nova gt nu sta la relanti
![]() ![]() ![]() |
nova gt nu sta la relanti
Gusteru29 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 18 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova GT
Nova GT
|
|||
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
ala care intra firul in el NU E RELANTI.
e o electrovalva care blocheaza fenomenul de "motor innecat". Jiglorul de relanti se afla in carburator.Daca ai dublucorp. Mai sunt si alte jigloare care se afla in el.Trebuie demontat si suflat, eventual "spalat". incearca asa.Pune contactul si apoi te duci la carburator.Lasi contactul pus si scoti papucul de la electrovalva.Daca auzi un click cand atingi electrovalva, inseamna ca functioneaza.atingi in repetate randuri dar scurt. si daca tot duci carburatorul la curatat,il poti si regla dar schimba si filtrele de benzina.in caz de nu ai , pune-i filtre. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
HappyBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 23 November 05 ![]() |
Sigur e din carburator...mi se intampla si mie cand mi era lumea mai draga...dar de vreo doi ani de cand pun benzina fara plumb(stiu ca nu prea e bine)nu mai am probleme...Daca e vorba de carburator dublu corp eu zic sa nu te bagi la el...si asa consuma...Am fost si eu de cateva ori in Pantelimon,dar nu prea am fost multumit,dupa cateva zile aceeasi problema...Vezi ca mai e un service specializat pe pompe de injectie si carburatoare,la iesirea din Buc spre Pitesti,unde se termina blocurile,vis a vis de BRD,in incinta Turbomecanica...
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009 Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010 |
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
Am avut aceeasi problema si am schimbat electrovalva aia degeaba.
E simpla rezolvarea: desfaci carburatorul si desfunzi jiglorul de relanti cu un bold sau o sarmulita subtire. Sigur e infundat. Pt a iesi treaba si mai bine iei decarbusolv si il lasi 12h. |
--------------------
|
|
HappyBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 23 November 05 ![]() |
Sa nu desfunzi niciodata jicloarele cu sarma,se decalibreaza,pune carburol si/sau apoi sufla le cu aer....
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009 Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010 |
|
Gusteru29 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 18 May 07 ![]() |
Am rezolva
![]() ![]() ![]() ![]() Pana la urma probleme a fost de la carburator, l-a dat jos si l-a curata cu o solutie nu stiu decare.A zis ca era jegos rau.Acum merge brici i-am schimbat si fitru nou de benzina ![]() Sper sa nu se mai intample curand,tipu de la care am cumparat-o a zis ca nu a mai facut asta de 2 ani. NU bag eu nici sarma nici ac in jigler, nici macar la aia 1300 nu am facut asa.il suflu cu pompa ![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
Nova GT
|
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
Da, si eu am incercat sa desfund cu pompa: SURPRIZA! Era ca noroiul mizeria din jiglerul de relanti! Nu-l desfundam cu pompa nici in 1000 de ani!
|
--------------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:35 |