Civilizatia pe sosele, Chiar nu putem sa ne respectam unii pe altii?
![]() ![]() ![]() |
Civilizatia pe sosele, Chiar nu putem sa ne respectam unii pe altii?
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Eu recunosc ca si eu am mai gresit in materie de "civilizatie" asa ca nu ma dau mai catolic ca Papa.
Ideea e ca asa tara avem, asa oameni o locuiesc. Omul face tot raul! si asta se intampla si datorita faptului ca permitem, ca nu sanctionam, ca "inchidem ochii" dar si datotita faptului ca nu dam noi primul exemplu. E usor sa dai din gura, sa critici, dar ce ai facut concret????? 25 May 2009, 15:29: Eu trec in fiecare pe la un sens giratoriu si fac stanga. Nu e zi sa nu fie unu mai destept sa tripleze. ma enerveaza asa de tara ca accelerez si eu cu Dacia mea batranica si eu si nu ii las. Sa se urce pe bordura, si asa nu circula oameni prea multi pe acolo ![]() ![]() Cateodata mi-e sila de tara asta!!! Dar incerc sa ma gandesc ca totusi mai e ceva bun...poate exagerez eu. Nu sunt un pesimist de felul meu. This post has been edited by ovidiun: 25 May 2009, 15:29 |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Ma uitam zilele trecute la un film romanesc facut prin anii 80', traficul rutier in Bucuresti era foarte relaxat. Acum termite frate.
![]() Ce ma ingrijoreaza mai tare pe mine e exteriorul, datorita inmultirii masinilor s-au redus timpii prielnici depasirilor. Bine si in oras....uneori ar trebui sa cedezi trecerea la nesfarsit. Si ala care venea scrie repede pe DC....."ba era un nesimtit, care nu mi-a cedat trecerea". Eu totusi vina o vad in cea mai mare parte la conducatorii nostrii iubiti. This post has been edited by logan1.5dci: 25 May 2009, 15:51 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
in buc trebuie facut ceva ce sa facut in Bv ,sensuri giratorii peste tot
![]() ![]() Ehee ce vise am si io. ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Asta se face acum pe E85. Au cam facut prin toate zonele cu multe accidente sensuri giratorii. Si au cam uitat de semnele de presemnalizare. Si cum toti ii dau 140 km/h ca pe autosatrada sa vezi cum se opresc toti cu ambele picioare pe frana..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
pe mine ma exaspereaza multitudinea de parinti inconstienti care cumpara plozilor de 10-15 ani scutere - "lasa-l sa se bucure si el ca a trecut clasa". Sau mai rau cei care gonesc cu copii de cativa ani cu 60 - 70 km/h pe aleile dintre blocuri.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(ocean36 @ 25 May 2009, 10:46) Oricum nu mai face pe moralistul ca nu ti se potriveste, esti prea ipocrit sa-ti dai seama ca nu esti in stare sa oferi ceea ce ceri. "Civilizatia pe sosele" este o notiune mult prea abstracta pentru unul ca tine care cel putin pana acum nu a dovedit ca are un minim de educatie, ce sa mai vorbim de "civilizatie", un lucru care ar fi fost o etapa superioara celei dobandite in cei 7 ani de acasa. Ai dovedit-o cu afirmatia pe care am citat-o. Sanse prea mari sa ma bage vreun cretin ca tine in santul soselei, imi pare rau, dar nu cred ca sunt prea mari, nici nu ai idee cu cata nonsalanta ma las depasit pe sosea si cat de usor ma dau la o parte din calea celor care se cred in trafic "ca la concurs". Asa am facut si in cei 15 ani de motociclism asa fac si acum ca sofer. Cred ca fac mai bine asa, pentru ca eu spre deosebire de tine am si alte lucruri mai bune de facut decat sa-mi pun mintea cu indivizi cu un creier de furnica, am alte lucruri mult mai importante cum ar fi de exemplu sa-mi duc familia in siguranta din punctul A in punctul B, tu daca ai chef sa judeci pe altii insa fara sa te vezi pe tine n-ai decat, eu unul incerc sa fiu corect si intelegator cu cei din jurul meu. Tu poti sa-ti faci ambitia cu cine vrei tu, sa iei pe capota motociclistii pentru simplul motiv ca ei se misca mai repede intr-un trafic aglomerat si tu n-ai chef sa-i vezi, ai deja frustrari prea mari ca sa mai suporti sa te si depaseasca, eventual sa-ti versi nervii pe un pieton imprudent, poate sa-l si calci cu masina pentru ca legea nu te mai condamna si ti se rupe, etc,etc insa sa pretinzi de la altii sa fie "civilizati" in raporturile cu tine. Bafta. Domnule faptul ca nu te cunosc ca persoana ma opreste sa iti raspun cu aceeasi moneda. Dar totusi, imi rezerv dreptul la replica: 1. Citeste tot topicul cap coada si acuza-ma ulterior de ceva! 2. Faza cu cazutul in sant a fost putin deplasata, dar a fost in spirit de gluma, nici decum o urare serioasa. 3. Daca mai ai ceva constructiv de scris, o sa imi faca placere sa te am ca partener de discutii, altfel nu imi mai doresc sa intru in polemici cu tine. Folosesti cuvinte mari, al caror inteles iti cam scapa din pacate. QUOTE(Sony @ 25 May 2009, 12:05) Din contra, mie mi se pare ca Lord Hades are foarte mult bun simt. Din pacate nu pot spune acelasi lucru despre tine care jignesti cu usurinta si te dai drept cea mai civilizata persoana de pe forum. ![]() Stimabile multumesc pentru sustinere, si imi face placere sa te consider un om integru. Si pentru curiosi, te cunosc la fel de mult cum cunosc orice forumist, desi dupa acest episod mi-ar face placere sa te intalnesc si in realitate! Respecte! 25 May 2009, 19:41: QUOTE(C@talin @ 25 May 2009, 16:58) in buc trebuie facut ceva ce sa facut in Bv ,sensuri giratorii peste tot ![]() ![]() Ehee ce vise am si io. ![]() Glumesti? Cred ca nu ai idee ce haos a fost in oras pana au terminat de lucrat la sensuri. In conditii de trafic lejer, sensurile sunt super OK, dar in trafic aglomerat stai de iti vine rau la propriu, caci cine se risca sa intre in fata coloanei? Oricum, in cativa ani o sa se reintroduca semaforizarile si in cazul intersectiilor giratorii, asta ca sa nu mai punem la socoteala ca trei sferturi din soferi nu stiu cum se acorda prioritatea in sensul giratoriu. This post has been edited by Lord Hades: 25 May 2009, 18:41 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
ocean36 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 14 May 09 ![]() |
QUOTE(Sony @ 25 May 2009, 13:54) Exemplul era bolduit, dar probabil ca tu il consideri alint. Nu il cunosc pe Lord hades ca sa fiu avocatu' lui. Sunt doar un user care constata ca un badaran se pretinde buricu' civilizatiei. Ai o problema amice, as putea sa-ti spun si cum se cheama insa prefer sa pastrez o limita decenta a discutiei. Nu sunt buricul civilizatiei, am specificat ca si eu ca oricare altul fac greseli, insa nu sunt un nesimtit si nu critic pe altii daca eu nu sunt mai breaz. Dar se pare ca altii o fac fara nici un stres. Insa iti repet si tie si altora ca soseaua nu este numai a soferilor, este printre altele si a motociclistilor(pentru ca de aici a plecat mica disputa) si au aceleasi drepturi ca si soferii. Daca unii nu merg regulamentar este treaba si riscul lor de asemenea si nu te privesc pe tine. Am fost motociclist si am mers intotdeauna regulamentar, in 15 ani am platit doar 2 amenzi pentru neportul castii de protectie in situatii stupide(cand m-am deplasat pana la coltul blocului si odata cand cautam loc de parcare), insa situatiile in care am fost pur si simplu ignorat ca exist pe sosea au fost nenumarate. Incercarea de culpabilizare a motociclistilor pentru toate relele din trafic mi se pare ceva ce tine de o mentalitate extremista care nu duce la nimic bun. Unde este toleranta si spiritul "civilizatiei pe sosele"? Din pmdv ar trebui sa fie loc pentru toata lumea, dar se pare ca unii au impresia ca lor li se cuvine mai mult. Chiar as fi curios sa vad cum te comporti in trafic Sony, pentru ca la capitolul scandal vad ca stai bine. Lord Hades daca am gresit cu ceva fata de tine imi cer de pe acum scuze, insa incerca sa fi mai tolerant, chestia precum "nu ma las calcat imi picioare" mie imi suna mai degraba ceva in genul "daca ma deranjeaza cineva in trafic il iau la injuraturi bine si daca nu merge il iau si la bataie". Asa nu rezolvam nimic. Traim prost in tara asta pentru ca suntem rai si nu ne respectam unul pe altul, exemple sunt destule iar cu atitudini de genul "nu ma las calcat in picioare" nu rezolvam nimic, orgoliile puerile(ca sa nu spun altfel) adancesc prapastia dintre noi. Eu incerc sa fiu calm si tolerant cu cei din jurul meu, inclusiv in trafic. Gresesc adesea insa am bunavointa de a incerca mereu. Voi cum faceti? |
--------------------
Logan
Preferance
2009
- CT-04-BBM xxx
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(ocean36 @ 26 May 2009, 14:43) Ai o problema amice, as putea sa-ti spun si cum se cheama insa prefer sa pastrez o limita decenta a discutiei. ... Chiar as fi curios sa vad cum te comporti in trafic Sony, pentru ca la capitolul scandal vad ca stai bine. ... Eu incerc sa fiu calm si tolerant cu cei din jurul meu, inclusiv in trafic. Voi cum faceti? Din posturile tale deduc ca nu mai esti chiar tinerel, dar observ ca bunul simt te-a ocolit in toti acesti ani! Consideri ca e foarte normal sa spui cuiva "esti ipocrit" fara a fi o jignire. Mergand pe regula reciprocitatii nu este o jignire sa-ti spun ESTI IPOCRIT! cand te declari tolerant in timp ce te certi cu altii. Apreciez ca ai remarcat ca stau bine la capitolu' scandal. Barna din ochiu' tau vei reusi s-o vezi vreodata? |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ocean36 |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 26 May 2009, 13:51) Din posturile tale deduc ca nu mai esti chiar tinerel, dar observ ca bunul simt te-a ocolit in toti acesti ani! Consideri ca e foarte normal sa spui cuiva "esti ipocrit" fara a fi o jignire. Mergand pe regula reciprocitatii nu este o jignire sa-ti spun ESTI IPOCRIT! cand te declari tolerant in timp ce te certi cu altii. Apreciez ca ai remarcat ca stau bine la capitolu' scandal. Barna din ochiu' tau vei reusi s-o vezi vreodata? Prietene ma faci sa-mi pierd timpul. Probabil ai un IQ mult prea scazut sa intelegi lucruri simple. Nu este nici o problema, nu-i poti recupera pe toti. Este ultimul raspuns pe care-l primesti de la mine. |
--------------------
Logan
Preferance
2009
- CT-04-BBM xxx
|
|
Sony |
![]()
|
OK! E timpu' sa mai jignesti si alte persoane!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.607 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Clona motociclistului?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
pana la urma tot trebuia sa se intample: un asa-zis "motociclist" din orasul meu, motociclind pe sosea in slapi si pantaloni scurti nu a mai putut lua un viraj din cauza vitezei si s-a infipt in rotile din spate ale unei cisterne. A reusit performanta sa indoaie janta cisternei si sa provoaace o explozie puternica(a rotii). L-au umflat in salvare si l-au carat la Arad. Circulatia a fost blocata cam o ora. Individul nu avea permis, nu avea asigurare, nu avea acte pe motocicleta, sa nu vorbim ca era echipat doar cu slapi si bermude
This post has been edited by kog: 26 May 2009, 15:38 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Sony |
![]()
|
Nu avea nici creier, ca multi altii dealtfel.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Sony |
![]()
|
Nu, bre! Te acuza ca esti ipocrit. Culmea ironiei!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
iar se cearta astia pe doua roti cu conservarii
na exemplu chiar in fata portii uzinei unde lucrez: http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/dou...090518-07200019 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Atentie la folosirea incorecta a proiectoarelor de ceata. Se pare ca politistii au gasit un articol de lege a carui numar nu-l mai retin din pacate si conform caruia pot amenda orice conducator auto pentru folosirea pe timp de zi/noapte in conditii meteo fara ceata/ploaie a acestor lumini.
|
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Sony |
![]()
|
L-au gasit deja?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ocean36 |
![]()
|
QUOTE(Lord Hades @ 26 May 2009, 19:20) Ia spune tu cum ai ajuns la concluzia ca 95% din motociclisti sunt asa? Poate sunt 96%, ai? nu cumva gresesti? Ai grija sa nu-ti dea cu zecimale. Esti seful unui institut de sondare al opiniei publice, ai facut o statistica ceva, un calcul probabilistic, sau cand te-ai dus la toaleta sa te usurezi ai ajuns la concluzia ca fix 95% sunt la fel. Uite eu zic 15%, fara bazandu-ma pe acelasi rationament ca si tine(cel cu usurarea), astept sa ma contrazici cu argumente. Iar daca ne apucam sa descriem cate un accident cu cate un motociclist tampit ...atunci eu sunt dispus ca la fiecare caz prezentat sa aduc alte 10 contra-exemple cu soferi cel putin la fel de tampiti, ce zici, ne luam la intrecere? |
--------------------
Logan
Preferance
2009
- CT-04-BBM xxx
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io primu'! io primu'! io primu'!. Deci care este in orasul meu nu stie sa motocicleste nimeni. Da' nimeni, fie scuter, fie motocicleta de 600cmc. Nu stie, sau nu vrea. Mai exista si posibilitatea sa locuiesc intr-un oras de tampiti
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Sony |
![]()
|
Nu a spus nimeni ca toti soferii sunt ingerasi! Afirmatia era ca sunt multi indivizi care nu au tangente cu civilizatia. Printre ei sunt foarte multi frustrati teribilisti pe doua roti care incearca sa impresioneze cate-o pizdulice si reusesc sa nenoroceasca si alte persoane.
This post has been edited by Sony: 27 May 2009, 10:28 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ocean36 |
![]()
|
Am sa mai fac o completare la exemplul prezentat de karpersky.
A nu se confunda motociclistii cu scuteristii, un motociclist are un permis, un certificat de imatriculare, o asigurare obligatorie, etc tot-tot la fel ca un sofer. Este posibil ca un scuterist sa nu aiba nimic din toate astea, ...,poate nici macar buletin, ca sa nu mai vorbesc de cunoasterea regulilor de circulatie. Deci discutam de motociclisti, ok? Ca sa ne intelegem. |
--------------------
Logan
Preferance
2009
- CT-04-BBM xxx
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 27 May 2009, 08:38) Atentie la folosirea incorecta a proiectoarelor de ceata. Se pare ca politistii au gasit un articol de lege a carui numar nu-l mai retin din pacate si conform caruia pot amenda orice conducator auto pentru folosirea pe timp de zi/noapte in conditii meteo fara ceata/ploaie a acestor lumini. Afurisitii. Vor sa-si faca planul la amenzi pe spinarea bietilor oameni. Nu mai pot saracii cocalari sa mearga cu proiectoarele aprinse ziua cand e senin sau seara, fara lumini de intlanire. Oricum articolul asta cred ca a fost pus pe sestache, sa nu il vada toti. PS: Nu cumva au invatat in sfarsit si politistii sa citeste? Poate se apuca sa puna in aplicare toate prevederile din Decret, sa vedeti atunci jale. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
ocean36 |
![]()
|
Inca mai astept sa ma contrazica cineva in legatura cu procentele avansate de Lord Hades....
![]() 27 May 2009, 10:41: QUOTE(Sony @ 27 May 2009, 10:27) Nu a spus nimeni ca toti soferii sunt ingerasi! Afirmatia era ca sunt multi indivizi care nu au tangente cu civilizatia. Printre ei sunt foarte multi frustrati teribilisti pe doua roti care incearca sa impresioneze cate-o pizdulice si reusesc sa nenoroceasca si alte persoane. Oare asta nu se aplica si soferilor, dar exact in aceiasi forma? This post has been edited by ocean36: 27 May 2009, 10:41 |
--------------------
Logan
Preferance
2009
- CT-04-BBM xxx
|
|
Sony |
![]()
|
QUOTE(ocean36 @ 27 May 2009, 11:34) A nu se confunda motociclistii cu scuteristii, un motociclist are un permis, un certificat de imatriculare, o asigurare obligatorie, etc tot-tot la fel ca un sofer. ... Ca sa ne intelegem. Spune-i asta si lui ainjtain84 care paraie un scuter si se considera motociclist! ![]() QUOTE(ocean36 @ 27 May 2009, 11:39) Doar cand ai sa vezi soferi mergand pe o roata in fata pizdulicelor. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 27 May 2009, 07:38) Atentie la folosirea incorecta a proiectoarelor de ceata. Se pare ca politistii au gasit un articol de lege a carui numar nu-l mai retin din pacate si conform caruia pot amenda orice conducator auto pentru folosirea pe timp de zi/noapte in conditii meteo fara ceata/ploaie a acestor lumini. Super. Aseara un cocalar cu Logan rosu (avea pe parbriz scris mare Power tuning by NS sau ceva de genul) venea imbecilul cu pozitiile si proiectoarele aprinse. Proiectoarele bineinteles ca aveau becuri cu xenon care bateau pana la etajul 4. Oare chiar nu pot sa inteleaga imbecilii de soferi ca proiectoarele nu au palaria aia de la faza scurta si lumina bate peste tot?? |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ocean36 |
![]()
|
Sony, sper ca poza din avatar sa nu aiba cu nimic de-a face cu persoana ta. Nu de alta dar nu da bine sa te maimutaresti pe forumuri in lipsa de alta ocupatie.
Poate ar fi bine sa o si schimbi, nu de alta dar sa nu arunce lumea cu banane in tine... ![]() This post has been edited by ocean36: 27 May 2009, 10:49 |
--------------------
Logan
Preferance
2009
- CT-04-BBM xxx
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 31 January 08 ![]() |
Bine zis.Sony nu prea are ce face si din lipsa de ocupatie scrie fel de fel de imbecilitati.Probabil nici nu a implinit18 ani
This post has been edited by Mihai 90: 27 May 2009, 10:53 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 09:32 |