Schema unei aprinderi electronice de nova!, Plsss
![]() ![]() ![]() |
Schema unei aprinderi electronice de nova!, Plsss
kojakk1984 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 9 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova GT
1999
|
|||
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
cica cele mai bune bujii de nova sunt sinteroamele
![]() eu am equyem si sunt multumit. cat despre aprindere, da-i un search pe forum ca sigur gasesti.vazusem si eu dar nu mai stiu unde si parerea mea e ca de cat sa o faci tu mai bine o cumperi.e 20ron una gata facuta.mai mult te chinui plus ca ai sa cauti piesele pentru ea. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
mastersync |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 23 August 07 ![]() |
a....eu unu am bosch , mi`a recomandat cineva . iar fishele sunt din sua , unele siliconate , sunt foarte bune , doar ca... tre` sa ai grija cand tragi de ele , poti sa ramai cu ele in mana , tre` sa tragi de guleru ala negru . apropo de aprindere electronica ...se merita ? ce face ea practic ? cat costa , si daca e greu de montat . fratimiu are la berlina , nu mi`a zis nimic de ea .
|
--------------------
Dacia
NOVA GT
1999-2000
- PH 99 CDR
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
e usor de montat.
cel mai bine cisteste aici : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=2993 ai sa gasesti tot ce vrei despre aprindere. Bafta ![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:51 |