DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages « < 20 21 22 23 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Civilizatia pe sosele, Chiar nu putem sa ne respectam unii pe altii?

DannyY
post 16 Jun 2009, 15:00
Post #631

Marele plictisit

Group: Members

@nh1980ro:

Pe autostrada nu depasesc prin dreapta nici sa ma omori... Prefer sa-mi ard becurile dand flashuri pana te dai la o parte.
Pe un alt fel de sosea, poate-poate depasesc prin dreapta, daca cel din fata mea chiar nu se da la o parte. Dar nu e normal.
Nu vorbeam de trafic aglomerat, ci de orice fel de trafic: n-ai nimic pe banda 1, mergi pe ea, lasa banda 2 libera.
Ai depasit, imediat ce traficul iti permite, treci pe banda 1, ca e mult mai relaxant si lasi traficul sa se regleze pe banda 2.
Si atunci nu mai e nevoie de flashuri, etc.

Si nu, nu dau flashuri daca banda 1 e ocupata. Niciodata.

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Garett
post 16 Jun 2009, 19:11
Post #632

Membru autentic

From: Galati

QUOTE(DannyY @ 16 Jun 2009, 14:15)
o pseudo-frana in ochi...
*

No offence, dar si asta e tot un semn de ...! Adica-l depasesti pe ala de l-ai flash-uit inainte si pe urma te asezi in fata lui si pui o frana, asa de "jmecher" sa se invete minte sa te mai ignore altadata! Si ne mai miram cate accidente sunt pe sosele! Cred ca cel putin jumatate sunt provocate de teribilisti care se cred regii soselelor.

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
DannyY
post 16 Jun 2009, 19:33
Post #633

Marele plictisit

Sorry...imi pare rau daca asa s-a inteles.

Nu e vorba de cel pe care l-am 'flash-uit' si l-am depasit...pana la urma. Nu fac glume din astea, ca nu sunt kamikaze.
E vorba de cel care ma taloneaza din scurt si-mi da flashuri cand vede ca n-am unde sa ma bag (exemplul e mai sus: autostrada, tren de tir-uri in dreapta).

Cred ca e mai clar acum.

Iar 'pseudo-frana' inseamna ca doar ii aprind stopurile, nu pun frana brusc. Tocmai ca sa nu se intample nimic.

OK?

--------------------
+
TheFastOne
post 22 Jun 2009, 13:00
Post #634

Membru cu TDI

From: Brasov

Aseara pe la 8, coboram din Poiana Brasov linistit in coloana cand intr-o curba la dreapta foarte stransa ma depaseste un zeu pe motor mai mai sa-mi ia oglinda. Circula o coloana de masini si pe contrasens asa ca m-am speriat un pic, pentru el si-anume, si-am tras dreapta + frana, la care un coleg de-al lui era cat pe-aci sa se faca afis pe luneta mea. L-am auzit punand frana si l-am vazut in retrovizoare cum face eforturi disperate sa nu cada de pe motor.
Mi-am adus aminte de ce-i urasc pe motociclisti. Pentru ca sunt niste cretini care pleaca in slapi si bermude de-acasa sa faca reising prin curbe ca mai apoi sa-i planga lumea dupa ce devin subiectul principal al stirilor de la ora 7.

--------------------
VolksWagen Golf Mk4 Variant Highline 2004 1.9 TDI 131 CP - BV 11 WUW
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
+
adip
post 22 Jun 2009, 13:41
Post #635

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(TheFastOne @ 22 Jun 2009, 21:00)
Mi-am adus aminte de ce-i urasc pe motociclisti
Formulat un pic mai corect, ar fi:
Mi-am adus aminte de ce-i urasc pe unii motociclisti.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
ovidiun
post 23 Jun 2009, 13:09
Post #636

Membru...fara drepturi.

Ideea cu respectul in tara asta e simplu: cu totii vrem toalete curate dar niciunu nu trage apa dupa el

--------------------
Dacia berlina 1998
Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
+
C@talin
post 23 Jun 2009, 14:57
Post #637

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

io niciodata n-am inteles cu cei ajuta pe unii sa-ti puna frana in fata,sincer smile.gif ,pai cu cel ajuta pe el daca intri in fundu lui porma ? e frumos ca stai cate 5-6 chiar mai multe ore la politie ca a vrut el sa fie smecher sa-ti puna frana in fata ? Unii efectiv nu gandesc nici cat un copil de 2 ani sad.gif .Sau se bunucra ca tu primesti amenda si puncte ? si el sta cu luxu lui de masina busita.

This post has been edited by C@talin: 23 Jun 2009, 15:00

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
nh1980ro
post 23 Jun 2009, 14:59
Post #638

Membru

From: Togo-Togo.

QUOTE(C@talin @ 23 Jun 2009, 15:57)
io niodata nam inteles cu cei ajuta pe uni sa-ti puna frana in fata sincer smile.gif ,pai cu cel ajuta pe el daca intri in curu lui porma ? e frumos ca stai cate 5-6 mai multe ore la politie ca a vrut el sa fie smecher sa-ti puna frana in fata ? Uni efectiv nu gandesc nici cat un copil de 2 ani sad.gif

Depinde foarte mult de viteza pe care o ai, ca daca iti pune frana in fata unul si tu ai 140km/h, s-ar putea sa ajungi la morga.

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
Lord Hades
post 23 Jun 2009, 19:39
Post #639

Memento Mori

QUOTE(nh1980ro @ 23 Jun 2009, 15:59)
Depinde foarte mult de viteza pe care o ai, ca daca iti pune frana in fata unul si tu ai 140km/h, s-ar putea sa ajungi la morga.
*

Pe chestia asta am murit 2 oameni de la mine de la munci, anul trecut cam prin vara. Un ofticat ca nu poate depasi o supernova, a depasit pe contrasens in curba, a pus frana, colegii mei au incercat sa evite impactul, au fost loviti din spate de pe contrasens (masina s-a rasucit pe sosea). Unul a murit pe loc cu gatul rupt (lipsa tetiera) si altul ceva mai tarziu. Ticalosul care a provocat incidentul presupun ca isi duce linistit viata in continuare.

PS: eu trag apa dupa mine!

PS2: azi m-am dat cu bita prin jungla urbana, si ca sa ma feresc de masinini am condus pe contrasens o bucatica de drum. Niciun claxon, nicun flash, toata lumea ma ocolea la distanta. Sa fi fost doar grijulii soferii sau m-au respectat ca pe un participant la trafic (desi mergeam pe contrasens).

--------------------
OOOO A3 2010 / Vorsprung Durch Technik - BV03:-)
"Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
+
tatabobu
post 24 Jun 2009, 09:07
Post #640

membru

From: Bucuresti

Te-au injurat, cum fac si eu cu toti ciumpalacii care-si conduc bicicleta/ scuterul pe contrasens.
EDIT: eu nu-i atentionez pe cei care circula pe contrasens pentru ca-s convins de faptul ca gradul lor de nesimtire e mult dincolo de punctul in care ar circula normal daca si-ar da seama cat de mult incurca mergand pe acolo, si-s convins de faptul ca nu-si dau seama ca-i mult mai periculos pentru integritatea lor corporala.

This post has been edited by tatabobu: 24 Jun 2009, 09:10

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
nh1980ro
post 24 Jun 2009, 09:52
Post #641

Membru

Azi mergeam pe str. Anteriana si nu stiam de ce tot franeaza cei din fata mea. Am aflat in scurt timp: niste rromi cu caruta veneau pe contrasens relaxati.

--------------------
+
DannyY
post 24 Jun 2009, 10:22
Post #642

Marele plictisit

QUOTE(Lord Hades @ 23 Jun 2009, 20:39)

Niciun claxon, nicun flash, toata lumea ma ocolea la distanta. Sa fi fost doar grijulii soferii sau m-au respectat ca pe un participant la trafic (desi mergeam pe contrasens).
*

Sigur a fost vorba de foarte mult respect!
Totusi nu inteleg de ce te ocoleau...

--------------------
+
C@talin
post 24 Jun 2009, 10:45
Post #643

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

QUOTE(Lord Hades @ 23 Jun 2009, 20:39)

PS2: azi m-am dat cu bita prin jungla urbana, si ca sa ma feresc de masinini am condus pe contrasens o bucatica de drum. Niciun claxon, nicun flash, toata lumea ma ocolea la distanta. Sa fi fost doar grijulii soferii sau m-au respectat ca pe un participant la trafic (desi mergeam pe contrasens).
*

io as fi dat flash,da bucuresteni intre ei se mai respecta zic ca e normal tongue.gif si daia nu te-au bagat in seama.mai stim noi un user paici care a mers 300 m pe stefan cel mare pe contrasens laugh.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Lord Hades
post 11 Jul 2009, 12:06
Post #644

Memento Mori

1. Nu eram in bucuresti.
2. decat sa merg pe sensul meu si sa ma trezesc luat pe sus, mai bine asa ca vad ce vine si ma pot feri.
3. Circulatia era super relaxata si nu am incurcat pe nimeni.
4. Daca aeam pista de biciclisti cum e pe la altii nu faceam treaba asta.
5. Incerc sa nu imi fac din asta o obisnuinta smile.gif

6. Respecte celor care m-au injurat ca aveau dreptate biggrin.gif

--------------------
+
TheFastOne
post 11 Jul 2009, 21:08
Post #645

Membru cu TDI

O sa ziceti ca am eu ce am cu motoristii astia, da' azi m-am dus si io ca omu la IKEA in Bucuresti ca aveam chef de plimbare si ceva cumparaturi de facut. Nasol moment mi-am ales caci azi a fost intalnirea motoristilor. Doar la plecare din Brasov pana in Predeal am vazut 2, un el si o ea pe motor care mergeau regulamentar, pe partea dreapta, fara sprinturi fara maimutareli. In rest, dupa Predeal, veneau pe contrasens in grupuri cate 5, 7, am numarat si un grup de 15. Toti depaseau pe linie continua si neaparat cand venea masina de pe cotrasens. Ba intr-unul din grupuri era si un zeu cu o chestie cu 3 roti, lata cat o masina, se tinea dupa ceilalti pe 2 roti. blink.gif De respectarea limitei legale de viteza nu mai zic. La pasajele cu camare treceau toti pe mijlocul drumului cu 150 huh.gif
Din nefericire, la intoarcere, aproape de Ploiesti, pe la Barcanesti cred, sper sa nu ma insel, am vazut vreo 2 sau 3 motoare pe jos, o duba albastra oprita pe banda 2 si alte cateva autoturisme oprite. Un motociclist pe marginea drumului, ii tinea altul capul pe genunchi, si cea cu care era pe motor cred, intinsa pe asfalt, alba la fata si cu gura deschisa, cred ca murise. sad.gif Sper ca nu dar asa mi s-a parut. Imi pare nespus de rau de ei, dar si-o cam cauta cu lumanarea unii dintre ei.

--------------------
VolksWagen Golf Mk4 Variant Highline 2004 1.9 TDI 131 CP - BV 11 WUW
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
+
IRONICK
post 15 Jul 2009, 09:37
Post #646

-

From: Romania

1. Ala cu Opel Astra care mi-a taiat fata, a blocat banda si a aratat degetul ... nici macar nu a avut curaj sa opreasca masina dupa intersectie sa stam de vorba un pic ca sa ii returnez si eu m u i a ...
2. Treversev rondul de la Carol ca pieton si s-a gasit unu sa imi dea o lectie ca treversez prin loc nepermis virand spre mine, desi iesisem din directia lui. Sa aiba parte de m u i a celui de la pct. 1, el si familia lui cu care era in masina. In special copii.

This post has been edited by IRONICK: 15 Jul 2009, 09:39

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Lord Hades
post 15 Jul 2009, 16:47
Post #647

Memento Mori

Ironik te inteleg, te respect dar nu te aprob. o stii pe aia cu nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita? Ar trebui sa te gandesti putin.
Cat despre familie si copii (speram ca nu sunt la fel de cretini ca sotul/tatal) nu e prea orect sa ii implici. Dpdv moral vorbind, ca efectiv orice ti-ai dori tu, nu prea are cum sa li se inample.

Succesuri si stai linistit ca asa o sa traiesti mult (eventual si bine daca ai noroc tongue.gif )

--------------------
+
giany911
post 25 Jul 2009, 21:38
Post #648

Aproape util

Ma apropiam de o intersectie cu aprox 60 km/h si aveam verde. Cand mai aveam foarte putin s-a gasit un destept de pe contra-sens sa faca stanga, dupa care bineinteles ca s-a oprit sa acorde prioritate pietonilor. Noroc cu ABS-ul. Sanatate multa i-am urat.
A, si alaltaieri mi-am gasit aripa stanga pocnita de catre cineva in spatele blocului, asta dupa ce acum vreo 2 saptamani am schimbat aripa dreapta deoarce mi-am gasit-o pocnita in parcarea magazinului Billa Titan. De mentionat este faptul ca nu am CASCO.

This post has been edited by giany911: 25 Jul 2009, 21:40

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
nh1980ro
post 27 Jul 2009, 11:47
Post #649

Membru

@giany911 Pai la cat de "norocos" esti, poate ar fi bine sa-ti faci. Nu e foarte scump si o aripa este acoperita de suma din polita.

--------------------
+
Lord Hades
post 3 Apr 2010, 19:46
Post #650

Memento Mori

Azi am vazut iar la teveu (nu stiu a cata oara) o agresiune in trafic soldata din nefericire cu un deces. Un derbedeu ofticat de viteza de deplasare pe trecerea de pietoni a unui bunicut insotin de nepoata de 5 ani, coboara din masina si il ia la bataie pe sarmanul nefericit. El 22 ani, victima peste 60.

Batranul a decedat ulterior. Acuzatul e pasibil de 20 de ani de inchisoare.
Eu pesonal l-as impusca fara proces si as trimite factura pentru plata executiei familiei lui.

Oare in tara asta cand se va face ordine?

Condoleante familiei indoliate (pe care nu o cunosc) ...

--------------------
+
Geox16v
post 3 Apr 2010, 20:07
Post #651

Membru autentic

Las ma ca platesc eu tu numa impusca-l!!!!

--------------------
EX-DACIA LOGAN PRESTIGE 2006 1,6 16v
Creierul a invins intotdeauna muschii!
+
AdrianMC
post 3 Apr 2010, 23:35
Post #652

Membru

ceva normal in craiova...

--------------------
- - -- - -
+
comar
post 4 Apr 2010, 00:42
Post #653

Membru incepator

QUOTE(AdrianMC @ 4 Apr 2010, 00:35)
ceva normal in craiova...
*

M-ai facut sa zambesc smile.gif

--------------------
Dacia Solenza 2003
+
77licu
post 4 Apr 2010, 02:33
Post #654

Membru autentic

From: Bacau

Tot de la teveu(ant1): derbedeu' ucigaș e patron de spălătorie auto,are bemve,s-a predat de bună voie la garcea,are remușcări,e cercetat în libertate,nu riscă mai nimic(pe corpul victimei nu sunt semne,mortu a murit de stop cardio...),îl leagă poate ptr lovituri cauzatoare de death da cu un avocat bun poate scăpa.
România,2010.

--------------------
Dacia MCV . - BC
+
kog
post 4 Apr 2010, 11:16
Post #655

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

de unde civilizatie? Am facut vineri un drum de 12km 6 dus 6 intors. Pe distanta asta am intanlint asa: un scuterist surd ca nu reactiona la claxoane ce mergea incet pe mijlocul drumului, apoi un mos cu papuc care desi vede ca sunt foarte aproape decide sa imi taie calea si ma face sa opresc, dupa ce trec de asta dau de o tuta cu SN, cu permis, dar care invata sa conduca. Se deplasa la fel ca scuteristul de mai sus, cam cu 20kmh; drumul fiind ingust, cu multe curbe si trafic din sens invers nu am putut depasio buna bucata de vreme, pe asta nu am mai claxonat-o ca poate se panica si mai facea vreo tampenie. Asta pe dus.

pe intors imi taie calea duba arr-ului, catre astia nu zic nimic ca nu am chef de verificari, iar camd ma apropiu de casa nimer in spatele loganului mcv cu noul radar; nici o problema, doar ca franeaza si opreste brusc pe un pod si face stanga pe strada urmatoare(fara a semnaliza) . In asta daca nu pastram o distanta de siguranta ma implantam. Si asta in doar 12 km facuti local.

--------------------
Dacia 1310 1989 TLX - AR-05-DGF
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
AdrianMC
post 4 Apr 2010, 19:00
Post #656

Membru

QUOTE(comar @ 4 Apr 2010, 00:42)
M-ai facut sa zambesc  smile.gif
*

Am exagerat dar se pare ca pe acolo prin zona se intampla cam multe si nu se ia nicio masura.

--------------------
- - -- - -
+
bogdanelkva
post 8 Apr 2010, 07:56
Post #657

/\____/\____/\____/\

From: reghin

cica dau astia lege sa suspende carnetul cateva luni la batausii in trafic.poate le da in schimb vreo diploma sau o centura neagra... radmasa.gif

--------------------
ford focus facelift tot cu benzina 2009 - MS**---
In goana dupa posturi.
+
giany911
post 8 Apr 2010, 16:49
Post #658

Aproape util

Voi chiar credeti ca aia care au tupeu sa bata pe cineva in mijlocul strazii in amiaza mare vor avea permisul suspendat?

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
Lord Hades
post 8 Apr 2010, 19:47
Post #659

Memento Mori

azi l-am vazut pe animalul respectiv. am vazut si o inregistrare video care arata cum au decurs treburile. un asemenea specimen ar trebui aruncat intr-o pestera fara fund, incuiat, si cheia aruncata in pacific pe langa titanic ...

--------------------
+
Bulldog
post 8 Apr 2010, 19:51
Post #660

"Nembru"

From: Cluj-Napoca

Atata numa ca Titanicu s-a cufundat in Atlantic...

--------------------
Bicicleta, RATUC, Taxi
Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
+
23 Pages « < 20 21 22 23 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th June 2025 - 01:08
Forum Renault