Cate zile de concediu se dau pentru nastere copil?, Jurista de la personal a zis ca sunt 2 zile.
![]() ![]() ![]() |
Cate zile de concediu se dau pentru nastere copil?, Jurista de la personal a zis ca sunt 2 zile.
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Taci ma.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba nu tre' sa se desparta de mieunici... trebuie s-o tina curata si atat cat se poate mamica si mai apoi copilul sa se abtina o perioada de la alintatul fiarei
![]() In orice caz iti spun eu... singurul aliat cu tine in lupta cu felina poate fi un copil ![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Lastboy, ce te suparasi bre asa pe mine, ca doar nu te-am injurat.
Acu inainte de marele eveniment, sa fii suparat. Nu se cade. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Buyaka @ 7 Sep 2007, 10:35) La pisica te referi? Pai ... asta nu e o problema. Si daca vin proaspat spalat pe maini si dupa aia il mangai, el in maxim 15 secunde tot se curata in locul in care l-am atins. Deh....i-am deranjat blanita. Si daca il ating iar in acelasi loc dupa ce el a terminat de aranajat si curatat blana, ma ia la box. ..stupid cat... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Lostboy |
![]()
|
1. ”se este” LOSTBOY
2. cand ai impresii, și nu ești sigur pe ceva, nu fă afirmații care poate deranjează. 3. QUOTE Iarasi cred ca matale ai fost crescut in puf fiind singurel, si ai stat cu mamica pana mai adineauri. te repeți deja. Eu o mai am doar pe mama și da, am grijă de ea, și de sora mea, și de nepoțelul meu, și de soția mea. Am auzit că unii ”crește” în puf, dar nu cunosc sentimentul. 4. să-ți trăiască omulețul și-ți doresc să vină și al doilea. Și câți vrei tu. Contează ca tu și ei să fiți sănătoși, fericiți și să vă simțiți bine. Atât. Nu contează ce zic ceilalți. OK? Dar nu fi tu unul din ceilalți care vorbește fără să știe. Am numai stimă și respect pt tine și pt ce faci pt familia ta. Numai bine. |
--------------------
.
.
.
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
...nu asea... trebuie facuta baaaaaie, periata, curatata ladita, aspirate covoarele de par...etc etc... dejectiile lor contin nu stiu ce bacterii care pot cauza malformatii noului nascut sau boli grave copilului... nu stiu sa-ti zic care-s bolile alea... in orce caz daca animalul e tinut curat si copilul nu se joaca cu tavita lui, pot coabita linistiti...
Numai bine!!! |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Se pare ca matza ta a intrat in ue mai devreme.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cpetru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 23 May 07 From: Iasi ![]() |
Ma sperie scorurile voastre.
Am platit si io consultatii periodice de 40 lei, voluntar neonantolog 50 lei, medicul care a efectuat cezariana a refuzat orice atentie. Dar am platit separeu 150 lei x 3 nopti. Si la separeu, aveau asistentele mare grija de mamica (ajutor sa se ridice, desfundat canale, ... ) In alta ordine de idei, tre' sa mai adaugati bani de hainutze. Sa nu ziceti ca 3-4 randuri de hainute ajung, ca nu e asa. Orientativ, in primele luni se consuma 8-10 scutece pe zi. Dupa juma de an, ștrumfu meu consuma vreo 5-6 scutece pe zi. Pentru inceput recomand pampars. pentru mai tarziu libero. Daca nu am voie reclama, pls delete. Acu, mamica si bebeu circula pe bancheta din spate. Si pentru treaba asta as vre sa dotez golanu cu airbag-uri laterale pe spate. Apreciez orice sfat. so: o fi scump, da' când îl văd că râde, mă topesc. Numa bine bebeilor. |
--------------------
Dacia
Logan Abs+ dci 7o cp
2007
- XX oo BAD
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Baietelu pierdut, la cheltuieli mai pui 50 ieuroi sa te las la mine in hol pana naste nevasta ca sa nu intepenesti in masina printre suedezii care misuna in fata maternitatii si sa te pisi pe teii de la scoala
![]() ![]() Magazinu didi cu articole mama+bebe de langa maternitate e cam scump sunt pe lini d tramvai vreo trei farmacii siun magazin chicco(scuuuump) cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
ms frumos bion pt oferta (f generoasa de altfel). Dar am unde sta. Chitanță dai?
![]() Despre ce suedezi e vorba ? |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Am cotoare de chitante no problem da` atunci e cu TVA.
![]() Suedezii e aia multi scandalagii ,murdari si negri care fac mormane de gunoaie in fata spitalului pana le puiaza pirandele ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
In data de 22 septembrie 2007 s-a nascut lostboy jr. in greutate de 3450 gr.
Asa ca sunt mandru tatal unui baietel sanatos. ![]() ![]() ![]() Si apropos de cheltuieli: aprox 20 mil cu "totul" ![]() This post has been edited by Lostboy: 26 Sep 2007, 14:32 |
--------------------
.
.
.
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
felicitari (sotiei)
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa-ti traiasca!
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Sa-ti traiasca. Felicitari!!!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Lostboy |
![]()
|
ms baieti
e super tare bebitu! papa-doarme-papa-doarme.... |
--------------------
.
.
.
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
la inceput, ca mai incolo ...
![]() |
--------------------
Dacia
2011
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai rabdare 1-2 luni
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Lostboy |
![]()
|
stiu, ca am mai crescut unul - pe nepotel. A crescut la mine (nu neaparat eu) asa ca stiu ce ma asteapta. Dar e bitu meu si ma bucura sa vad cum creste de la 2 la 3 zile, de la 3 la 4 zile si asa mai departe.
|
--------------------
.
.
.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 1 Oct 2007, 13:24) papa-doarme-papa-doarme. Facut caca nu? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Lostboy |
![]()
|
ba da....dar in scutec. Dar pipi tot pe langa ...
nu stiu de ce! cercetez |
--------------------
.
.
.
|
|
wo_name |
![]()
|
trebuie schimbate garniturile
![]() propun mutarea topicului la probleme tehnice ![]() |
--------------------
Dacia
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
da da da da...
ms pt sfat. bine ca nu am greieri |
--------------------
.
.
.
|
|
wo_name |
![]()
|
Ce fel de garnituri folosesti? Se pare ca cele facute de "Pampers" dau rezultatele cele mai bune.
|
--------------------
Dacia
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
da ...pampers....noise free!
![]() soft and gentle for your ass ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 05:43 |