Criss Angel vs. David Blaine, Era magiei...
![]() ![]() ![]() ![]() |
Criss Angel vs. David Blaine, Era magiei...
EUROPE_ |
![]()
|
||
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Paia taiata in doua as vrea sa gasesc tot clipu
![]() Uite alt fil misto,asta ma speriat putin la inceput ![]() Faza cu ceasu a fumat-o daca nu esti atent prima oara zici ca asa sa inatplamt,da daca esti atent la mana lui se vede ca deja era pe mana lui ![]() 31 Aug 2007, 21:25: This post has been edited by C@talin: 31 Aug 2007, 20:25 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Eu am vazut toate cele 3 episoade, la faza cu ceasurile e reala, drept dovada cu fata aceea imbracata in rosu. E rapid, si probabil in 3 secunde il desface fara sa simta "victima" .
Insa eu sunt foarte uimit de urmatorul clip, mai ales la trucul din munitul 6:30. |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Eu ziceam de faza cu ceasul d ela grasu ala
![]() A mai fost o faza daia cu scriti un nume de persoana aproape pe o foaie si porma aprea pe autobuze pe pe alte rahaturi ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 31 Aug 2007, 20:46 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(EUROPE_ @ 31 Aug 2007, 20:37) Eu am vazut toate cele 3 episoade, la faza cu ceasurile e reala, drept dovada cu fata aceea imbracata in rosu. E rapid, si probabil in 3 secunde il desface fara sa simta "victima" . Sunt pe la noi prin Romania "baieti" care fac acelasi lucru...si nu ii spun magie ![]() This post has been edited by Shush: 31 Aug 2007, 21:31 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
EUROPE_ |
![]()
|
Stiu, dar tu cum vroiai sa fac reclama la topicul asta?
Si oricum nu putem compara... |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu exista castigator la versusul asta, amandoi sunt super tari. DIn ce am vazut aici, e clar ca aia cu femeia in doua e cea mai nebuna, insa are si Blaine unele superi interesante:
- invierea porumbeilor in parc - cartea in sticla - cartea in spatele geamului - cartea in mingea de basketball (asta e mortala). |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
am vazut azi pe antena 2 un film cu Criss Angel...si nebunu intra printr-un geam fara sa-l sparga
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Daca nu-s trucate digital sau regizate cumva.....sunt al dracului de ciudate! Cum a bagat mana prin ala fratilor??? brrrr...
|
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
e un singur raspuns, care contine 3 elemente: fizica, chimie si iluzie optica... magia e doar in capul privitorilor...
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Azi am prins pe ProTV emisunea I.Real, tip care vrea sa il imite pe David Blaine. Ce m-a mirat a fost ca facea niste trucuri identice cu Blaine, insa si unele noi, ciudate.
A muscat moneda, a aratat bucata in gura si apoi lipirea ei. Nu stiu cum a facut-o, decat ca mi s-a parut ca s-a taiat banda cand o scuipa la loc, deci sigur ar fi facuta cu imagini suprapuse. Faza tare a fost cu o carte de joc, de pe care a sters o bucata din desen si apoi a adaugat o alta bucata intr-un mod neregulat. Ce ma frapeaza pe mine la toti astia este ca trucurile le fac pe strada, in fata unor oameni fara un IQ prea mare, ca sa nu zic mai mult. Asta ma duc eimediat cu gandul la posibilitatea regizarii lor cu costuri mici sau a trucarii ulterioare pe PC. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Pai mai..daca sunt regizate atunci sunt un f mare fass care nu ma da pe spate catusi de putin! Ma uit la niste efecte si atat! Dar daca sunt pe bune...adica negroteiul ala nu era de-al lui si publicul era total intamplator...atunci mi se pare genial ce face!
|
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
AlexC |
![]()
|
Nu stiu daca sunt trucate, insa mi se apre ciudat ca un roman (prezentator la radio) sa aiba skillurile necesare ca sa faca exact trucurile pe care le face un alt magician, peste Ocean. In plus, este binecunoscut talentul romanilor de a copia tot, mai ales al celor de la PRO(s)TV de a copia tot ce e la moda in SUA...
Iarasi, nu am putut sa nu observ chestia asta legata de public, si la Blaine, si la Criss Angel, si la ProTV... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
|
|
Taz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 September 02 From: Tulcea ![]() |
Toata distractia asta presupune foarte multa munca sau antrenament pentru acel prestidigitator indiferent ca-l cheama david blane sau coperfield sau houdinni sau johanes ca pe cel de la pro-tv.
Putini inventeaza trucuri noi multe dintre ele se cumpara (nu oricine are acces la ele ) dar trebuie sa si stii (sa poti ) sa le faci . La trucurile de scena este intradevar : fizica optica, chimie, mecanica, intr-un cuvint stiinta, dar la prestidigitatie este multa munca si tre' sa ai talent. acum unii se gindes imediat la trucaje pe computer sau pelicula dar ginditi-va ca "sportul" asta nu a aparut ieri ci cu mult inaintea aparatului de filmat sau chiar fotografiat. Sunt intradevar buni in ceea ce fac, si ceea ce fac este o "industrie" a divertismentului. |
--------------------
DACIA
DSN EUROPA
- TL-20-YNA Some things just can't be improved...
but they can be individualized |
|
mihai888 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 December 11 From: UK ![]() |
mai nou il avem si pe Cristian Gog
|
--------------------
Renault
Megane MK2
2005
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marius97fer @ 2 Sep 2007, 22:01) e un singur raspuns, care contine 3 elemente: fizica, chimie si iluzie optica... magia e doar in capul privitorilor... ![]() Total adevarat! In plus, toate obiectele pe care le folosesc ei sunt preparate. Pachetele de carti de joc, monedele, cutitele, cutiile, sforile.....tot. Chiar a fost o emisiune super interesanta pe Nat Geo, care arata cat de putine informattii percepem, desi se intempla fix in fata ochilor nostri si mai ales cum se pot folosi acestea pentru a-ti induce impresia de magie. In fapt, totul este bazat pe iluzionism si distragerea atentiei. This post has been edited by vallixx: 29 Apr 2012, 18:54 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() si cel mai tare act cu tigari This post has been edited by UXE: 30 Apr 2012, 08:09 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:39 |