Civilizatia pe sosele, Chiar nu putem sa ne respectam unii pe altii?
![]() ![]() ![]() |
Civilizatia pe sosele, Chiar nu putem sa ne respectam unii pe altii?
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
La cei 17 ani ai lui, nu prea are ce cauta la volan... Asa ca se plictiseste, analizeaza, se intreaba... Offf! Problemele existentiale...
![]() This post has been edited by radian: 25 Sep 2007, 14:25 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Bre deci viatza in trafic e ca la zaruri
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
17 ani si 8 luni, te rog frumos
![]() oricum, vorbeam si din punctul de vedere al unui pieton, dar mai analizez traficul sa stiu cu ce o sa imi bat capul prin iarna ![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 23 Sep 2007, 14:36) Ieri eram cat pe aci (la o rotatie de roata ![]() Referitor la pietoni, ma enerveaza la culme cei care traverseaza in fuga. Inconstienti. Drm liber va doresc ![]() Era de Cola pet-ul ? ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Bre big2003 cum sa fie PET-ul de cola? Ca doar era facut din oase piele si ceva rosu...nu din Polyethylene terephthalate
![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Bre noi este in romania,zi javra
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
..."si etc"
![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(C@talin @ 26 Sep 2007, 19:22) Nu pot sa zic javra ca imi sar astia cu protectia PET-urilor in cap si ma acuza de discriminare ![]() QUOTE(xcss @ 26 Sep 2007, 19:25) Ce apropouri? ![]() |
--------------------
OOOO
A3
|
|
Lord Hades |
![]()
|
HEI! Se civiliza toata tara asa instant de nu mai avem subiect de discutie?
O chestiune interesanta pe care am remarcat-o zilele astea: masina mea mai este condusa si de fratele meu si am bulinele aferente de incepator lipite pe geamuri. Cand semnalizez si schimb banda mi se face loc ![]() ![]() |
--------------------
OOOO
A3
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
s-a civilizat tara ...si asta duce la probleme
se dau: 2 masini, 2 soferi, 1 persoana persoana trece, un sofer ii acorda prioritate, desi nu era pe trecere, celalalt sofer depaseste masina care se oprise sa ii acorde prioritate si loveste din plin persoana..... mai bine nu se mai acorda prioritate daca pietonul nu trece pe trecere nu vreau sa iau apararea nimanui...dar daca nu acorda acel sofer prioritate nu s-ar fi produs accidentul...deci, uneori, civilizatia strica...partea ca nu era pe trecere...e altceva |
--------------------
Dacia
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
pai asta nu e civilizatie. e nerespectarea codului rutier.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
adica? ca a trecut strada aiurea...pe raspundere proprie...
dar soferul a gresit ca a oprit?(primul) |
--------------------
Dacia
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai probabil primul oprise ca sa-i spuna c anu e bine sa traverseze pe acolo ..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
man , de vina e ala care a oprit sa lse un pieton sa traverseze pe unde nu e permisa traversarea strazii. soferul nr 2 a efectuat manevra de depasire regulamentar pentru ca avea in fata lui o masina oprita si a lovit pietonul probabil pt ca masina oprita i-a obturat vizibilitatea. desigur ca la militie vina e a pietonului ca ala a traversat aiurea .
...... e ca si cum eu as avea pistol si il invat pe fiul meu sa traga cu arma. in trecatorii de pe strada ; omoara un om din joaca si politia il baga la beci . pt ca baiatul e major eu nu am nici o vina legal. intelegi ??? cam la fel e si cu treaba asta. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
pai asta zic.....soferul a oprit posibil din bun simt, din bunatate........iar aceasta bunatate nu a fost chiar utila....
|
--------------------
Dacia
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Eu in Olanda o sa mor calcat de bicicleta. De masini nici vorba. Cum ma aproprii la 2 m de trecere parca e concurs de masini care sa opreasca primul. Si trec da la pista de biciclete uit sa ma uit. Noroc ca mai am amici care trag de mine ca vin aia cu viteza.
Cand merg eu cu bicicleta, la fel cu masinile, chiar daca am eu cedeaza trecerea, tot opresc astia. edit: am uitat cum suna un claxon de masina, astia parca nu au alarme ca nu aud nici una si ieri cand am auzit un caine latrand afara am zis ca visez. This post has been edited by Liviu P: 29 Oct 2007, 18:05 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Liviu P @ 28 Oct 2007, 21:12) am uitat cu suna un claxon de masina Avantajul de a sta departe de romanica ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Lord Hades |
![]()
|
Salutari la toti! Hai sa mai scuturam putin praful de pe topicul asta
![]() Primar harnic cum e, amicul Scripcaru din Brasov a inscriptionat strazile cu marcaje de avertizare cum ar fi: cedeaza trecerea (indicator vopsit pe asfalt), atentie pietonala (idem) si altele. Astazi ma plimbaceam linistit prin oras, si la un moment dat ma apropii de o pietonala. Inaintea pietonalei pe afalt se gaseste marcajul cu pricina "atentie pietonala" ca sa nu te ia prin surprindere aparitia de dupa curba a pietonalei respective. Un pensionar traversa linistit si ILEGAL strada pe marcajul "atentie pietonala". Traversa in pas de melc, cedez nervos si ii dau un claxon sa ii pun sangele in miscare sa dea mai tare din bascheti. De unde frate! Se oprese si urla la mine ca ce "el e pe trecere" si imi arata nervos marcajele de pe asfalt!!!!! Incep sa urlu la el ca e dobitoc si ca alea sunt de avertizare, pietonala e la 10 metri mai la deal, el nu si nu ca el e pe trecere! Prietena mea m-a calmat brusc ... ![]() pietonii astia nu mai au fratilor niciun pic de educatie rutiera sau mi se pare mie? Si eu mai trec strada aiurea dar o fac in viteza si fara sa deranjez traficul. Astia merg ca oile pe mijlocul drumului si tot ei sunt aia nemultumiti! In alta zi pe o straduta inghesuita doi pensionari se plimbau agale pe mijlocul soselei. Ma opresc ii sun, se ratzoiesc la mine, din sens opus vine alta masina ii suna, se ratzoiesc la celalalt sofer ... intr-o zi am sa cedez nervos si am sa bat unu pana la inconstienta (un pietonist idiot). azi dimineata un coloeg de munci era sa rada 2 pietonisti care alergau dupa troleu pe banda 2! e INCREDIBIL!!!!!! Ce facem cu pedestrasii ca eu nu mai rezist! Cat as fi eu de civilizat, dar incep sa cedez. In trafic lasi pe unul sa treaca, zice omul multumesc, pleci mai departe linistit. Cu pietonii daca ii spui ceva urla la tine de parca tu esti pe trotuar cu masina si nu el pe mijlocul soselei. Toata stima |
--------------------
OOOO
A3
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Critic este ca ne metamorfozam instantaneeu in functie de care parte a baricadei ne gasim!
|
--------------------
a
b
c
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 7 Dec 2007, 21:51) Cu pietonii daca ii spui ceva urla la tine de parca tu esti pe trotuar cu masina si nu el pe mijlocul soselei. Pai asa cam si e. Nu stiu de unde esti tu, da' la mine in ca**tu asta de oras toti meltenii fix pe trotuar parcheaza iar pietonii aia cacaciosi de care pomenesti, ajung sa mearga pe sosea unde isi feresc curu' de oglinzile vitezomanilor. Si eu mi-am promis ca-mi pun un levier in ghiozdanu' pt carat mancare la munca si iau oglinzile la rand cand oi ramane fara extraverale. Sunt si pieton, si sofer, si biciclist asa ca-i inteleg pe toti, dar unii au impresia ca totul li se cuvine. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 7 Dec 2007, 21:51) ...Astazi ma plimbaceam linistit prin oras,... Incep sa urlu la el ca e dobitoc ...Prietena mea m-a calmat brusc ... Ce facem cu pedestrasii ... Pedestrasii ca si pedestrasii dar ce ne facem cu cei ca tine carora le cedeaza nervii instantaneu... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Iti dai seama ce pumn greu are femeia?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
daca i-a dat cu picioru ?
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
interesant topic..
salutare apropo.. civilizatie.. respect.. educatie.. amabilitate.. bun simt.. ce inseamna ele pentru noi? pentru unii dintre noi mai bine zis.. sunt probabil niste simple cuvinte din dictionarul limbii romane.. am observat ca unii condamna tot neamul romanesc pentru greseala unora.. nu este bine.. fiecare padure are uscaturi.. este adevarat ca poate in padurea noastra sunt mai multe uscaturi decat in altele.. dar hai totusi sa nu generalizam.. personal incerc mereu sa fiu amabil.. dar recunosc ca sunt scarbit de multe ori de impertinenta unor asa zisi soferi.. prin urmare: 1: niciodata nu claxonez masinile cu elevi la volan (cum fac multi, ganditi-va ca persoana de la volan se pierde si mai mult) 2: permit deseori ca alti soferi sa intre in fata mea (daca este cu bun simt, nu POC tras de volan) 3: dau semnal dreapta unui sofer aflat in spate cand el nu are vizibilitate (un sofer de timisoara m-a "invatat", eram in spatele lui, nu aveam vizibilitate si el mi-a facut semn, de atunci fac si eu) 4: multumesc mereu cand gresesc sau cand mi se permite a efectua o manevra ce necesita amabilitatea altui sofer 5: nu folosesc intr-un mod incorect stopul de ceata si proiectoarele (cum fac multi soferi din dragul nostru mic Paris) 6: cand vreau sa depasesc rar dau flash, de regula dau semnal stanga (se prind mai greu oamenii am observat dar in cele din urma se retrag pe banda 1) 7: nu intru in intersectie daca stiu ca nu pot trece de ea (iar pentru acest lucru imi iau zilnic mii de injuraturi, blesteme, claxoane, flash-uri) ar mai fi.. incerc sa fiu un sofer responsabil/civilizat.. daca altii nu se gandesc la propria viata ajung sa ma gandesc eu.. pentru ca daca eu ignor anumite aspecte accidentele nu vor intarzia sa apara.. chiar in aceasta seara am evitat unul.. eu mergand pe banda 1 cu prioritate.. altii venind dintr-un sens perpedincular din curba.. ei trebuiau sa acorde prioritate.. dar nu.. s-au bagat.. 2 au fost la numar.. fara nici o jena.. am incetinit pana aproape de 0 km/h.. am dat claxon.. tipul cu jeep-ul dus a fost iar cel cu dacia vocifera nervos deoarece nu intelegea de ce il claxonez.. i-am aratat semnul cu cedeaza.. la care drept raspuns am primit un fum negru de la diesel-ul dansului.. pacat.. cu stima, cristi |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
Lord Hades |
![]()
|
QUOTE(bulan @ 7 Dec 2007, 23:08) Nu chiar...cel putin nu in cazul meu. Dar din cand in cand cedez ca nu pot inghiti la nesfarsi nesimtirea unora...si din pacat se poate intampla sa pice la mijloc nevinovati... QUOTE(TMihai @ 7 Dec 2007, 23:25) Pai asa cam si e. Nu stiu de unde esti tu, da' la mine in ca**tu asta de oras toti meltenii fix pe trotuar parcheaza iar pietonii aia cacaciosi de care pomenesti, ajung sa mearga pe sosea ..........dar unii au impresia ca totul li se cuvine. Sunt din Brasov. Dar cand trotuarul e liber si ei circula tot pe mijlocul soselei, eu ce sa mai zic? QUOTE(radian @ 7 Dec 2007, 23:48) Pedestrasii ca si pedestrasii dar ce ne facem cu cei ca tine carora le cedeaza nervii instantaneu... Am raspun un pic mai sus la asta...daca cumva faceai referire la mine QUOTE(vijelie @ 7 Dec 2007, 23:50) E nici chiar asa! Are metodele ei specifice de a ma linsti ![]() 8 Dec 2007, 16:19: QUOTE(sonycu @ 8 Dec 2007, 00:27) am observat ca unii condamna tot neamul romanesc pentru greseala unora.. nu este bine.. fiecare padure are uscaturi.. este adevarat ca poate in padurea noastra sunt mai multe uscaturi decat in altele.. dar hai totusi sa nu generalizam.. tot respectul pentru tine. Ma conduc dupa aceleasi principii in trafic dar se poate intampla sa ai o zi proasta si sa cedezi nervos oricat ai fi de calm si de responsabil, nu crezi? Dar totusi e o limita a bunului simt peste care nu ar trebui sa trecem. Am vazut acum 2 zile la tv o bataie intre niste soferi bucuresteni. Un individ isi bagase piciorul prin usa deschisa a unui nefericit si dadea cat putea in respectivul. Un alt idiot statea si savura toata faza (probabil amic bun cu agresorul) ... un om civiliat a incercat sa intervina sa aplaneze conflictul, si atunci idiotul l-a luat de gat si a maturat cu el pe jos. La asftel de faze ar trebui ca tot soferii sa coboare si sa ia apararea victimelor, nu sa stea cu indiferenta in masina si sa se bucure ca nu sunt ei victima...cand vom face asta fratilor? Pana cand o sa mai toleram grosolonia prostia si mojicia unor animale care considera ca sunt stapani pe sosele si impart legea cu pumnul???????? Tot respectul pentru cei ca sonycu!!!!!!!!!! This post has been edited by Lord Hades: 8 Dec 2007, 15:19 |
--------------------
OOOO
A3
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pentru pietonii care traverseaza aiurea eu aplic un claxon ca sa fiu sigur ca ma vad ca vin si iau piciorul de pe acceleratie si ma pregatesc sa franez daca pietonul se misca prea incet ca sa aiba timp sa fuga pana ajung la el, altfel accelerez, dar cu grija sa nu dau totusi peste el daca e chiar idiot. Am avut ocazia sa vad de cateva ori pensionari care si-au amintit cum era cu sportul din tinerete si au fugit rapid pe refugiu sau pe cealalta parte a soselei.
![]() ![]() Sunt unii pensionari (destul de multi) care au impresia ca daca au ajuns la o anumita varsta le este permis orice. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
mersi man.. esti foarte amabil..
sanatate multa tuturor.. asta va doresc.. cu stima, cristi |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
de unde iau o goarna d-aia cu aer ??? tip spray? ca m-ar interesa pentru niste pietoni care treci peste ei si nu se simt ca sunt pe strada la promenada
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 02:18 |