instalare radio/cd
![]() ![]() ![]() |
instalare radio/cd
ady_KPK |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 27 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2005
- B-38-KPK
|
|||
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai RC/RCD-ul care il vei lua trebuie sa aiba pe lateral un fel de clipsuri in care se fixeaza........nu iti mai trbuie nimic altceva....
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
ady_KPK |
![]()
|
Eu stiu ca gaura aia in care se baga RCD-ul nu are pereti laterali in interior... poate gresesc eu... dar asa parca am vazut cand m-am uitat ultima data. Daca nu are pereti laterali.. in ce se prind clipsurile alea? Nu se poate prinde cumva cu suruburi... ca sa fie si un pic "antiefractie"
![]() Maine o sa cumpar RCD-ul si o sa ma uit mai bine... |
--------------------
Dacia
Solenza
2005
- B-38-KPK
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cam orice RCS are sanie... o tabla pe care o montezi in bord inainte sa bagi playerul.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
ady_KPK |
![]()
|
pai si sania aia in ce se prinde...? ca ma gandesc ca ar trebui prinsa destul de bine ca sa nu iasa cu totul cand tragi RCD-ul...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
- B-38-KPK
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Are niste cleme pe care le indoi cu o surubelnita DUPA ce o bagi acolo in lacas... ai sa iti dai seama cand o sa ai sania
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Micul Printz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 25 March 08 ![]() |
deci o sanie da............
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 MPI 2003
- B 46 TCM
|
|
claudiu1978 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 17 October 09 ![]() |
![]() cine ma ajuta si pe mine cu niste informatii pe partea electrica cu privire la montarea unui cd player pe o solenza care nu a avut asa ceva din fabricatie? e complicat? de unde trag fire pentru cd si pentru bricheta (daca tot umblu la bord m-am gandit sa-mi pun si o bricheta) ? trebuie demontat bordul cu totul? apreciez orice sfaturi, mai ales scheme electrice / poze MULTUMESC |
--------------------
dacia
solenza 1.4
2005/europa
- PH-10-CNB
|
|
sosoro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 28 January 06 ![]() |
Cumpara o mufa ISO (sigur are casteofunul tau intrare ISO) si un multimetru.
Dupa care, vezi fiecare fir de unde este (contact, permanent, lumini ..etc). In cazul in care firele nu sunt trase, trebuie luate de la panoul cu sigurante. |
--------------------
---
---
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:29 |