Schimb linie audio
![]() ![]() ![]() |
Schimb linie audio
Gill_ro |
![]()
|
||
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|||
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
QUOTE(j.d @ 29 Aug 2007, 01:45) Pentru ca ma vrut sa le prind in 4 suruburi si nu in 2 cum erau cele originale. Si pentru ca am vrut sa tai partea cu gaurile din plastic din fata difuzoarelor si sa le pun grila metalica (ca si pe fata). QUOTE(darem @ 29 Aug 2007, 14:01) "Lex Luthor: TS q 131 le-am montat in 10 minute. Se potrivesc perfect in locul celor de pe fata (inclusiv tweeterele). " Unde ai montat filtrele care vin cu aceste dif-uri? Daca masina are pe cele stock instalat vreun filtru, unde se afla localizat? Multumesc anticipat! Boxele au filtrele montate direct pe ele. Difuzorul din usa are un filtru trece-jos (cu bobine si condensatori) iar tweeter-ul are un filtru trece-sus (tot cu bobine si condensatori). Tu nu trebuie decat sa conectezi mufa de difuzoare (care este identica cu cea de pe difurile stock) si nu ai treaba cu filtrele. Asa cum am mai spus sunt boxe special gandite pentru Megane (merg si pe Laguna si pe Vel Satis conform prospectului) si pot sa-ti spun ca se aud superb (si asta fara sa antifonez usile sau alta modificare). Si in plus poti pastra si protectia din usa destinata apararii de ploaie a difuzorului (pe care daca motezi alte difuzoare va trebui sa o tai, cu riscul de a ti se scurge apa pe difuzor ![]() Crede-ma am studiat mult piata inainte de a ma decide pentru ele. Au fost destul de greu e gasit la vremea respectiva (asta toamna) si a trebuit sa fac comanda la Pioneer Romania si sa astept aproape o luna pana au venit. Acum, daca le gasesti pe stoc la vreun dealer, poti sa le aci o proba practica si o sa vezi diferenta. Oricum nu se compara o membrana din Kevlar (mid woofer) si una din magneziu pur (tweeter) cu cea de carton a difuzoarelor stock (mid woofer) sau de panza lacuita (tweeterele stock). Si in plus au magneti din neodim. Iar mid-woofer-ul are carcasa din aluminiu turnat, nu din plastic sau tabla. Poti sa citesti review-uri si pe forumurile din afara (inclusiv Australia) si toti recunosc ca este cea mai buna alegere. ![]() O sa vezi la sectiunea ICE un tutorial pus de mine cu schimbarea boxelor de pe Megane cu tipurile pe care le-am pus eu si o sa te lamuresti mai bine. Schimbare boxe Megane II ![]() This post has been edited by Lex Luthor: 29 Aug 2007, 17:57 |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Gill_ro, multumesc mult
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lex Luthor @ 29 Aug 2007, 17:51) Pentru ca ma vrut sa le prind in 4 suruburi si nu in 2 cum erau cele originale. Si pentru ca am vrut sa tai partea cu gaurile din plastic din fata difuzoarelor si sa le pun grila metalica (ca si pe fata). Pune si tu o poza, ca sunt tare curios cum arata... ![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Multumesc de lamuriri, Lex!
|
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
gicanu |
![]()
|
![]() Membru Rasturnat Group: Members Posts: 151 Joined: 10 July 07 ![]() |
Unde gasesc si eu boxele speciale de renault megane de la pioneer in Romania ca am sunat peste tot si nu are nimeni!!!! TS q 131c parca.Ma poate ajuta cineva.URGENT
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Privilege
- B-67-KKD Megane Sedane 1,5DCI 105cp euro 4 Lux Privilege
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
incearca sono.ro , be-loud.ro sau emag.ro ..sper ca am voie sa zic ,nu e publicitate
![]() |
--------------------
Renault
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
gicanu, lucrez la o firma de tuning ce ofera produse si in domeniul audio. Iti pot spune din ce stiu, ca nu are nimeni, nici importatorul, si se aduc doar pe baza de comanda ferma cu avans in maxim 1 luna. Am mai avut cereri si din pacate nu le-am putut da curs pentru ca nu se aduc decat pe comanda boxele pioneer galbene. Daca doresti un set si esti dispus sa astepti 3-4 saptamani, imi poti da un PM sau poti cauta pe google firma unde lucrez: dbtuning
This post has been edited by poseidon06: 11 Oct 2007, 18:52 |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Poseidon06...daca tot lucrezi in domeniu, poate ma poti ajuta cu ceva sfaturi...ai PM...
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
VladL |
![]()
|
![]() Bored at work Group: Members Posts: 292 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
@gicanu: Boxele q 131c le-am vazut la un dealer din Dr. Taberei pe Dr. Sarii aproape de Razoare. Este o benzinarie Petrom in zona, iar peste drum este magazinul si avea cel putin 3 set-uri acum vreo 3 saptamani. Daca vrei sa-ti explic exact unde da-mi un PM cu numarul tau si vorbim.
OFF: Caut pe cineva priceput care stie sa monteze material fonoabsorbant pe portiere sau macar sa dea un sfat, fac cinste. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II.2 Luxe Privilege - 1.5 100CP
2006
|
|
gicanu |
![]()
|
Mersi Vladl aseara am fost si am luat de acolo.Am mai incercat si in alte paerti dar nu aveau.Poti sa imi zici si mie tu ce ai pus pe spate???
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Privilege
|
|
Gill_ro |
![]()
|
Cu cat le-ai cumparat Gicanule?
|
--------------------
Renault
|
gicanu |
![]()
|
350 roni
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Privilege
|
|
loutza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 15 June 07 ![]() |
Pentru Alpine CDA-9883R + adaptor display si telecomanda aveti idee daca montez adaptor ipod + bluetooth daca pot controla ipod din telecomanda masinii si daca mi se afiseaza pe displayul masinii nr de telefon sau info de la ipod?
|
--------------------
Renault
Megane
2007
- xx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:38 |