Placa de lemn din spatele banchetei ..., Trebuie sa stea lipita etans de hayon ??
![]() ![]() ![]() |
Placa de lemn din spatele banchetei ..., Trebuie sa stea lipita etans de hayon ??
Alien1009 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- B 31 JFZ
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Placa aia care nu e din lemn ci din carton presat nu trebuie sa stea lipita de hayon .. din nefericire.
Placa asta de la DSN a fost mostenita de la Nova modelul nou si reprezinta de fapt o fractiune din placa originala care se regasea pe Nova modelul ala cu luneta lunga. Asa ca, fiind o adaptare nu te poti astepta sa intre chiar la fix. Ar fi niste metode de "etansare" dar nu arata prea bine ![]() Cea mai buna solutie este sa iti cumperi ansamblu de Solentza si sa il montezi in spate in locul celui de SN. Bafta! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Alien1009 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Merci ptr. sfat ... nu o sa incerc cu metode de etansare !! Cred ca o sa o las asa ptr. ca bani ptr. alte ansamble si alte chestii nu prea mai am !
Deh ... asta este ! Merci oricum ... |
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- B 31 JFZ
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Nici placa de SLZ nu sta lipita de hayn. Tot mai e un luft.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
dar mai zdrangane / bocane / trosneste / scartaie ca asta normala ?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Placa de SLZ pe dsn nu mai scartzaie, dar se poate face si cea de dsn sa nu mai scartzaie (discutate si paradiscutate metodele aici pe forum).
Insa daca se reuseste eliminarea lufturilor la DSN, o sa fie o problema cu inchisul hayonului, pt. ca DSN nu are prevauta fanta de evacuare a aerului sub presiune, care la SLZ exista... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
yeah, uitasem de fanta aia
![]() ce ne miram ca prostii , eu si alexv cand ne-am uitat prima data la o solenza . cred ca voi schimba si eu tot ansamblul , ca s-a rupt o bucata de policioara ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
bogdan_2004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 13 December 04 ![]() |
Daca ai nevoie de o policioara noua de supernova, pot sa iti dau eu una!
|
--------------------
dacia
solenza
- b07bnu
|
|
GeorgeB |
![]()
|
eu vrea de solenza , sa fac upgrade
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Alien1009 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- B 31 JFZ
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
ai grija sa calculezi bine cum pui policioara aia ca trebuie puse la anumite distante o sa te chinui ceva dar merita:castigi loc in porbagaj+design+nu mai sunt zgomote neplacute......bafta
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea este ce sa se calculeze... Se pun suportii pe pozita maxima in care se potrivesc...Si vin la fix.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Scartaie/troncane la fel de usor si policioara de SLZ. Doar si eu m-am confruntat cu tot felul de zgomote de la ea. Insa se remediaza mai usor. Niste scotch pe piciorusele de fixare si ajustarea bumbilor de cauciuc (sau lipirea pe ei a unei garnituri de obertain) reduc resprectiva policioara la tacere.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Alien1009 |
![]()
|
ce e policioara aia ???
|
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- B 31 JFZ
|
|
Alien1009 |
![]()
|
Total offtopic :
Unde gasesc si eu o explicatie detaliata ( + poze ) a pieselor de sub capota masinii ?? Ca eu habar nu am ce si cum se alfla sub capota ! |
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- B 31 JFZ
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
In fiecare joi seara in fata la Academia Militara
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 1 Jan 2005, 16:15) Nu prea este ce sa se calculeze... Se pun suportii pe pozita maxima in care se potrivesc...Si vin la fix. NU fi chiar asa de sigur....ma-m chinuit 2 zile cu reglaje ca sa stea si sa nu troncane. In primul rand trebuie data cate o gaura in partile laterale care trbuie sa aiba distanta de 17 cm (parca ) cat de inaltime nu mai stiu iar cele 2 suporturi trebuie sa stea intro anumita pozitie ..... o sa iti ia ceva timp....crede-ma |
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
Alien1009 |
![]()
|
Of ... da' de 2 ori am intrebat !! Ce e aceea "policioara" ???
|
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- B 31 JFZ
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Policioara e bucata aia de carton presat care acopera portbagajul si care la unele masini (inclusiv SLZ) se ridica data cu hayonul, fiind prinsa de acesta cu doua sforicele. La DSN este facuta din doua bucati si nu se ridica odata cu hayonul.
|
--------------------
Dacia
|
|
Alien1009 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- B 31 JFZ
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(ZaiR @ 3 Jan 2005, 14:41) NU fi chiar asa de sigur....ma-m chinuit 2 zile cu reglaje ca sa stea si sa nu troncane. In primul rand trebuie data cate o gaura in partile laterale care trbuie sa aiba distanta de 17 cm (parca ) cat de inaltime nu mai stiu iar cele 2 suporturi trebuie sa stea intro anumita pozitie ..... o sa iti ia ceva timp....crede-ma Mie mi-a iesit din prima, asa cum am zis. Si la a mea si am dat o mana de ajutor si lui Liviu la cea a lui SYL. Si tot din prima a iesit. Fara masuratori, calcule si alte astea. Pur si simplu am pus-o in pozitia maxima in care se putea pune, ochiometric. Incazul acesta vorbesc din practica, nu din auzite. Chiar mi-a iesit din prima. Mi-a luat cu totul cca 30 min, cam am bagat si saibe prin spatele surubului si m-am chinuit un pic ca am folosit suruburi cam scurte. La care s-a adaugat si gaurirea plasticului de la suport in spatele banchetei (ca nu pica chiar pe gauri...) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
Sal
Si la mine s-a rupt o piciorusa si acum cand merg cu masina face un zgomot infernal.Nici nu mai am bucata aia rupta caci fostul proprietar nu mi l-a dat. De unde fac rost de o chestie din aia sau macar dati-mi un sfat cum sa-l repar! mersi |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
Luci_slg90 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 January 05 ![]() |
la mine cauciucul ala,sta lipit de hayon.am prins un model bun,am avut noroc.
|
--------------------
SuperNova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 07:25 |