butoane geamuri electrice
![]() ![]() ![]() |
butoane geamuri electrice
Balazsfiviorel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 6 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia super nova
clima
2002
- B - 66 - PCS
|
|||
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
beculetele din butoane trebuie sa se aprinda doar prin pozitii - probabil ca nea gogu ti le-a legat pe alimentarea butoanelor...
daca mai ai schema originala identifica firul si separa-l cel putin de alimentare - ca sa nu mai stea aprinse, in etapa a doua trage in fiecare usa fir de plus de la pozitii ca sa se aprinda cand trebuie |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
virtualu |
![]()
|
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
ledurile alea sunt neglijabile dar daca nu vrei sa fie pe direct le poti lega la contact pe accesorii... o schema nu am ca sa-ti arat mai bine.. poate are altcineva!
( hai ca am trimis dupa ce a raspuns madkatweb, a explicat el mai bine ![]() This post has been edited by virtualu: 11 Sep 2007, 12:17 |
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
Balazsfiviorel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 6 June 06 ![]() |
Mersi baeti, o sa incerc sa ma leg de la bricheta sa vad daca merge
![]() |
--------------------
Dacia super nova
clima
2002
- B - 66 - PCS
|
|
blackbox |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 5 May 07 ![]() |
sa pastrezi macaralele manuale ca sigur in max doua luni or sa iti trebuiasca....daciile nu sunt facute pentru geamuri electrice
|
--------------------
LIGHEAN
CU VASLE
2009 Limited edition
- B.99.LIG
|
|
Remus66 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 September 04 ![]() |
Eu am de peste 2 ani si merg perfect, este adevarat ca le-am uns o data in acest interval.
|
--------------------
Volkswagen Golf 4
Pacific Variant
2005
- B-71-KPD Cu un nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat; dar duci o lupta colosala, cu prostul care are scoala!
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
am avut un an de zile (pana am dat-o) pe SRN macarale electrice de Timisoara - au mers excelent - singurul lucru - le-am uns din belsug cand le-am montat... si le-am montat si reglat cu manuta mea
![]() |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 11:29 |