Ce sa cumpar?, Logan nou sau masina straina la 2nd mana
![]() ![]() ![]() |
Ce sa cumpar?, Logan nou sau masina straina la 2nd mana
Bejenaru Ionut |
![]()
|
||
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
- Numar de Bacau.
2005, ful opshan, 1.6 16v Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|||
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Mai sunt 20 topicuri pe tema asta nu unu. Serci!
Ia SH! This post has been edited by maryus_83: 4 Sep 2007, 19:37 |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cumpara ce vrei, asa cum am facut toti.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Ia-ti Solenza..
![]() Cel mai bine o straina noua. Acum sunt destule oferte la masini straine cu garantie multa si preturi rezonabile. Daca vrei sa alegi intre Logan nou si Astra SH, dar sa dai aceeasi suma de bani pe oricare dintre ele, eu as alege Logan. (macar pentru garantie si pentru faptul ca e masina noua si nu am sanse sa iau teapa de la nu stiu ce samsar). Dar eu as alege o straina noua. ![]() Oricum depinde si ce buget ai alocat pentru masina. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Salut! Cred ca stiu cam ce simti - in sinea ta te-ai hotarat la una din variante si acum vrei confirmarea
![]() Ambele variante au avantaje si dezavantaje: 1. Logan nou -e noua -garantie -service-uri multe -piese se gasesc repede si sunt (putin) mai ieftine -intretinere mai mica -casco mai mic la aceeasi valoare a masinii fata de sh strain 2. Sh (Astra, Golf, Focus ar cam fi in plaja aia de pret si dimensiuni) -calitate muult mai buna -mai performanta -mai confortabila -(eventual) mai dotata -mai frumoasa -poti in sfarsit sa ai masina pe care ti-o doreai acum 4 ani ![]() La sh poti avea ghinion, ca sa nu spun neatentie, prostie sau necunoastere. De asemenea la sh sa mai pui 300 de euro de-o parte pentru schimb curea distributie, ulei, filtre (o mica revizie dupa cumparare). De asemenea la Logan poti avea multe belele (vopsea proasta, caseta de directie, AC, greierasi, etc). In ambele variante iti poti lua o masina foarte buna, care sa te multumeasca. Parerea mea (pur subiectiva) este ca e mai bine SH strain, de ex: Focus, Golf, Astra... Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Daca nu te pricepi la mecanica.... ia Logan
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
de ce nu o solenza?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Logan Laureate e cea mai buna varianta daca vrei Logan nou tinand cont ca e cea mai ieftina varianta de Logan cu aer conditionat-asta a fost si alegerea mea.
Vad ca acum ai Supernova si deoarece si eu am trecut de la Supernova la Logan de 1.4 te sfatuiesc sa iei motorul de 1.6 deoarece cel de 1.4 pe Logan e foarte slab fata de ce aveai pe Supernova. Insa eu te sftuiesc sa cumperi o masina sh deorece eu am Loganul de 5 luni si sunt destul de dezamagit (mi-a curs ulei din motor pe la distributie in primii 5000 de km). Este un salt mare fata de Supernova dar tot dacie ramane. Oricum tinand cont ca costa atat de putin nici nu putem sa-l condamnam. E o varianta de masina de care piata auto avea nevoie. Eu daca as mai avea cei 9000 de euro cat am avut acum 5 luni mi-as lua un Glof 4, Opel Astra sau Ford Focus second. Alegerea iti apartine. |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
- B-81-XXX
2007 Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 4 Sep 2007, 21:29) masina noua si nu am sanse sa iau teapa de la nu stiu ce samsar). Cine te obliga sa iei de la samsar? |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
samsar=t(z)epar..etc. Crezi ca astia au scris in frunte ce sunt? Mai ales daca aduc masini din Germania sau mai stiu eu de unde.
Dar cel mai bine ar fi sa ne spuna Bejenaru Ionut ce buget are alocat pentru cazan, ca sa stim despre ce vorbim. Ca o straina noua e o trecere mult mai avantajoasa de la Dacia .. ![]() This post has been edited by nh1980ro: 4 Sep 2007, 21:18 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
S.H => Solenza
![]() pentru mai detalii/informatii/test-drive vorbeste cu fratele nh1980ro. |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Bejenaru Ionut: Foloseste cu incredere butonul Caută. Nu de alta, dar iar ajungem sa citim ca solenza e cea mai buna alegere in 98,86% din situatii
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
nh1980ro |
![]()
|
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Masina straina noua!
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 4 Sep 2007, 23:21) S.H=>Solenza Hatchback S.H. nu vine de la Sielo Hecibec?![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
nh1980ro |
![]()
|
Ei, ba da, da' mama lu' Sielo vrea sa faca Petrecere sau Fuziune, inca nu e clar...
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Incearca sa cauti niste japoneze (coreence) - toyota, kia, hyundai ... o sa ai niste surprize placute.
LE: or fi mai focoase coreencele ?! ![]() This post has been edited by hash: 5 Sep 2007, 11:29 |
--------------------
-
-
-
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
kia, hyundai japoneze???
![]() ![]() |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
- B-81-XXX
2007 Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
Sony |
![]()
|
D-astea traditionale
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Merge, au toti ochii oblici si nu pricepem nimic din ce zic.
This post has been edited by vijelie: 5 Sep 2007, 11:10 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ma, la cati km is pana acolo la Japonezia, korea, etc, eu zic ca e totuna. Nu crezi?
Raspuns la intrebarea din topic: SOLENZA. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Sony |
![]()
|
Asa am zis si io. O Solenza albastra.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si fara AC ca e mai buna ca Loganu
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
E mica si nu se strica.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ma, m-am razgandit....
Duminica am convins un preot sa isi ia Logan. Tie o sa iti zic sa iei un SH. Asa, ca sa fie balanta echilibrata. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Sony |
![]()
|
Tu l-ai aburit pe sinaxis sa-si ia meceveu?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
nh1980ro |
![]()
|
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Sony |
![]()
|
De banii pentru solnita.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
Nu. La el nu era nevoie. N-ai vazut ce infected e? Si cu religia ortodoxa si cu religia Dracia.
Deci...altu'...altu' .... din Oradea. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, cred ca sinaxis mi-a blestemat loganu' de mi l-a aranjat turcu'.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 13:32 |