Toyota Australia eutanasiaza divizia sport - TRD
![]() ![]() ![]() |
Toyota Australia eutanasiaza divizia sport - TRD
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
dupa informatiile mele Toyota este singura firma care nu este afectata de criza economica, la modu' ca nu are nevoie de credit deocamdata...
![]() |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Cand cei de la Toyota Au au lansat TRD lumea era sceptica in privinta sanselor de a concura cu Ford si Holden pe segmentul asta. Atat din punct de vedere al solutiilor tehnice (Aurion tractiune vs. Holden & Ford propulsie ar trebui deja sa fie suficient) cat si din punct de vedere al imaginii de marca, unde Toyota nu a fost niciodata perceputa ca o masina cu veleitati sportive. Ca sa nu zic ca Hilux TRD e dupa parerea mea penibil, e ca si cum ai incalta un magarus de povara cu ghete Puma
![]() Eu nu tin minte sa fi vazut pe strada vreun TRD pana acum. HSV & FPV in schimb, garla. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:34 |