caut meserias in GPL
![]() ![]() ![]() |
caut meserias in GPL
cristi74 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 15 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16v
2009
|
|||
buratino28 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 January 07 ![]() |
mie mi a reglat o marfa un tip marcel de la itp ul de langa fostul rar
am nr lui de tel daca te intereseaza ,dar am impresia ca a plecat din tara . si la cat am surubarit instalatia mea mai stiu si eu acum cauta ma pe mess la buratino28 30 Aug 2007, 10:19: dar lejer nu o sa ti prinda niciodata 120 ci cu pedala la maxim This post has been edited by buratino28: 30 Aug 2007, 09:19 |
--------------------
dacia
berlina
dec 1999
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
sfat: mergi la un service autorizat pentru GPL, care sa aiba instrumente cat de cat bune, de obicei aia regleaza foarte bine
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
buratino28 |
![]()
|
am fost in iasi la service ul care chipurile era mai bunsi de atunci nu mi se mai inchide supapa de alimentare pe care mi au mai montat o si pe flapsul spate .niste idioti
|
--------------------
dacia
berlina
dec 1999
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
poti spune si numele serviceului, sa stim, sa nu ne indreptam vreodata spre el.?
vreau si eu sa pun gpl pe masina si momentan mai caut firme cu pret minim. ma cam deranjeaza taxa de la RAR...dar o sa dau banii..ca deh...suntem in Romania |
--------------------
Dacia
|
buratino28 |
![]()
|
service ul din bucsinescu, masina deabia vopsita in urma unui accident mi a gaurit idiotul flapsul dreapta ca a zis el ca acolo merge cel mai bine ,si a vazut ca de fapt ca nu sepoate sew invartea ca idiotul in jurul masinii.pana la urma dupa ce l am injurat bine tot eu i am spus sa gaureasca suportul roatei de rezerava si sa bage pe acolo conducta de gaz .si am mai dat si pe o electrovalva bani aiurea ca ziceau ca e stricata si cand am desfacut o pe aia veche , ca vroia sa o ia ei , era calaminat un piston de fier care in mom in care e actionata bobina de la electrovalva , deschide .de asta zic niste idioti si niste hoti care nu si dau interesul .am impresia ca nu mai exista la meseriashii din ziua de azi satisfactia lucrului bine facut.asta valabil in toate domeniile ,oricatzi bani ai da .
This post has been edited by buratino28: 1 Sep 2007, 20:48 |
--------------------
dacia
berlina
dec 1999
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
poate deviem de la topic, dar iti acord dreptate. uneori daca nu ai pe cineva cunoscut pe acolo...te fura de te rup
|
--------------------
Dacia
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Cauta mai in urma unde am explicat eu, si sigur ti-l vei face singur.
2 Sep 2007, 17:12: Daca nu reusesti sau nu gasesti,iti explic si tie. This post has been edited by PH-06-BOA: 2 Sep 2007, 17:12 |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 09:28 |