Nova GTI, daca are placute de frana cu senzor
![]() ![]() ![]() |
Nova GTI, daca are placute de frana cu senzor
Danny20 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 5 May 07 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
slz
2004
|
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu are ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
A mea nu are...Îți dai seama imediat, dacă vezi un fir cu papuc în zona etrierilor...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Danny20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 5 May 07 From: Iasi ![]() |
aha....in principiu esti multumit de masina????/
|
--------------------
Dacia
slz
2004
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mulțumit...Părerea mea este că e cea mai reușită Dacie cu motor de Dacie
![]() |
--------------------
-
-
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
A mea are...
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
Sigur are!!!A mea are si e din 99'
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
Apropo m-am uitat zilele acestea si am observat ca un fir de la senzor este rupt!Daca il lipesc la loc o sa functioneze sau trebuie schimbat?
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Incearca.. Eu m-am lecuit! De vreo 3 ori am reparat firul din stanga si tot de atatea ori s-a rupt (culmea, langa lipitura).
Si da si tu "edit" nu posta consecutiv ![]() |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
madendre |
![]()
|
![]() posesor scooter KTM Group: Members Posts: 188 Joined: 30 January 07 ![]() |
a mea are doar ca cel din stanga este rupt o sal lipesc mai incolo ca doar ala din dreapta este ok.
ps:ahyle_blue_eyes dacai un cablu normal poti si trebuie sa mearga il cureti bine si il lipesti cu cositor asa lam lipit eu si a mers.acuma mai tot timpul se aprinde becul de la rezervor cei drept e cam gol rezervorul ![]() |
--------------------
DACIA
NOVA
2000 GTI
- SB-19- nam gagica ma parasit viata merge inainte [B][COLOR=blue]
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Sigur are senzor la placute. Si incercati sa inlocuiti cablurile alea cu unele care au izolatia siliconica nu din PVC, adica sa fie ff flexibile.
Bafta |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Dacă nu sunt acele fire, se pot pune unele...Se prelungeste firul de pe sonda ICP, sau de la martorul de scădere nivel lichid de pe capacul rezervorului cu lichid de frână...
Eu prefer să nu pun fire, există riscul de alarme false...Știu exact când am schimbat placuțele, și mai știu la ce număr de km să le schimb...Doar nu costă o avere... |
--------------------
-
-
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ce treaba are firul cu placuța???
Firul trebuie să fie pe acolo, indiferent dacă placuța are sau nu contact... |
--------------------
-
-
|
|
iulian.bisty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 24 March 07 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 3 2015
Kadjar 2017 zxcxzcz
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
O intrebare!Voi asteptati ca senzorul de uzura se declanseze aprinderea martorului in bord si apoi schimbati placutele?Sau la un anumit nr de kilometri,sau in functie de uzura si grosimea acestora le schimbati.........
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Inspecție vizuală cam la 1500 km...
|
--------------------
-
-
|
|
madendre |
![]()
|
![]() posesor scooter KTM Group: Members Posts: 188 Joined: 30 January 07 ![]() |
cand senzoru de placute se aprinde santuletul din mijlocul placutei nu mai exista
|
--------------------
DACIA
NOVA
2000 GTI
- SB-19- nam gagica ma parasit viata merge inainte [B][COLOR=blue]
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca cumparati placute de frana bune nu aveti nevoie de inspectii la 1500 sau 5000 km ... , leduri in bord ... eu am 10000 de km cu placutele actuale , km facuti 90% in bucuresti ... si nu necesita schimbare inca ... mai merg cel putin 10000 km ... intradevar si costul a fost pe masura ... 70 ron anul trecut ... placure facute in belgia ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
CT 67 CDD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 1 September 07 From: CONSTANTA ![]() |
si a mea are senzori
![]() |
--------------------
Dacia
NOVA
2000 GTi
- CT 67 CDD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 13:09 |