DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Uei adecvat DSN.., Stiu ca s-a mai discutat foarte mult,dar...

piedone
post 23 Aug 2007, 00:16
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: BUCURESTI / SECTOR 5

Stiu si regret ca iar si iar propun un subiect care s-a dezbatut indelung,insa,masina mea,achizitionata de la un nene de prin TR,tind sa cred ca,saracuta de ea,NU a papat uleiul potrivit(nu stiu de ce,dar eu am impresia aceasta).Masinuta mea a fost alimentata numai de la benzinarii "pirat"(din acelea de pe marginile soselelor din afara localitatilor) si tocmai acest lucru imi intareste senzatia ca,aceasta DSN NU a primit un ulei adecvat.De aceea,va rog din suflet sa-mi impartasiti pareri si sa ma indrumati spre un ulei cat mai bun calitativ.Vreau sa mi se comunice o marca,pe care voi o agreati,o marca(Mobil 1,Castrol,Aral,Valvolline...etc) cu un coeficient(0W-30...5W-40...10W....etc..etc),care se impaca cel mai bine cu motorul DSN.Va raman dator de cinste si sper ca ma veti ajuta sa fac alegerea buna,sa pot sa ma bucur in continuare multi km de DSN-ul meu,de care,efectiv m-am indragostit.Va multumesc aniticipat.Toate bune !!!

--------------------
DACIA SUPERNOVA 2001/EUROPA - B - 03 - T K B
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lar
post 23 Aug 2007, 00:35
Post #2

Agent Smith

From: Bucuresti

Man, ieftin si bun, testat de mine 75000 km pe DSN pana am vandut-o fara absolut nicio problema, Elf Competition STi 10W40 semisintetic (vezi ca s-ar putea acum sa il gasesti ca ST nu STi). Castrolul 10W40 Magnatec l-am folosit la Solnita de dupa DSN si nu mi s-a parut la fel de bun. Mergi cu incredere pe Elf.

--------------------
Seat Leon 1P 2009 Sport Pack - B xx xxx
Curiozitatea omoara pisica !
+
piedone
post 23 Aug 2007, 00:44
Post #3

Membru incepator

From: BUCURESTI / SECTOR 5

Deci sa merg pe mana Elf-ului?10W40 este semi,nu?Am mai primit o recomandare..intr-adevar,tot Elf,dar un 5W-40-full sint.Am inteles ca se comporta mai bine,ca motorul nu mai "tzacane"..s.a.m.d.Iti multumesc pt opinie.Raman dator.Toate bune si multa bafta !!!!

--------------------
DACIA SUPERNOVA 2001/EUROPA - B - 03 - T K B
+
DragosP
post 23 Aug 2007, 17:03
Post #4

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Dacă nici pe acest forum nu s-a discutat despre ulei, atunci nu mai știu unde s-a discutat!

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th July 2025 - 09:38
Forum Renault