DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> vaselina pe caroserie :-o, help

sebastianu
post 28 Aug 2007, 15:23
Post #1

feel good on weels

Group: Members

aprox o luna de zile am scos o siguranta si am pus-o gresit adica invers ... probleme or aparut ... resetat ceas ... cod player .. si am observat pe aripa fata stanga vaselina ca si cum mi-ar fi stropita de noroi .. dupa un timp am pus-o inapoi cum era siguranta si de asemenea problema cu vaselina o disparut ... azi iar ... am observat la roata drepat fata stropit cu vaselina ... de data asta nush de unde .... nici nu se vede de unde ... am virat roata da nu se vede.probleme cu planetara nu am nu bate... nu stiu de unde ar putea fi ... daca stie cineva alta cauza ... help. ms smile.gif

--------------------
dacia solenza 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b34uen
post 28 Aug 2007, 16:34
Post #2

Membru autentic

ce treaba are o bucata de sarma (care este siguranta, si care nu are polaritate sa conteze cum o pui) cu vaselina????
ar putea fi luata si de pe asfalt si aruncata de roata?

--------------------
dacia logan - B 92 ELL 2008 ambition 1,5dci
1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura
4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3
5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu
6) Zambesti.
+
Reed
post 28 Aug 2007, 20:24
Post #3

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

smile.gif CUM poti sa pui o SIGURANTA invers??????? asta e o culme a electronicii... si bine s-a intrebat : ce are Tanda cu Manda (recte siguranta cu vaselina -sau e bancul ala"cu sau fara vaselina?").
Ce ai gasit pe roata? -vezi interiorul jantei e de la burduful de planetara sau o fi de pe strada.

--------------------
Seat Toledo Signo 1,6 16V - - 2002
former Solenza Prima 1,4 8V
+
i96nds
post 28 Aug 2007, 20:40
Post #4

Stefan

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Cu siguranta... nu comentez. Tu ai pus vreodata becul in dulie invers???? Conductor intre punctele A si B nu e tot aia cu conductor intre punctele B si A?

Vaselina: s-a ciupit burduful de la planetara. De la caldura vaselina s-a topit si a fost aruncata prin ciupitura pe contraaripa. Intre timp a iesit mai toata vaselina - asa ca nu mai are ce sa iasa.

Poate pe dreapta mai ai o sansa, daca schimbi burduful. Dar pe stanga cred ca trebuie sa schimbi planetara cu totul daca mergi de atata timp fara vaselina in burduf. Eu in locul tau as schimba ambele planetare. Cost maxim 800-1000 lei cu tot cu manopera.

--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
+
metrix4you
post 28 Aug 2007, 22:12
Post #5

Pasionat de Solenza

From: Giurgiu

si eu am avut problema cu vaselina si nu am stiut care e treba , dar mai rau este ca am dus-o la service si nici aia nu mi-au zis ca este de la planetara , si peste cateva luni am vazut ca ciupitura s-a facut mai maricicica si am schimbat burduful ... insa prea tarziu.
Urmare: planetara a inceput sa bata , mai intai in curbe , apoi si pe linie dreapta si pana la urma am fost si am rectificat-o.Am facut 1000 si ceva de km de atunci si vad ca merge bine

--------------------
Dacia Solenza - Gr-03-EGV 2003 Rapsodie
... doar eu si "Solnitza" mea ...
+
sebastianu
post 29 Aug 2007, 09:06
Post #6

feel good on weels

reed... daca te uiti pe sigurante is niste date ... ficare parte ,,lucreaza" pt ceva ... si daca le schimbi ... ,,locu de munca" normal ca nu merge ... da conteaza cum pui sigurantele ... ms celorlalti de help ... o sa vad cum rezolv treaba aia ... am mai intrebat si cred ca ii crapat plasticu defapt cauciucu care vine in capatul planetarei ... thx oricum smile.gif

--------------------
dacia solenza 2003
+
Reed
post 29 Aug 2007, 11:40
Post #7

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

sebastianu, ce scrie pe sigurante este curentul maximal admis, asa ca daca pui o siguranta de valoare mai mica (dar IDENTICA in forma) aceasta se va arde si arderea sigurantei NU produce vaselina blink.gif
In rest, precum ti-am spus e de la planetara...

--------------------
Seat Toledo Signo 1,6 16V - - 2002
former Solenza Prima 1,4 8V
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th September 2025 - 20:05
Forum Renault