Cumpar T-u blocare loc de parcare, astept oferte sau sfaturi unde pot gasi
![]() ![]() ![]() |
Cumpar T-u blocare loc de parcare, astept oferte sau sfaturi unde pot gasi
danutzu_nid |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 27 February 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
logan 1.4
2006 laureate plus
- b-xx-nid
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(contador @ 29 Aug 2007, 10:54) AM dat eu din greseala cu spatele intr-unul - nu sa ocup locul ci sa intorc, s-a indoit sub masina, aceasta din urma nu prezenta urme ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
contador |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 26 July 07 ![]() |
QUOTE(danutzu_nid @ 29 Aug 2007, 10:58) nu vine nici o data pe an ...stau tot in sectoru 5 pe sebastian ..au venit si au demolat garajele si atat cik era vorba sa faca parcare de unde atata...a ramas numai moloz prin spatele bl ...cu locul de parcare e teroare pe tot sebastianul dc ai parcat undeva unde unu zice ca e locu lui de nush cat timp (cu toate ca el nu plateste nimic nicaieri) iti gasesti masina zgariata ..ba infundata vreo usa etc... tot in zona aia stau si eu acum fix un an au venit sa demoleze toti stlpi cu landt de la mine din fata blocului de atunci nu a mai venit nimeni niciodata cu toate ca cativa oameni si-au blocat din nou locurile cu stalpi si lanturi intradevar de garaje stiu si eu ca se ridica in zona aia |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cumpar flex cu motor cu benzina pentru taiat T-uri montate pe locuri de parcare si eventual masinile propietarilor T-urilor. Ofer pretul pietei!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
costeniuc |
![]()
|
![]() handi-man Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(contador @ 29 Aug 2007, 10:54) Chiar mi s-a intamplat. Asta e si motivul pentru care am acesta dorinta perversa ![]() Un pic off topic: Ce ar fi daca pe palierul blocului as planta din loc in loc niste fier beton (ca doar detin vreo 19 si ceva mp in cota indiviza) @einstein1984 Ofer benzina pentru utilaj ![]() This post has been edited by costeniuc: 29 Aug 2007, 11:37 |
--------------------
DACIA
Logan Prestige 1.6 16v
2007
- B xx XXX Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
TBird |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 22 August 07 From: Constanta ![]() |
Degeaba spune-ti voi de astia care pun T-uri .. ca sunt nush cum ..... dar va zis nu se mai poate fratilor. Sunt din constanta daca ajung acasa mai tarziu de ora 18 ... la revedere nu mai exista nici un loccccccccccccccc. nici macar sa parchez la mama naibi ( cu orice risc ) . Solutia tot t-urile sunt daca nu o sa fac un lift duc masina pana in casa o pun in sufragerie seara
![]() |
--------------------
Cielo Executiv
DOHC 1.5 16V
2001
- CT-85-SFD
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Daca eu as veni cu certificatul de mostenire in original care atesta ca eu am primit de la parintii mei imobilul situat in strada x la numarul x.Tu cel care ai pus T-eu pe locul unde parchezi in blocul care s-a construit pe casa mea vei spune ca am fost expropriat cu despagubiri banesti si nu mai am nici un drept.Dar tu ce drept ai sa parchezi in locul ala fata de vecinii tai de bloc care si-au cumparat masini ulterior?
Regula ar trebui sa fie primul venit primul servit! |
--------------------
a
b
c
|
|
1.6 |
![]()
|
Exact! De unde sa stiu eu daca vin in vizita la cineva ca acolo iti parchezi tu masina de obicei? Sau daca suntem vecini si eu nu gasesc loc de parcare unde parcam de obicei si al tau e liber ce fac? Stau si ma iau la bataie cu cel care a parcat pe locul MEU , ma apuc de "ridicat stergatoare" (si de indoit desigur) sau de tras suturi in portiere si langa mine e liber locul? Frate...nu ai gasit loc de parcare ..ciocu'mic si iti cauti in alta parte! Asta e! Life sucks! Eu asa fac...
De parca de ai dracului parcheaza unii pe locul TAU ce sa spun! Auzi..nu se mai poate! |
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
danutzu_nid |
![]()
|
QUOTE(1.6 @ 29 Aug 2007, 13:52) Exact! De unde sa stiu eu daca vin in vizita la cineva ca acolo iti parchezi tu masina de obicei? Sau daca suntem vecini si eu nu gasesc loc de parcare unde parcam de obicei si al tau e liber ce fac? Stau si ma iau la bataie cu cel care a parcat pe locul MEU , ma apuc de "ridicat stergatoare" (si de indoit desigur) sau de tras suturi in portiere si langa mine e liber locul? Frate...nu ai gasit loc de parcare ..ciocu'mic si iti cauti in alta parte! Asta e! Life sucks! Eu asa fac... De parca de ai dracului parcheaza unii pe locul TAU ce sa spun! Auzi..nu se mai poate! faza nasoala e cand o parchezi si dupa 10 min iesi pe geam si vezi fraieru ca iti trage o cheie ...era sa o patesc parcasem langa parc la sebastian chiar langa intrarea parcului si norok ca tovarasu la care eram vedeam masina de sus si nu iti spun ca dupa cateva minute vad pe unu cu un break parcheaza paralel cu a mea si tot se invartea ,tot ridica stergatoarele si cand vad ca scoate cheile dai si injura-l tata ...i-am stai akolo ca imediat vin ...cobor si el abureala ca domne nu stateam mult ...trea sa vina sa imi aduca cineva ceva |
--------------------
dacia logan
logan 1.4
2006 laureate plus
- b-xx-nid
|
|
1.6 |
![]()
|
Il zgariam eu pe fata cu cheia franceza si ii ridicam eu pleoapele pana la ceafa! Bai ce ciuda am pe astia! Cand merg in Bucuresti si imi las masina (oricare dintre ele) adorm greu frate de grija sa nu vina un cocalar de-asta care "nu mai poate" si baga un spitz in portiera ca e el legiuitor pe domeniul lu' masa!
|
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
In zona centrala a Pragai , pe toate strazile sunt locuri de parcare cu abonament si tablita cu numarul masinii . Absolut nimeni , ca-i noapte ca-i zi , nu ocupa acele locuri . Prietenul meu din Praga si-a lasat masina la mama naibii si am parcat eu pe locul lui , dar a pus un bilet la mine pe barbriz in care a scris cam asa " In perioada ....... pe locul rezervat pentru auto nr. ........ , parcheaza auto nr............. . Proprietar loc parcare rezervat ............... "
Asta a fost acum 2 saptamani . |
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
danutzu_nid |
![]()
|
QUOTE(1.6 @ 29 Aug 2007, 14:04) Il zgariam eu pe fata cu cheia franceza si ii ridicam eu pleoapele pana la ceafa! Bai ce ciuda am pe astia! Cand merg in Bucuresti si imi las masina (oricare dintre ele) adorm greu frate de grija sa nu vina un cocalar de-asta care "nu mai poate" si baga un spitz in portiera ca e el legiuitor pe domeniul lu' masa! ma si sa stii ca numai in bucuresti se intampla parerea mea...de fiecare data cand am fost ba prin brasov ,ploiesti pitesti etc nici o problema cu locul de parcare poate ma insel dar de ce sa zic nu mi sa intamplat |
--------------------
dacia logan
logan 1.4
2006 laureate plus
- b-xx-nid
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nenea camesibiu, aci e vorba despre cum sa fim mai mitocani decat mitocanii...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
OFERTE ?????
|
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce facusi nea router, ai schimbat tactica?
http://www.realitatea.net/84887_Impuscatur...in-Rahova-.html |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
contador |
![]()
|
ha ha ha
ce gluma buna ti-a luat ceva sa te gandesti la ea? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
Degeaba ii criticati pe cei care pun T in parcare!Parerea mea ca sunt 2 categorii:
1 cei care platesc un loc de parcare(printre ei sunt si eu) si mi se pare normal, atata timp cat platesc sa isi gaseasca locul liber indiferent daca e ora 3 pm sau 11pm pentru ca nu stau la 10 noptea sa imi mut masina pt ca un imbecil nu a gasit un alt loc de parcare, cu toate ca nu cred ca cel care a parcat in locul meu isi va muta masina pana in 22 ca asa au spus cei de la adp! 2 cei care se cred stapanii unui loc din simplul motiv ca si-au parcat ei masina acolo timp de 2-10 ani!Aici parerea mea ca functioneaza f bine primul venit,primul servit! Cred ca dintre cei care considera T un ceva anormal,pun pariu ca foarte putini din ei platesc un loc de parcare ca altfel ar fi simtit mai bine nesimtirea celor care parcheaza pe locul lui! This post has been edited by ANTIdacie: 30 Aug 2007, 08:44 |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
contador |
![]()
|
eu zic ca o parte din cei ce se opun la montarea T-ului sunt tocmai cei ce nu au dat in viata lor un ban pentru locul de parcare din fata blocului lor
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate
|
|
vijelie |
![]()
|
Acu depinde in ce zona stai. Unde stau eu platesc dar nici nu trebuie sa am insomnii din acest punct de vedere.
Eu zic ca cei care simt nevoia sa incalce legea cu chestiile astea traiesc in zone najpa in care ADP-ul le ia banii si le da cu flit cand sunt probleme. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, Drumul Taberei cica ar fi o zona buna si e intesat de T-uri.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
Da, cand mai am treaba cu vijelie jr pe la policlinica de la Cetatea Histriei, greu gasesti un loc de parcare, e plin de T-uri in erectie si de pensionari la geam NU PARCA ACOLO CA VINE BAIATU' DE LA SERVICI SI ITI TAIE ROTILE. O zona buna, cu preturi mari la case.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce e asa greu de inteles ca acel loc de parcare se inchiriaza, nu se cumpara . Si acea INCHIRIERE se face in anumite conditii impuse de propietar (primaria de sector), adica fara blocare si fara a face gat daca e folosit in timpul zilei.
Din aceste motive este acel loc de parcare ieftin (150 ron pe an parca, fata de 1,5 ron pe ora la Dali), si nu-l cumperi (200 euro/m^2 si 10 metri patrati pentru un loc de parcare), pentru ca e pe domeniul public, si trebuie folosit de toata lumea. Acea inchiriere nu da nimanui dreptul sa se comporte ca pe mosia lui tacsu si sa puna T-uri sau cuie sau caini de paza. This post has been edited by einstein1984: 30 Aug 2007, 09:19 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vijelie |
![]()
|
Pai nu e greu de inteles, dar daca nimeni nu misca un deget cand se face un abuz (vezi cazul lui Sudsemnatu), fiecare face ce-l taie capul.
Adevarata problema e la autoritati care iau banii pe chirie si LA REVEDERE MULTA! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Topicul asta se indreapta usor usor catre unul "VS". Solutia cea ma simpla este sa cumperi o masina super ieftina (un 1100 ceva) si o pui pe locul respectiv pana te intorci... apoi o lasi pe unde apuci
![]() ![]() Glumesc... dar problema parcarilor este una reala si trebuie gasite solutii |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
vijelie |
![]()
|
Da, devine VS, desi mai sunt cateva tot pe tema asta.
Ca asa suntem noi, romanii, cand cineva cere un par ca sa altoiasca un nesimtit, jumate il pun la zid si jumate il indeamna sa dea si-n ma-sa aluia. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
In Romania unde e un chin mersul pe jos chiar si 100 de metri, metroul e pentru "luzeri" , si unde esti un NIMENI daca nu ai cel putin o masina, nu o sa se gaseasca niciodata solutii. Cel putin in Bucuresti.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu cred ca e bine sa generalizezi, argon, sunt strazi in bucuresti in care, din cauza masinilor urcate pe trotuar, pietonii sunt nevoiti sa se deplaseze pe carosabil, cu toate riscurile de rigoare. In situatii din astea eu prefer sa merg cu masina decat sa risc un spoiler in cur sau in freza lu' ala micu'.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
lantul slabiciunilor
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 30 Aug 2007, 09:30) In Romania unde e un chin mersul pe jos chiar si 100 de metri, metroul e pentru "luzeri" , si unde esti un NIMENI daca nu ai cel putin o masina, nu o sa se gaseasca niciodata solutii. Cel putin in Bucuresti. Iti spun eu care e treaba si cu metroul... Ai fost vreodata cu metroul M2 in jurul orelor 7-8? Ai sa constati ca nu poate fi considerata civilizata o asemenea calatorie. |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:00 |