Recomandare Parfum Barbatesc, care sa fie pe gustul femeilor
![]() ![]() ![]() |
Recomandare Parfum Barbatesc, care sa fie pe gustul femeilor
.::n00b::. |
![]()
|
||
![]() nobody touches the n00b Group: Members Posts: 19 Joined: 15 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
@sonyhttp://www.computerhope.com/jargon/r/rofl.htm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CAPISCI ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Gata, bre, am inteles.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]()
|
![]() nobody touches the n00b Group: Members Posts: 19 Joined: 15 September 06 ![]() |
Baieti iar am nevoie de ajutor. Vreau sa-i cumpar tatalui meu un parfum. Mentionez ca lui ii plac parfumurile aspre, seci, fara vreo doza de esenta dulce in el. Parfumul lui preferat ramane deodorantul Caractere pentru cine cunoaste. As dori sa-mi faceti cateva recomandari , sa aflu niste titlui pentru a ma duce sa le miros. Maestrul Semit ma bazez pe tine ca am vazut ca te pricepi
![]() |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Fahrenheit
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
BANC: Cica trebuiau sa ajunga cu trenul dinspre Cluj la Bucuresti mama cu fiica-
sa. In tren fata ii spune mamei: "Uite mama, cand ajungem la Bucuresti ar trebui sa ne dam si noi cu niste parfum CHANEL, deh, lumea e finutza, cu fitze prin Bucuresti. Alaturi de ele mai erau si 2 ciobani ardeleni: "Bai Ioane, eu zic ca aici pute si-a oaie da SI-A MNEL... Da ba, ai dreptate"... ![]() ![]() sub masa: ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
![]()
|
L-am pacalit sambata si a mirosit fahrenheit-ul si a zis ca-i place. Speram sa mai ziceti si alte titluri..daca nu iau Dior-ul..
dragoselu tare bancul ![]() |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ia Dihorul!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]()
|
de coarne?
![]() |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Yves Saint Laurent: Opium sau M7
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Opium original e greu de gasit in Romania.. dar miroase foarte bine si tare... pentru un barbat peste 35 de ani... M7 este cat de cat dulceag si are un miros asemanator cu tamaia
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Lacoste Pink, te dai de 2 ori dupa urechi, e un parfum fin, discret, pentru oameni
finutzi, nu puternici, daca aveti pe cineva in Franta, luati-l de acolo ca e mai ieftin, sunt la mama lor, nu ? Daca aveti drum in Franta / Paris, nu uitati de Galeriile Lafayette (te poti da si mirosi sute si sute de parfumuri, plamanii sa te tina ![]() Concordia)... Cand imi amintesc ca m-am dat cu dzaci de parfumuri pe un costum... ![]() sa plec inapoi in Franta... Daca nu am avut ce face si m-am intors... ![]() Au revoir, mes amis, D. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
![]()
|
Mi-am luat ieri un parfum Lacoste verde Esential si sunt un pic dezamagit deoarece miroase mult mai slab fata de tester si parfumul ajunge la notele finale mult mai tarziu. Stiu ca testerul are alta concentratie de parfum dar pana acum n-am sesizat o asa mare diferenta la parfumurile pe care mi le-am luat...de precizat ca testerul miroase absolut demential
![]() |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.641 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Trebuia sa iei testerul, era si mai ieftin!
![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
semit |
![]()
|
Nu mai lua parfumuri din Romania.. sunt praf.. sunt destui care aduc de pe site-uri specializate din US
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
![]()
|
einstein doar sa-l fur ca la magazine nu vinde testere
![]() semit am aflat si eu de treaba asta si acum daca zici si tu o sa vb cu cineva care aduce de pe site-ul ala de care zici. Sunt mirat ca pana acum nu mi s-a mai intamplat asa ceva. |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
beginer_driver |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 1 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Se vand si testere, stai fara grija
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
semit |
![]()
|
Noutati ceva pe aici sha?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
![]()
|
spune tu ce ti-ai mai luat
![]() ![]() |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
semit |
![]()
|
Astept Kenneth Cole Black.. si d&g light blue pentru consoarta...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
![]()
|
nu stiu cum miroase kenneth cole dar am vazut ca e foarte apreciat pe site-ul ala de unde cumpara babanu'
![]() |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
semit |
![]()
|
Hai naibii sa ne facem topic in 2.. ca lumea nu se parfumeazqa pe aici
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
![]()
|
corect
![]() ![]() In alta ordine de idei ce parere ai despre Kouros? Eu unul am crezut ca elimin toate alimentele ingurgitate pe ziua respectiva cand l-am mirosit ![]() |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
semit |
![]()
|
nu am mirosit asa ceva
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
![]()
|
nici sa nu te tenteze
![]() |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai ma io folosesc un parfum minim 6 luni......
si pana atunci...............................primesc mereu altul......... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]()
|
b76bgaarh scopul acestui topic este de a clarifica unele nelamuriri. De exemplu in ce parte a zilei se potriveste parfumul X, eventual ce parfum ar fi potrivit pentru un cadou unei persoane etc. Dupa parerea mea parfumul este la fel de important ca o soseta asortata corect sau pantof. Nu orice parfum se potriveste oricarei ocazii. Chiar daca pentru unii este un lucru cu care te dai ca sa mirosi frumso eu unul consider ca pentru a avea o imagine cat mai potrivita trebuie sa dai atentie si micilor detalii.
|
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Ca tot am vazut ce folositi dvs. expun si eu parfumurile pe care le folosesc:
- Cuba (Gray) - Double Whisky - Fahrenheit (cele cumparate din Franta, fiindca cele romanesti de regula au mirosul mult mai "slab" si din punct de vedere calitativ se pierde repede) Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
semit |
![]()
|
Mi-am mai luat un Ultraviolet, de data asta de 100ml
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
![]()
|
tu chiar ai mai cautat topicul asta si ai mai si postat
![]() ![]() |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 16:26 |