Cum instalez Windows pe laptop fara CD, laptop fara unitate optica
![]() ![]() ![]() |
Cum instalez Windows pe laptop fara CD, laptop fara unitate optica
deconectat |
![]()
|
||
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|||
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Miroase a ars, si nu mai simte hdd-ul de la laptop cand il conectez.
Desi e o placuta mica cu 3 mufe, fara piese electronice, nu pot vedea ce s-a ars. Cablajele sunt bune, nu sunt in scurt. Am tras o sperietura sora cu moartea, crezand ca s-a dus HDD-ul. Eu l-am luat de pe net, cauta pe google, e un site cu asa ceva, a costat aprox 25 lei. Mii de multumiri "deconectat", cred ca te-am disperat. ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Intre hdd-ul de desktop si cel de laptop difera doar mufa, deci adaptorul nu are nevoie de componente electronice. Nu inteleg ce ar fi putut sa se arda la el.
Stai linistit ca nu ma deranjezi. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Nici eu nu inteleg ce s-ar fi putu arde, dar miroase puternic a ars, si nu mai functioneaza.
Singura posibilitate este sa existe un scurt la cablaje. Dupa o inspectie sumara, nu am observat nimic in neregula cu cablajul. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 08:26 |