DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ajutor pentru carat un Lastun, masina cu carlig / dubita aveti?

alex_l
post 2 Apr 2012, 14:37
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut,

Am si eu o doleanta, sa-mi cumpar un Lastun si sa-l restaurez. Am gasit masina, dar evident, n-a mai fost miscata de-acolo de ani de zile. E scoasa din circulatie, trebuie facut ITP-ul si toate alea.
Problema e ca trebuie carata oricum altfel decat pe rotile ei! smile.gif Si ori inchiriez o platforma tratabila cat mai mica, de vreo 100-150 kg ca sa dea totalul 750 kg, cat e voie fara permis B+E, ori o dubita, intrucat proprietarul zice ca incape. Si il cred, ca masina are vreun metru si jumatate latime.

Care imi este problema: daca inchiriez platforma, am nevoie de o masina cu carlig de remorcare. Ceea ce n-am gasit la nici un prieten. Iar dubita nu gasesc decat cu sofer, 1,5 RON pe km, iar Bucuresti - Lastun si inapoi sunt vreo 800 km, adica vreo 1200 de lei, pe care nu ii am smile.gif
As avea nevoie de cineva care sa imi dea pe mana (sau sa vina cu mine, desigur) fie dubita, fie autoturismul cu carlig si eu sa platesc doar benzina sau motorina, cel putin pana la urmatorul salariu, cand pot plati cu cea mai mare placere si serviciul.

Incerc si eu marea cu degetul, m-am gandit ca nu strica sa intreb. Va rog sa nu va simtiti jigniti daca am incalcat vreo regula de aur pe care n-o stiu.

Toate cele bune!

--------------------
N/A N/A N/A
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vallyyy
post 2 Apr 2012, 15:14
Post #2

Dacia Clubber

From: Pitesti

Slabe sanse sa gasesti pe cineva cu carlig,oricum ar fi dat de producator trasul unei remorci si alte lucruri de genul mai uzeaza din ambreiaj,ma refer la masini medii/compacte cu carlig nu la dubite si nimeni nu s-ar baga la asa ceva.In schimb dubita/platforma o gasesti in mod cert si pe forum si pe net doar ca evident contracost

--------------------
Dacia 1300 Fost dacist
+
alex_l
post 2 Apr 2012, 17:20
Post #3

Membru incepator

De acord ca e contra cost, dar asta ziceam, combustibilul dubitei il platesc pe loc, iar restul mai tarziu luna asta smile.gif De-asta am si intrat pe forum, ca altfel gaseam eu masina de inchiriat.

M-am uitat si la inchirieri de masini, in ideea ca poate or avea ei si vreuna cu carlig (practic mi-ar trebui doua zile mari si late masina si platforma) dar acolo trebuie garantie mare, 200-300 de Euro. Pentru platforma garantia e 50, total mai mult decat am smile.gif

--------------------
N/A N/A N/A
+
dan_g
post 5 Apr 2012, 16:54
Post #4

Membru autentic

From: Iasi

--------------------
Renault Megane 3 2011 1.5 dCi 110 - -
+
XMihai
post 10 Apr 2012, 22:19
Post #5

Carcotasu' de Serviciu

From: Dr Tr Severin

Poti sa inchiriezi si o platforma auto, cu masa maxima 2000kg + 1500kg care le are masina tractabila(gen un passat 2002-2005), = 3500 kg si poti conduce cu categoria B. Succesuri

--------------------
. . .
+
ydaniel
post 11 Apr 2012, 06:29
Post #6

Adrenaline junkie!

From: black sea

Te pot ajuta eu,dar cauta-ma la id mess: daciator.

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 13:36
Forum Renault