Cate zile de concediu se dau pentru nastere copil?, Jurista de la personal a zis ca sunt 2 zile.
![]() ![]() ![]() |
Cate zile de concediu se dau pentru nastere copil?, Jurista de la personal a zis ca sunt 2 zile.
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da ma, tin minte ceva. Da' nu tu l-ai facut?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
atunci nu aveam interese de genul asta!
imi pare rau sa te dezamagesc! |
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Si fiindca tot era vorba de lapte.... Vine cineva azi de la ora 18 in Becker Brau? Sa bem impreuna niste metri de lapte....aaaaa bere....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Lostboy |
![]()
|
de la ....sani?
ca la mine nu mai intra nimic lichid daca nu are .....sfarc! ![]() LE si cafeau o beau din .... ei lasa, nu mai zic nimic! ![]() ![]() This post has been edited by Lostboy: 3 Oct 2007, 14:33 |
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
e la halba mai.... nu la biberon... Dar daca vii si vrei ma duc la marmacie si iti iau unul...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Daca tot va intalniti. Incercati o bere la biberon. Sa vedem...va imbatati sau nu....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Lostboy |
![]()
|
da, dar eu nu mai stau dupa ceilalti care nu-s obisnuiti. Pana moflaie aia eu mor de sete!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
Incearca ceva solutie twin-biberon. O sa ai debit dublu.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Bărbații care vor să primească zece zile de concediu plătit, după ce soțiile lor nasc, pot beneficia de acest lucru dacă dețin un atestat că au absolvit cursuri de "Școală a mamei", cursuri gratuite care se organizează în maternitatea din Ploiești și în alte maternități din țară. Cursurile durează patru săptămâni și sunt ținute de către moaște profesioniste, care au absolvit studii superioare în acest sens. ce cul ![]() This post has been edited by Markos: 7 Jul 2011, 22:10 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 7 Jul 2011, 23:09) Mdea! poate nu stiai despre ce fel de moaste este vorba! ![]() drag_me_to_hell_witch.jpg ( Size: 57.84k ) Number of downloads: 147 helen.jpg ( Size: 16.92k ) Number of downloads: 149 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Crede-ma ca am dat copy-paste dupa articol si m-am amuzat si eu, stiu diferenta dintre "moase" si "moaste"
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
tot e bine ca nu e tinut de sfintele moaste
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
Io aveam pe unu' la munci care abia astepta sa-si ia concediu prenatal.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Cursurile de puericultura se fac la medicul de familie (sau se faceau anul trecut). In Noiembrie cand a nascut sotia am fost la medicul de familei, am luat adeverinta ca am absolvit "Cursul de puericultura" si am beneficiat de 10 zile concediu adaugate la cele 5 zile pentru nasterea copilului.
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Unele moase sint si hoaste. Deci e corect moaste.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai nascut ptin cezariana? Cum e? Doare?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 01:32 |