Izolare fonica solenza, remake
![]() ![]() ![]() |
Izolare fonica solenza, remake
sky79ct |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pretul unui tub este aproximativ 16-18 ron , se numeste Body 950 si este la 400 ml .
DAR nu doar cu acest tub se rezolva treba ! Mai intai se curata bine suprafetele , cu o carpa cu diluant , se lasa se se usuce , apoi cu acel spray se da in trecere , adica nu trebuie sa ramana decat picaturi pulverizate , astfel incat alubandul sa adere si mai bine . In rest , cu insonorizantul asta se da numai pe suprafetele unde nu se poate izola cu aluband sau alte materiale . Se poate folosi si la contra-aripi , portbagaj , podeaua masinii si in combinatie cu alte materiale . Acelasi material se paote cumpara si la bidon de 2 l si se poate da cu pensula . ( nu-l diluati ca sia sa el se dadea cu pistolul in mod normal ) Eu cu 15 m x 10 cm aluband + 1 tub am facut usile fata . Totul depinde si de asezarea si instalarea difuzoarelor . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
ali_mga |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 30 January 10 From: ploiesti ![]() |
Salut baieti am si eu o intrebare.Cumva merge montat in loc de chederul de la plafon la solenza unul de logan(tot de la plafon),sau daca cineva a incercat?Multumesc anticipat
|
--------------------
dacia
solenza 1.4 mpi
2005 europa
- ph 27 mga
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 15:33 |