Recomandare Parfum Barbatesc, care sa fie pe gustul femeilor
![]() ![]() ![]() |
Recomandare Parfum Barbatesc, care sa fie pe gustul femeilor
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
.::n00b::. |
![]()
|
![]() nobody touches the n00b Group: Members Posts: 19 Joined: 15 September 06 ![]() |
semit daca ai ocazia sa mirosi un parfum de la Amway pe nume Anticipate EDT for men...e diferit de tot ce am mirosit pana acum
|
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
n-am tangente cu Amway
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
.::n00b::. |
![]()
|
![]() nobody touches the n00b Group: Members Posts: 19 Joined: 15 September 06 ![]() |
poate gasesti la cineva printr-o baie cand te duci intr-o vizita
![]() Am observat ca site-ul ala de unde se aprovizoneaza babanu' nu are parfumuri Jil Sander . Vroiam sa-mi iau si eu unul dar ma simt obligat sa-l iau de la noi |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Versace Dreamer nu va place?
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
semit |
![]()
|
e dragut, i-am luat unui var de ziua lui
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
Versace.... stie din astea cu haine si accesorii...dar la parfumuri e prafenstein...
Cel mai Jme parfum ...dupa parerea mea... este EGOISTE... de la CHANEL... Este parfumul care miroase ntr-un fel...nici prea ,prea nici foarte foarte, usor agresiv..... asa vreau sa miroasa al meu barbat ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
adica iti iei un barbat......pe pielea cariua sa puta bine parfumul favorit a lu matale ......succes....nu de alta dar barbatii cam fac orice pt o bucata de ............(asa ca sigur o sal foloseasca)
dupa incercari repetate......io raman la preferatul meu...HUGO BOSS - HUGO This post has been edited by b76bgaarh: 9 Jan 2008, 11:46 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
b76gaarh....yo am sa il aleg dupa alte criterii, alte conditii tre' sa indeplineasca... si parfumul am sa i-l fac eu cadou...
![]() nimeni nu e perfect ![]() This post has been edited by LoganDeViteza: 9 Jan 2008, 11:49 |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
semit |
![]()
|
m-ai facut curios mai fata.. ia sa miros si eu pe egoistu` asta a lu` coco shanel
![]() LE: cam scump suta de mililitri 57$ ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
semitule....mie personal....imi place
![]() vreau sa stiu daca esti de aceeasi parere ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
semit |
![]()
|
Poti sa-mi faci unul cadou si promit sa-mi dau cu parerea...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
ok semit...si tu imi faci mie cadou un ANGEL- thierry mugler(ca asta care il am e pe terminate)...
ce zici?? cum ti se pare? ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
semit |
![]()
|
miroase mult mai bine Alien
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
semit...prefer angelul...e intr-un fel...
da' uitasem sa-ti zic...apa de parfum...nu de toaleta ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
shefful |
![]()
|
![]() Cititor de forum Group: Members Posts: 134 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Givenchy Insense Ultramarine
|
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Givenchy Xerious Rouge sau Blue Label...
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
sapun?
--------- Mesajul nu are nici o intentie ofensatoare |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
LoganDeViteza |
![]()
|
ce marca de sapun sa fie????
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De la Cheia pana la Versace, cu apa sa fie folosit si e OK.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
mai.... da apa sa fie calda, ca pe frigul asta poti sa te pricopsesti cu o raceala..in anumite locuri
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
semit |
![]()
|
Noutati ceva?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Eu cu asta votez!
![]() [attachmentid=1627441651][attachmentid=1627441653] This post has been edited by koldun: 29 Mar 2008, 23:36 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
semit |
![]()
|
A aparut noul parfum Paco Rabanne, ULTRARED , din pacate nu este un urmas de seama al superbului Ultraviolet, aroma sa tinde foarte mult catre Angel de la Thierry Mugler, ceea ce il face un parfum destul de greu digerabil fiind extrem de dulce
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
asta se pune la parfumuri? www.smellmeand.com
![]() ca parfum imi place bvlgari aqua si ultraviolet de la paco rabanne. angel a-men si xeryus rouge de la givenchy mi s-au parut misto doar la altii testandu-le pe mine am decis ca-s prea dulci totusi... asa ca le folosesc mai rar. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 06:18 |