Am injurat un politist. Poate sa imi faca cazier?
![]() ![]() ![]() |
Am injurat un politist. Poate sa imi faca cazier?
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Eu de obicei ii injur mai finut, a la Parazitii: 'citeste o carte', mai ales pe carnatii care stau dimineata in intersectie la Romana si 'dirijeaza' traficul ala basit.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce inteleg din noul cod penal:
Amenintarea prin comunicare directa: F......m.....m.... - il amenint ca ma duc in cimitir peste rudele lui sau cum? Ar merge un: te tai sa moara mama ![]() Sau cum definesc ei termenii de amenintare? Sa faca o lista cu: 1.Te omor ba, purtator de sapca 2.Decolorati-as uniforma 3.Da-ti-as palme cu procesele verbale.... 4.etc... This post has been edited by Mutzunache: 5 Sep 2007, 15:27 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
"3.Da-ti-as palme cu procesele verbale...."
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
In vechiu cod penal erau trecute si insulta si calomnia acolo; acum vad ca a ramas doar amenintarea, deci amicul nostru nu are de ce sa-si faca griji, cel putin din punctul de vedere al cazierului.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Pai si nu-i o amenintare ca se duce peste morti?
![]() Vorbind serios, de cazier nici nu se pune problema! Stai linistit! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
daca se duce peste morti intra la necrofilie.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Ai citit explicatia cuvantului "cazier" data mai sus?In al doilea rand,politistul nu poate sa-ti faca cazier.Poti sa ai cazier doar dupa pronuntarea de catre instanta a unei hotarari definitive si irevocabile in defavoarea ta,daca fapta pe care ai savarsit-o este de natura penala.Cel mai bine ar fi sa consulti un avocat si te lamureste el.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
pandispan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 29 May 07 ![]() |
Revin cu incheierea la aceasta poveste.
A trebuit sa fac actele pe numele meu ptr masina, si una dintre etape era mersul la circa financiara ptr plata impozite/amenzi. Am fost foarte surprins, dar NU am nici macar amenda dupa acest incident. Am ramas cu adevarat impresionat, politistul a putut sa treaca peste prostia si nesimtirea mea din acel moment. Pot sa zic ca e genul de lucru care chiar te face sa intelegi ceva si sa vezi lucrurile un pic altfel. Deci da, acum tind sa devin subiectiv si sa trag concluzia ca se vorbeste mult de cat de nesimtiti sunt politistii, dar asta fara ca aia care ii injura sa isi faca cea mai mica autocritica si sa se intrebe de ce i-a oprit de exemplu. Oricum, am ramas impresionat, tot incep sa cunosc politisti din ce in ce mai ok (la mine la bloc - patrula, dupa meci la sectie, etc - si vb cat se poate de serios). Pana la urma se schimba si institutia asta, dar tb si noi sa o ajutam (si nu ma refer la spagi ci la atitudine). This post has been edited by pandispan: 16 Feb 2008, 19:45 |
--------------------
Dacia
Supernova
Confort 2001
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Eu am pierdut , chiar daca ''politia" nu s-a prezentat...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
Asa cum prima ta reactie la nervi a fost sa ii injuri, ... la fel si pentru ei prima reactie a fost sa te opreasca si sa te sperie. (Si bag de seama ca au reusit) In rest nu mai au ce face... ai gasit pe undeva prin regulament cat este amenda pentru injuraturi in trafic ??? eu nu
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004/ 1.6 16 v
- ag 77 tas
|
|
razvannn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 5 February 08 ![]() |
nu politistii sunt de vina pt traficul asta infernal ci alte autoritati gestioneaza problema asta
16 Feb 2008, 21:31: cine sincronizeaza semafoarele si face imparteala benzilor si a locurilor de parcare adica administratia drumurilor e de vina pt tot ce este pe strazile astea nenorocite din bucuresti 16 Feb 2008, 21:32: azi la p-ta crangasi s-au gasit sa lucreze in fata la tip-top au blocat o banda la venirea din militari si era o coada de plangeai 16 Feb 2008, 21:35: banda aia pt biciclisti era inutila oricum pana o sa se civilezeze romanul sa o foloseasca o sa treaca ulti ani si cred ca o sa dispara bicicleta , nu era mai bine sa micsoreze trotoarele si asa destul de inutile prin multe locuri si sa mai adauge cate o banda ??? This post has been edited by razvannn: 16 Feb 2008, 21:35 |
--------------------
renault
19 /1,7 75 cp 1995
1995
- B-37-DUG renault 19 1.7 75 cp
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
QUOTE(razvannn @ 16 Feb 2008, 21:29) ...banda aia pt biciclisti era inutila oricum pana o sa se civilezeze romanul sa o foloseasca o sa treaca ulti ani si cred ca o sa dispara bicicleta... Scuză-mă dar ești pe invers. Dacă o să reușim și noi să ieșim din tranziție și să ne mai oprim oleacă să mai respirăm, să mai aruncăm o privire în jur, să ne mai bucurăm... Ce te face să crezi că bicicleta va dispărea înaintea autoturismului? |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
un tigan cans se-ntalnea cu un politist ii tot spunea: cald, dom' politist, cald....
o data, de doua ori... il intreaba politistul "de ce-mi tot spui cald, cald?" "dar cum sa-ti spun ? arza-te-ar focul?" |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
te.ai speriat degeaba mai pandispan, nu existau "dovezi" pentru o amenda daramite pentru dosar penal
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Parca si vad PV-ul :
PV pt ultraj Victima: subinspector Capsunel Ciprian Motiv: injuratura citita pe buzele infractorului Ce fel de injuratura: 1... De morti 2.X.De mama |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(pandispan @ 16 Feb 2008, 19:40) Am fost foarte surprins, dar NU am nici macar amenda dupa acest incident.[...] Pana la urma se schimba si institutia asta, dar tb si noi sa o ajutam (si nu ma refer la spagi ci la atitudine). Da, se schimba in "bine". Devin din ce in ce mai indiferenti. Uita-te mai bine ce fac capetele de creta pe strada, in loc sa amendeze prefera sa intoarca spatele si sa dirijeze in continuare alaturi de semafoare. Asta e ceea ce vrem de la ei? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 16:26 |