ca opreste lumea imediat sa le ia
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu nu iau niciodata !
Am avut insa doua experiete ca autostopist (doar de 2 ori am facut autostopul impreuna cu varul meu) : 1. ne-a luat un nene cu o Dacie papuc cu 5 locuri. Spatarul scaunului soferului era sprijinit cu o scandura de bancheta, dupa vreo ora am adormit si am dat peste scandura si s-a lasat spatarul pe spate, s-a speriat super tare soferul ![]() 2. ne-a luat un Italian care ne-a propus sa ne luam pasapoartele sa putem trece in Ungaria ca dupa ne rezolva el am mers tot drumul cu frica crezand ca o sa ne rapeasca ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Astept reactia unui sofer de tir de pe aici.Cunoasteti vreunul?
![]() |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
I-a ciordit portofelu` ca el a uitat sa o puna sa-l tina de urechi in timp ce ea ii multumea
![]() ![]() Cu stima bion This post has been edited by bion: 23 Aug 2007, 16:12 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Uncle-Sam @ 23 Aug 2007, 16:59) Normal ...sunt unii cu Golf 5 care ajung mai repede... ![]() QUOTE(Kojak @ 23 Aug 2007, 17:08) O fi fost tipele din parcare de la Billa? ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Eu mai iau, din cand in cand, dar niciodata de la locurile clasice in care stau autostopistii. In general oameni in varsta si femei cu copii. Nu iau niciodata bani.
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
cind am loc iau familii cu copii...niciodata nu iau bani
imi duc aminte cum stateam ore in sir la autostop cu copilul in brate |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Am luat odata o tipa buna(tanara blonda ,cam dezghetata, dar naiva rau) in masina, pe un drum de tara, de vreo 5 km de hartoape. Care era faza?! Tipa locuia in acelasi oras cu mine, dar prietenul ei manelist-instrumentist , apropitar de Opel Calibra, a dus-o cu masina doar pana unde incepea drumul ala cu hartoape, spre localitatea unde locuiau parintii ei, pe motiv ca mai fusese acolo si stricase o bascula la Calibra.
Tipa imi zicea fascinata, ce poveste de dragoste nebuna traia cu manelistul, cum strangeau ei bani de nu stiu ce plecare prin tari straine, ca o tinea la facultate(era boboaca). Am dus-o eu acasa, am lasat-o acolo. La intoarcere, am cules-o de la masa si am si dus-o acasa in acelasi oras. Treaba nasoala e ca pe boul cu calibra il tot vedeam cu altele prin masina, numai ea nu...Poate daca stia ea ce facea dobitocul.... ce s-ar mai fi schimbat datele problemei?! ![]() This post has been edited by george_slz: 23 Aug 2007, 19:32 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Daca ce zici nu e la misto tu erai naivul.Cred ca aveai si pene deja
![]() Cum puii mei putea fi aia si dezghetata si naiva ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
era dezghetata deoarece curgea apa de pe ea
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
sau ca se "umectase"?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
bion |
![]()
|
Aia nu e bine ca tapiteria de Scala se pateaza f. usor
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Kojak |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
k2f6 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 17 June 07 ![]() |
eu am luat o data o tipa "tare de tot", la destinatie a platit in natura cool
![]() |
--------------------
Dacia
Break
2000 Ci
- SM 04 NZF
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cand sunt singur in masina, la drum lung, mai iau cate unul sa am cu cine schimba o vorba. Nu cer si nu accept bani.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 June 07 ![]() |
|
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
Kojak |
![]()
|
...pe mine nici macar nu m-a facut sa rad
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
k2f6 |
![]()
|
sincer nici pe mine
|
--------------------
Dacia
Break
2000 Ci
- SM 04 NZF
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
O abuzat de dintii ascutiti?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Penicilina
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
k2f6 |
![]()
|
acum off topic da a terminat in 2 min. si i-am cerut si 5 lei sa am dus-o vreo 30km
![]() |
--------------------
Dacia
Break
2000 Ci
- SM 04 NZF
|
|
bion |
![]()
|
Esti marlan
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
M-a mancat in c*r o data si am luat o babuta cu figura cumsecade.
Bai oameni buni, cum putzea baba, sa mor eu, mi-a dat nasu' ecran albastru, mergeam cu geamu' deschis si ma rugam fierbinte sa ajung mai repede in satul unde vrioa sa mearga sconxu'... De atunci m-am cam lecuit. Si asta mi-a adus aminte de povestirea cuiva care a luat un popa. Ce miros de p*** a putut sa indure omul ala, ceva de groaza. A ajuns la destinatie cu lacrimi in ochi si ceva mai credincios, ca a zis, cu sinceritate, "Slava Domnului" cand s-a dat ala jos... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
k2f6 |
![]()
|
bion de ce? eu macar nu am lua un popa
|
--------------------
Dacia
Break
2000 Ci
- SM 04 NZF
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
marlan putin ziss... da las ca ia el ceva..cu prima ocazie
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
bion |
![]()
|
Zici ca fata ti-a dat ce a crezut ea ca trebuie dar tu baiat de salon i-ai cerut bani
Si "facuta" si cu banii luati Sa fi sanatos *** text adaptat de moderator This post has been edited by Liviu: 24 Aug 2007, 00:45 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 13:55 |