In ce aveti mai mare incredere?, Km masina sau viteza indicata de echip.GPS?
![]() ![]() ![]() |
In ce aveti mai mare incredere?, Km masina sau viteza indicata de echip.GPS?
gabylzr |
![]()
|
||
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
|
||
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
am votat GPS dar dupa mine ar arata eronat mi s-a parut ca indica o viteza mai mica decit cea reala ( HTC TITN II cu igo 2006 si o harta de 100M)
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mai multa lume are incredere in vitezometrul de dacie decat in cel de masina straina.
![]() In GPS, normal, atata timp cat are suficienta precizie ca sa-mi arate exact pe ce strada sunt, unde sunt in intersectie, cred ca are precizie sa-mi masoare si viteza. Si in plus, el iti spune cam in cat timp ajungi la destinatie in functie de cum va fi traseul in fata si de cum ai mers pana atunci, intotdeauna a apreciat corect. |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
O fi ma smecher GPS-ul tau. Al meu face estimari SF. E drept ca circul prin Bucuresti.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
GiPiS.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Echipament GPS ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Gipies.
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Normal ca GPS.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 04:53 |