perchezitie masina
![]() ![]() ![]() |
perchezitie masina
Cib |
![]()
|
||
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|||
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
sorry am postat de 2 ori
This post has been edited by Cib: 28 Jan 2005, 13:01 |
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
|
stasi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
pare am cam lamurit-o... daca zici ca ai prin casa 2 judecatori... multumesc...
de ce nu ne-am cunoscut mai devreme? ii dadeam lu' ala numai 100k, asa, ca gest frumos... |
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu va mai omorati neuronii va dau un sfat: pentru detector exista o singrua solutie!... se baga iin buzunar in momentul opririi de catre organ.... e clar?.... perchezitie corporala nu e voie sa se faca decat cu mandat sau in caz de suspiciune de infractiune dar procedura e incalcita!.... se incuie masina si se pleaca de langa ea!.... atentie deci, nu in geanta ci in buzunar (interior daca se poate)
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
"Rog moderatorii sa STEARGA URGENT post-urile in care sunt descrise locurile in care se pot plasa antiradarele... nu de alta, dar acesta fiind un forum public care poate fi accesat de oricine, aceste post-uri pot fi citite si de baietii cu sapca si atunci sa vezi ce se apuca astia sa ne dea masina in sacosa...
Fratilor! NU MAI SPUNETI pe unde va puneti avertizoarele pentru ca e in dezavantajul nostru al TUTUROR! " Mai nene, de te panichezi asa? Ha? Ca despre locurile de ascundere a detectoarelor se vorbeste de mai multi ani pe autoshow, acolo era si un politai care mai se uita din cand in cand...deci sunt arhicunoscute! E simplu: Ti-e frica - nu iti cumperi detector. Crezi ca merita sa rist: iti cumperi si te uiti aici ca sa vezi cum sa-l ascunzi mai bine si cum sa te folosesti mai bine de el! Io asa vad lucrurile! Io unul am intrebat la politie de fata cu vre-o 3 echipaje de circulatie despre detectoare, asta in ziua cand mi-am luat detector ![]() ![]() Cib, m-as mira sa fie asa cu masina... Oricum politaiul poate sa zica de ex ca banuieste ca tu ai ascuns droguri in masina (infractiune) ia doi martori si iti face perchezitie, nu iti gaseste drogurile, da in schimb gaseste detectoru... deci solutia e cea spusa de AL: Cand te-a oprit iei detectorul si-l bagi in buzunar! Pt perchezitia personala treburile sunt ceva mai clare! Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
whitesorcerer12 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
am vazut personal intr-o seara cum un echipaj cu passat l-a oprit pe un chinez/asiatic ceva cu un cielo, si cam dupa 20 de secunde ala a incuiat masina, si a plecat cu passatul cu echipajul, si nu cred ca se duceau impreuna la femei:)))
deci, daca dai de politaiu naibii care te vede palmand detectoru, te cam poate frige oricum, nu? |
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
Dr_Oopy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 25 January 04 ![]() |
"Cu amenda prevazuta la alin. (1) se sanctioneaza si detinerea în autovehicule, montarea pe acestea sau folosirea în circulatia pe drumurile publice a mijloacelor speciale de avertizare luminoasa sau sonora, cu exceptia autovehiculelor prevazute la art. 32 alin. (1) din ordonanta de urgenta, precum si a mijloacelor tehnice de detectare a aparatelor radar sau a dispozitivelor antiradar"
asta ca a zis ca il avea pasagerul ... oricine il are nu tre sa il aiba in masina si.... "Art. 104. - (1)Imobilizarea unui vehicul care circula pe drumul public se dispune în urmatoarele situatii: f) exista date sau indicii ca vehiculul face obiectul unei infractiuni;" |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- GL-06-PUE Dacia!!! Eppur si muove!!
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
QUOTE f) exista date sau indicii ca vehiculul face obiectul unei infractiuni;" Ai pus punctul pe "i"!!! Cum detinerea si/sau folosirea de detectoare NU e infractiune, inseamna ca daca ti-o imobilizeaza politaii comit un abuz si trebuie sanctionati!!! ![]() Mama lor de spagari!!! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
@Dr Oopy: te rog sa imi spui sursa citatului, ca vreau sa imi fac rost de lege/regulament si sa il port in masina! Sa il arat organului daca nu crede.
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
Cib |
![]()
|
QUOTE(Ciombe @ 28 Jan 2005, 15:45) Cib, m-as mira sa fie asa cu masina... Oricum politaiul poate sa zica de ex ca banuieste ca tu ai ascuns droguri in masina (infractiune) ia doi martori si iti face perchezitie, nu iti gaseste drogurile, da in schimb gaseste detectoru... deci solutia e cea spusa de AL: Cand te-a oprit iei detectorul si-l bagi in buzunar! Pt perchezitia personala treburile sunt ceva mai clare! Numai bine! banuiala nu implica si perchezitia... oricum pentru infractiuni daca nu au mandat trebuie flagrant. Daca ei se bazeaza pe banuiala pune-l sa scrie pe hartie ca el banuieste ca ai droguri si apoi ii dai voie, dar pe urma iti rezervi dreptul de a cere daune morale... Si crede-ma ca daunele pe care le ceri iti acopera si amenda si 10 detectoare... |
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ciombe @ 28 Jan 2005, 16:45) "Rog moderatorii sa STEARGA URGENT post-urile in care sunt descrise locurile in care se pot plasa antiradarele... nu de alta, dar acesta fiind un forum public care poate fi accesat de oricine, aceste post-uri pot fi citite si de baietii cu sapca si atunci sa vezi ce se apuca astia sa ne dea masina in sacosa... Fratilor! NU MAI SPUNETI pe unde va puneti avertizoarele pentru ca e in dezavantajul nostru al TUTUROR! " Mai nene, de te panichezi asa? Ha? Ca despre locurile de ascundere a detectoarelor se vorbeste de mai multi ani pe autoshow, acolo era si un politai care mai se uita din cand in cand...deci sunt arhicunoscute! E simplu: Ti-e frica - nu iti cumperi detector. Crezi ca merita sa rist: iti cumperi si te uiti aici ca sa vezi cum sa-l ascunzi mai bine si cum sa te folosesti mai bine de el! Io asa vad lucrurile! Io unul am intrebat la politie de fata cu vre-o 3 echipaje de circulatie despre detectoare, asta in ziua cand mi-am luat detector ![]() ![]() Tu oi fi bazat prin Arad... bafta ta... eu trebuie sa ma feresc, ca nu ma fereste nimeni altu'...si sincer n-am chef sa ma opreasca politia si sa-mi ia masina la puricat ca li-s-a "sculat" lor o idee... Sunt sigur ca nu sunt singurul care gandeste asa... This post has been edited by MAS: 7 Feb 2005, 09:41 |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:56 |