vaselina pe caroserie :-o, help
![]() ![]() ![]() |
vaselina pe caroserie :-o, help
sebastianu |
![]()
|
||
![]() feel good on weels Group: Members Posts: 591 Joined: 26 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|||
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
ce treaba are o bucata de sarma (care este siguranta, si care nu are polaritate sa conteze cum o pui) cu vaselina????
ar putea fi luata si de pe asfalt si aruncata de roata? |
--------------------
dacia
logan
- B 92 ELL
2008 ambition 1,5dci 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() Ce ai gasit pe roata? -vezi interiorul jantei e de la burduful de planetara sau o fi de pe strada. |
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
- -
2002 former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Cu siguranta... nu comentez. Tu ai pus vreodata becul in dulie invers???? Conductor intre punctele A si B nu e tot aia cu conductor intre punctele B si A?
Vaselina: s-a ciupit burduful de la planetara. De la caldura vaselina s-a topit si a fost aruncata prin ciupitura pe contraaripa. Intre timp a iesit mai toata vaselina - asa ca nu mai are ce sa iasa. Poate pe dreapta mai ai o sansa, daca schimbi burduful. Dar pe stanga cred ca trebuie sa schimbi planetara cu totul daca mergi de atata timp fara vaselina in burduf. Eu in locul tau as schimba ambele planetare. Cost maxim 800-1000 lei cu tot cu manopera. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
si eu am avut problema cu vaselina si nu am stiut care e treba , dar mai rau este ca am dus-o la service si nici aia nu mi-au zis ca este de la planetara , si peste cateva luni am vazut ca ciupitura s-a facut mai maricicica si am schimbat burduful ... insa prea tarziu.
Urmare: planetara a inceput sa bata , mai intai in curbe , apoi si pe linie dreapta si pana la urma am fost si am rectificat-o.Am facut 1000 si ceva de km de atunci si vad ca merge bine |
--------------------
Dacia
Solenza
- Gr-03-EGV
2003 Rapsodie ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
sebastianu |
![]()
|
![]() feel good on weels Group: Members Posts: 591 Joined: 26 April 07 ![]() |
reed... daca te uiti pe sigurante is niste date ... ficare parte ,,lucreaza" pt ceva ... si daca le schimbi ... ,,locu de munca" normal ca nu merge ... da conteaza cum pui sigurantele ... ms celorlalti de help ... o sa vad cum rezolv treaba aia ... am mai intrebat si cred ca ii crapat plasticu defapt cauciucu care vine in capatul planetarei ... thx oricum
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
sebastianu, ce scrie pe sigurante este curentul maximal admis, asa ca daca pui o siguranta de valoare mai mica (dar IDENTICA in forma) aceasta se va arde si arderea sigurantei NU produce vaselina
![]() In rest, precum ti-am spus e de la planetara... |
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
- -
2002 former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th September 2025 - 20:05 |