bataie si troncaneala roti fata, gropile din Focsani...cred????!!!!!
![]() ![]() ![]() |
bataie si troncaneala roti fata, gropile din Focsani...cred????!!!!!
hurmuzel |
![]()
|
||
![]() i am a genius.....i created Fire from weel invention... Group: Members Posts: 2 Joined: 18 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
MEGANE 2
MEGANE 2
MEGANE BICORP
- NICK SUPER SPEED
|
|||
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
la fel am avut si eu troncaneli la puntea fata, si la o analiza in service totul era perfect, apoi citind pe forum despre bucsile de la bara stabilizatoare m`am hotarat sa le schimb. costa aprox 3 lei bucata si sunt 4, manopera am platit`o cu 10 lei. dupa schimbare au disparut toate troncanelile desi cel care le`a schimbat a zis ca sunt nebun ca le schimb ca sunt in stare perfecta. nu stiu daca se aplica si la tine, dar la mine s`a rezolvat. o problema mai nasoala ar fi planetara dusa, de la care pot sa apara zgomote la punte
L.E: verifica si scutul sa nu loveasca in catalizator si indreapta`l daca este cazul This post has been edited by psychoo: 4 Oct 2007, 13:05 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
chriss80 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 March 07 ![]() |
Problema este ca Solenza nu e Jeep! Daca ai luat la greu niste gropi...verifica bucsaraie,geometrie roti si echilibrare..asta e...poate fi si o defectiune la caseta dar mai rar...fa verificare la ce ti-am zis si dupa-aia vezi care-i treaba cu caseta...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 / Rapsodie
- GL
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
am si eu o problema , si cum functia Search nu m-a ajutat , m-am gandit sa postez aici si sa nu mai deschid un alt topic.
de ceva vreme cand fac manevre adik tot felul de viraje in loc , la parcari si alte alea , treapta I , marsalier .. se aud niste trosnituri pe fata.Aveti idee de la ce ar putea fi? In vara am rectificat o planetara , am facut o revizie la service unde mi-au zis ca toate bucsile si alte alea sunt Ok , am schimbat bucsile la bara stabilizatoare ... deci nu vad ce ar mai putea fi ,masina are 45.000km Daca ma poate ajuta cineva ... |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
cateodata aceleasi simptome le am si eu (98000km) si toata bucsaraia e ok. azi am intrebat un mecanic si dupa ce a tras de roti a spus ca este un mic joc la rulmentii de la telescoape si probabil de acolo...ma gandesc ca s`ar rezolva cu schimb telescoape fata dar nu ma arunca banii din casa asa ca e buna si asa. o problema mai grava ma gandesc ca ar fi la caseta de directie sa nu fie dus...nu stiu ce sa zic...bag`o in service la o constatare si afli pe urma...si poate`mi spui si mie ca poate mai sunt variante.
o zi buna |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
deci trosnituri in urma frecarii cu tr 1 si inapoi apar din cauza capului planeatarei care e varza . acest zgomot anunta ca planetara moare incet, da sigur.
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:24 |